اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روزه داری مسلمانان در جهان: از 9 ساعت در آرژانتین تا 21 ساعت در دانمارک



اخبار,اخبار اجتماعی , روزه داری مسلمانان در جهان

 

اخبار اجتماعی - روزه داری مسلمانان در جهان: از 9 ساعت در آرژانتین تا 21 ساعت در دانمارک

کشورهای سوئد،‌ نروژ و ایسلند هم این زمان 20 ساعت در روز است. در کشورهای هلند و بلژیک هم زمان روزه داری 18.5 ساعت،‌ اسپانیا 17.5 ساعت،‌ ترکیه 17 ساعت،‌ آلمان و انگلیس 16.5 ساعت و ایتالیا و فرانسه هم 16 ساعت است.

مدت روزه داری مسلمانان در مناطق مختلف جهان متفاوت و کم و زیاد است. کمترین میزان روزه داری مسلمانان مربوط به آرژانتین و بیشترین زمان هم در دانمارک ثبت شده است.

به گزارش عصر ایران، خبرگزاری آناتولی ترکیه هم در گزارشی به ساعت های روزه گیری در کشورها و مناطق مختلف جهان پرداخت.

برهمین اساس،‌ مسلمانان اروپا در ماه رمضان امسال بیشترین مدت را در میان دیگر مناطق جهان،‌ روزه می گیرند. حداکثر زمان روزه گیری جهان به مدت 21 ساعت در دانمارک است.
 
در مقابل، زمان روزه داری مسلمانان آرژانتین هم با تنها 9.5 ساعت کمترین میزان در جهان است.
ساعت های روزه داری در قاره آفریقا هم متنوع است و از 10.5 ساعت آغاز و تا 16.5 ساعت می رسد.

روزه داری مسلمانان در جهان: از 9 ساعت در آرژانتین تا 21 ساعت در دانمارک

مسلمانان آفریقای جنوبی 10.5 ساعت،‌ الجزایر،‌ لیبی، مراکش و سودان 14 ساعت،‌ تونس 15 ساعت و مصر 16.5 ساعت روزه می گیرند.

مسلمانان استرالیا هم 10 ساعت،‌ پاکستان،‌سنگاپور، هند و مالزی 12 ساعت روزه داری می کنند.

در کشورهای سوئد،‌ نروژ و ایسلند هم این زمان 20 ساعت در روز است. در کشورهای هلند و بلژیک هم زمان روزه داری 18.5 ساعت،‌ اسپانیا 17.5 ساعت،‌ ترکیه 17 ساعت،‌ آلمان و انگلیس 16.5 ساعت و ایتالیا و فرانسه هم 16 ساعت است.

در قاره آمریکای شمالی هم مسلمانان آمریکا 15 ساعت و در مکزیک 13 ساعت و 20 دقیقه روزه می گیرند.
 ساعت های روزه داری در مناطق مختلف جهان،‌ بحث  و جدل های بسیاری را در میان علمای اسلامی به دنبال داشته است که از جمله می توان به نظر روحانی ارشد دولت مصر اشاره کرد.

"علی جمعه" روحانی ارشد وقت دولت مصر در سال 2009 با صدور فتوایی اعلام کرده بود مسلمانان در کشورهای غربی می توانند در صورتی که ساعت روزه داری شان بیش از 18 ساعت شود به زمان شهر مکه، افطار کنند.

این نظر هم با موافقت ها و مخالفت هایی در میان روحانیون و علمای اسلامی روبه رو شد.
  اخبار اجتماعی - عصر ایران

 


ویدیو مرتبط :
توقف کار ساعت بیگ بن معروف ترین ساعت جهان برای چهار سال

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

18 ساعت روزه‌داری مسلمانان در سوئد


ماه رمضان امسال در اروپا روز اول آگوست آغاز شده است و روزهای تابستان بلندتری را در سوئد دربرخواهد گرفت. برای مثال در شهر اومئو در شمال سوئد طلوع آفتاب روز دوشنبه در ساعت 3:47 دقیقه بوده و غروب آفتاب 9:41 دقیقه که این امر 18 ساعت روزه داری را رقم می زند.

مسلمانان سوئد امسال ماه رمضان با ساعات طولانی روزهای تابستان رو به رو هستند و خود را برای 18 ساعت روزه داری آماده کرده و هنوز هم در انتظار نتیجه جلسه‌های علمای مسلمان برای اعلام تصمیم واحد درباره وضعیت روزه داری در این کشور اروپای شمالی هستند.

به نقل از روزنامه سوئدی لوکال، عمر مصطفی رئیس انجمن اسلامی سوئد اظهار داشت: ائمه جماعات و سازمانهای اسلامی مختلف دیدگاه های متفاوتی داشته اند.

مصطفی اشاره کرده که هنوز هیچ توافق واحدی درباره چگونگی روزه داری مسلمانان در شمال اروپا صورت نگرفته است و تصمیم در این رابطه به عهده افراد مسلمان گذاشته شده است. اما این امر به این معنا نیست که مسلمانان باید تمام ساعات روز را روزه داری کنند. اسلام راهکارهای مختلفی ارائه کرده است.

ماه رمضان امسال در اروپا روز اول آگوست آغاز شده است و روزهای تابستان بلندتری را در سوئد دربرخواهد گرفت. برای مثال در شهر اومی در شمال سوئد طلوع آفتاب روز دوشنبه در ساعت 3:47 دقیقه بوده و غروب آفتاب 9:41 دقیقه که این امر 18 ساعت روزه داری را رقم می زند.

این موضوع درحال حاضر در شورای فتوا و تحقیق اروپا که از ائمه جماعات اروپایی تشکیل شده، درحال بحث و بررسی است.

براساس اظهارات مصطفی این موضوع مدت مدیدی است که مورد بحث و بررسی قرار دارد. وی گفت: امسال تصمیم گرفته ایم با توجه به طلوع و غروب خورشید روزه داری کنیم اما این گفتگوها برای رسیدن به یک وحدت رویه در جریان است.

شورای اروپایی فتوا و تحقیق مستقر در دوبلین ایرلند با هدف ارائه خدمات به مسلمانانی که در غرب زندگی می کنند و تسهیل ادغام مثبت در جامعه با حفظ هویت اسلامی آنها فعالیت می کند. این شورا به ریاست یوسف قرضاوی دوبار در سال در اروپا تشکیل جلسه می دهد که همواره یکی از این جلسات در ایرلند برگزار می شود.

موضوع ساعات طولانی روزه داری نتوانسته بر سنتهای مسلمانان برای برگزاری مراسم ماه رمضان به صورت باشکوه تأثیربگذارد. مسلمانان سوئد به رغم وجود چالشها خود را از مدتها قبل برای جشن مهمانی ماه خود آماده کرده اند.

مسلمانان این کشور 200 هزار نفر از جمعیت 9 میلیونی سوئد را تشکیل داده اند این درحالی است که آمار غیر رسمی تعداد مسلمانان را تا 350 هزار نفر اعلام می کند.

منبع: تابناک