اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روحانی: ارزش ندارد که بخاطر جابجایی یک کرسی در مجلس دولت و نظام تضعیف شوند



اخبار سیاسی,خبر های سیاسی,رئیس‌جمهور

ملت ایران با رأی خود به بداخلاقان نشان خواهند داد، که تهمت، بددهنی، بی اخلاقی و شکاف در کشور را نمی‌پذیرند و مسیری که تا کنون برای اعتلای کشور پیموده‌اند، ادامه خواهند داد.

رئیس‌جمهور از آحاد مردم دعوت کرد تا یکبار دیگر با حضور گسترده و با نشاط خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، دمکراسی، قدرت ملی و سرمایه اجتماعی کشور را افزون و اتحاد و اخلاق اسلامی را به نمایش بگذارند.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت اینترنتی رئیس جمهور،  حسن روحانی امروز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: ملت ایران در هفتم اسفند، آزمونی دیگر را پیش رو خواهد داشت و مطمئناً بار دیگر همچون سال‌های گذشته که همواره در آزمون‌های ملی سرافراز بوده، سربلند خواهد بود.

رییس‌ جمهور با بیان اینکه امروز به واسطه فضای بوجود آمده پس از برجام و رفع تحریم‌های ظالمانه شاهد نشاط ویژه‌ای در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: حضور مردم در انتخابات، نشان‌دهنده حاکمیت ملی، استقلال کشور و تکیه نظام بر مردم‌سالاری است و در این شرایط هر چه حضور مردم در پای صندوق آرا پرشورتر باشد، نشان از اهتمام مردم برای تعیین سرنوشت خودشان خواهد بود.

روحانی با اشاره به اینکه هیچ‌کس نباید به هر دلیلی از شرکت در انتخابات و حضور پای صندوق آراء خودداری کند، افزود: خوشبختانه امروز فضای کشور، بسیار بانشاط است و جناح‌های مختلف لیست‌های گوناگونی را ارایه دادند و مردم پرشور در جریان تبلیغات انتخابات حضور دارند و نکته مهم این است که انتخاب در نهایت متعلق به مردم خواهد بود.

 رییس‌ جمهور اظهار داشت: ما باید در آینده مجلسی را داشته باشیم که بتواند برای رونق اقتصادی در کشور و از بین بردن آثار رکود راهگشا باشد.

روحانی با تأکید بر اینکه امروز شرایط منطقه، حضور پرشور ملت ایران پای صندوق آراء را ایجاب می‌کند چرا که چشم همگان برای ثبات در منطقه به ایران دوخته شده است، گفت: ما نه تنها باید حافظ ثبات و امنیت کشورمان باشیم، بلکه برای ثبات و امنیت منطقه هم باید، قدم‌های مهمی را برداریم.

رییس‌ جمهور خاطر نشان کرد: هر چه حضور و نشاط سیاسی مردم در انتخابات بیشتر باشد، قدرت‌نمایی ما در سطح جهان افزایش خواهد یافت و ما باید در هفتم اسفند قدرت ملی، دمکراسی و سرمایه اجتماعی را که عده‌ای سعی داشتند در سال‌های گذشته آن را خدشه‌دار کنند، افزون کنیم، چرا که این سرمایه اجتماعی، پایه‌ای برای بسیاری از پیشرفتها در آینده خواهد بود.

روحانی با بیان اینکه امروز راه برای بازسازی اقتصاد ایران اسلامی باز شده است، اظهار داشت: دستیابی به توسعه و پیشرفت و رونق اقتصادی، نیاز به این دارد که همه مسئولان و قوا در کنار هم قرار داشته باشند و حضور پرشور مردم در انتخابات می‌تواند، کمک شایانی در این مسیر کند.

رییس‌ جمهور با اشاره به اینکه نباید تجمیع دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و تعدد اسامی کاندیداها موجب خستگی مردم شود، از مردم خواست تا با صبر و حوصله پای صندوق آراء آمده و به کسانی که فکر می‌کنند برای رشد و پیشرفت کشور مفید بوده و اصلح هستند،‌رأی دهند؛ چرا که این وقت برای سربلندی و اقتدار نظام بوده و سرنوشت‌ساز خواهد بود.

