اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رسایی: حواسمان باشد که در فتنه 92 صدای منافقین از بیت کدام آیت‌الله بیرون می‌آید!



اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

رسایی: حواسمان باشد که در فتنه 92 صدای منافقین از بیت کدام آیت‌الله بیرون می‌آید

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات آزاد رمز فتنه جدید برای انتخابات ریاست جمهوری سال 92 است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید رسایی در همایش بصیرت که در حسینیه نصرت مشهد مقدس برگزار شد، جمهوری اسلامی ایران را نزدیک‌ترین حکومت به حکومت امیرالمومنین علی(ع) دانست و با تاکید بر اینکه "دشمنان مذهب حقه تشیع به اهل بیت گرامی اسلام بعد از وجود مقدس علی(ع) اجازه تشکیل حکومت ندادند"، قیام امام خمینی(ره) را در راستای حرکت امامان تشیع ارزیابی کرد.

وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل تلاش‌های دشمنان فرصت تشکیل حکومت از امامان معصوم(ع) سلب شد و در طول تاریخ نیز علمای تشیع تلاش‌های زیادی کردند اما در نهایت بر اساس وعده‌های داده شده، انقلاب اسلامی در ایران به پیروزی رسید و حضرت امام خمینی(ره) توانست فقط با اتکا به ارزش‌های اسلامی و فرهنگ غنی عاشورایی تمام قدرت‌های بزرگ دنیا را به چالش بکشند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه "انقلاب اسلامی تا امروز همواره با بحران‌ها و فتنه‌های زیادی مواجه بوده است"، خاطرنشان کرد: بر اساس قاعده الهی و قرآنی، تمام انسانها در حال امتحان و آزمودن هستند ملت و انقلاب اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. مردم ما باید این نکته را نیز بدانند که اگر در مقطعی درست تصمیم گرفته‌اند، شاید در یک مقطع و فتنه دیگر نتوانند درست تصمیم بگیرند.

رسایی اضافه کرد: هیچ تضمینی وجود ندارد که یک جریان یا یک فرد که در یک مقطع زمانی درست عمل کرده باشد، بتواند در همه مقاطع تاریخی انقلاب نیز درست عمل کند. بر همین اساس باید به آن افرادی که ادعای یار و همراهی حضرت امام خمینی(ره) را دارند، گفت آیا شما که یار امام بودید اکنون نیز یار امام باقی مانده‌اید؟ باید تکلیف خود را معلوم کرد.

وی در ادامه، با تاکید بر اینکه "اگر تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی را به طور اجمالی نگاه کنیم درمی‌یابیم که تهدیدها و فتنه‌های زیادی انقلاب اسلامی ایران را هدف قرار داده است"، تصریح کرد: ده سال اول پیروزی انقلاب اسلامی ایران فتنه‌ها از خارج، نظام مقدس جمهوری اسلامی را مورد هدف قرار داده بود.

عضو مجمع نمایندگان روحانی مجلس یادآور شد: در ده سال اول پیروزی انقلاب اسلامی ایران جنگ‌های داخلی همچون قائله گنبد، ‌سیستان و بلوچستان، خوزستان و کردستان بوده است. کودتای نوژه که در راس آن یک آیت‌الله العظمی حضور داشت، از دیگر فتنه‌های آن زمان بود. وقتی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یک مرجع تقلید را که تراشیده BBC و VOA بود به صراحت از مرجعیت عزل کرد، فردی اعلام کرد که هیچ مرجعی عزل و نصب نمی‌شود اما همین فرد در زمانی که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شریعتمداری را از مرجعیت عزل کرد در مصاحبه‌ای از این نهاد تشکر کرده بود.

نماینده مردم تهران در مجلس، منافقین، حمله نظامی آمریکا به طبس و جنگ 8 ساله را از دیگر فتنه‌های خارجی ده سال اول پیروزی انقلاب اسلامی دانست و در ادامه با بیان اینکه "از سال 67 به بعد برای نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فتنه‌ها از داخل شروع شد"، افزود: در سال 1367 اولین بحران از بیت آقای منتظری شروع شد؛ همان کسی که قبل از شروع این بحران مردم شعار می‌دادند "قائم مقام رهبری، آیت حق منتظری" در این ماجرا خیلی از خواصی که همراه حضرت امام خمینی(ره) بودند مردود شدند.

این فعال سیاسی ادامه داد: در ماجرای آقای منتظری خواصی مردود شدند که