روحانی با بیان اینکه توصیه رهبر معظم انقلاب بر حضور همه واجدین شرایط پای صندوق‌هاست و ایشان، تمامی مراحل انتخابات را حق‌الناس دانسته‌اند، افزود: توصیه من به وزارت کشور ستادهای تبلیغاتی و استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در سراسر کشور این است که کاملاً از آراء مردم به عنوان حق آنها و یک امانت حراست کند و همه عوامل اجرایی و نظارتی دست به دست هم داده و انتخاباتی بدون هرگونه ‌شائبه را در امنیت کامل برگزار کنند.

 رییس‌ جمهور انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را اولین آزمایش بزرگ سیاسی دولت یازدهم برشمرد و اظهار امیدواری کرد که نتیجه انتخابات موجب افزایش نشاط در جامعه و پایه‌ای برای تحرک کشور باشد.

روحانی با انتقاد از عده‌ای که در ایام تبلیغات انتخابات اخلاق اسلامی را کنار گذاشته‌اند، گفت: فحاشی، تهمت و توهین هرگز در شأن ملت و مملکت ایران نیست و ارزش ندارد که بخواهیم بخاطر جابجایی یک کرسی در مجلس دولت و نظام را تضعیف کنیم، بلکه بجای توهین و تهمت باید اهداف و برنامه‌های خود را دنبال کنیم.

 رییس‌ جمهور تأکید کرد: ملت ایران با رأی خود به بداخلاقان نشان خواهند داد، که تهمت، بددهنی، بی اخلاقی و شکاف در کشور را نمی‌پذیرند و مسیری که تا کنون برای اعتلای کشور پیموده‌اند، ادامه خواهند داد.

روحانی ضمن ابراز امیدواری از اینکه دولت بتواند در آینده، امید و آرامش را در جامعه افزایش داده و مسیر رونق اقتصادی را مهیا کند، گفت: انتخابات باید مسیر احیاء اخلاق اسلامی باشد و آنچه باید به جهانیان نشان دهیم این است که متحدیم و اخلاق اسلامی را رعایت می‌کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت حضور پرشور و یکپارچه ملت ایران در صحنه‌های مختلف تجلی اراده ملی در نظام جمهوری اسلامی، از آحاد مردم دعوت کرد تا یکبار دیگر با حضور گسترده و با نشاط خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، دمکراسی، قدرت ملی و سرمایه اجتماعی کشور را افزون و اتحاد و اخلاق اسلامی را به نمایش بگذارند.

 رییس‌ جمهور خاطر نشان کرد: امیدوارم، هفتم اسفندماه با آراء مثبت و معنادار ملت ایران که راه آینده کشور را نشان می‌دهد، شاهد نشاط در جامعه بوده و بتوانیم به وظایفی که بر دوشمان است، به خوبی عمل کنیم.

اخبار سیاسی - عصر ایران


ویدیو مرتبط :
دولت روحانی بخاطر بی عرضگی یا خودباختگی با جان مردم بازی کردند!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تضعیف دولت روحانی و مذاکره کنندگان هسته ای از تریبون مجلس



اخبارتضعیف دولت روحانی و مذاکره کنندگان هسته ای


اخبار سیاسی - تضعیف دولت روحانی و مذاکره کنندگان هسته ای از تریبون مجلس/ این بار نماینده رودبار

درحالی که چندین روز است محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه در وین در حال مذاکرات فشرده با قدرت های جهانی است در داخل کشور یکبار دیگر صدای مخالفان در تضعیف دولت بلند شد.

تنها یک روز به پایان مهلت توافقنامه موقت ایران و 5+1 باقی مانده است و فشار بر روی دولت و تیم مذاکره کننده بسیار زیاد است. در همین حال و در شرایطی که همه ارکان نظام از مذاکره کنندگان هسته ای حمایت می کنند یک بار دیگر از تریبون مجلس صدای مخالف شنیده شد. عطاالله حکیمی نماینده رودبار در مجلس امروز در نطق خود در مجلس انواع و اقسام توهین ها را علیه دولت و شخص رئیس جمهور بیان کرد. او بیشتر نطقش را خطاب به شخص رئیس جمهور یا هیئت دولت مطرح کرد. رئیس جمهور را روضه خوان و هیئت دولت را ژنرال های بیمار خواند. بخش هایی از نطق او را بخوانید:

*آیا قرار است اتفاق نامبارکی بیفتد که مردم و عصاره ملت یعنی مجلس نباید بدانند و آیا کاخ های سفید، کرملین، پادشاه عمان، صهیونیست غاصب، آلمانی ها، فرانسوی ها و حتی وزرای خارجه عمان و امارات محرم تر از ملت و مجلس برای شما هستند.

*آقای رئیس جمهور سوال اساسی من از شما این است مگر می خواهید به همراه دانش هسته ای موجودیت نظام را هم به دشمنان انقلاب، نظام و اسلام هدیه کنید که ما را محرم نمی دانید و مگر نمی دانید بعد از متوقف کردن چرخ های هسته ای، نوبت به موشک های بالستیک، حقوق بشر و بهانه های واهی دیگر خواهد رسید و آیا نمی دانید که دشمنان از اساس با اسلام عزیز مشکل دارند.

*آقای رئیس جمهور ژنرال هایی که با خود آورده اید همه بیمارند؛ یا بیماری جسمی دارند و یا بیماری اقتصادی و هر روز حاشیه برای نظام درست می کنند و با توهین خود، عصاره ملت را کوچک شمرده و نمایندگان را در حد شنیدن گزارش اقدامات چند ژنرال بیمار در حوزه های بین المللی، اقتصاد و فرهنگ نمی دانند.

*آقای روحانی نه تنها فرزندان شما و ژنرال های بازنشسته دولت شما در 8 سال دفاع مقدس حضور نداشته بلکه در همان زمان در خارج از کشور یا مشغول تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا بودند و یا مشغول تفریح، گرچه شما نیز در زمان جنگ مسئولیت هایی در پشت جبهه داشته اید البته اطلاع کامل دارم برخی از ژنرال های دولت نیز پاسپورت دول بیگانه را دارند.

*با عرض پوزش از علما به شما می گویم روضه خوانی بس است، ما روضه خوان قهارتر از شما هم داریم چون سابقه کار اجرایی کلان نداشته اید، فقط برای ملت روضه می خوانید، روضه مجلس را در جمع ملت و روضه ملت را در جمع مجلس می خوانید و این نهایت بی تدبیری است؛ شما را به خدا دیگر بس است و به این وضعیت پایان دهید.

این ها تنها بخشی از نطق عطاالله حکیمی بود. از توهین های مستقیم او که بگذریم بخشی از سخنان حکیمی نادرست و به دور از حقیقت بود. حکیمی در حالی گفت که وزرای روحانی در زمان جنگ در خارج از کشور مشغول تفریح بوده اند که بسیاری از اعضای هیئت دولت خود خانواده شهید هستند و یا سابقه جنگ و ایثارگری دارند.به عنوان مثال سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ا شروع جنگ ایران و عراق، مدت ۳۳ ماه به عنوان یکی از طراحان مهندسی رزمی به صورت داوطلبانه در جبهه حضور داشته و در این مدت دوبار مجروح گردید. برادر کوچکترش نیز به علت مصدومیت شیمیایی ناشی از دوران جنگ، در سال ۱۳۷۲ به شهادت رسید. یا علی ربیعی وزیر رفاه از فرماندهان جنگ بوده و در دوران جنگ تحمیلی ۶۵ ماه حضور در جبهه‌های غرب را در کارنامه خود دارد.  یک نمونه  دیگر آن سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور فرزند شهید سرلشکر ستاری است. این ها تنها بخشی از سابقه اعضای هیئت دولت است و در صورتی که تحقیق جامعی در این باره صورت بگیرد و سابقه سایر اعضای دولت نیز مورد بررسی بگیرد قطعا موارد دیگری نظیر این ها دیده خواهد شد.

اخبار سیاسی - خبرآنلاین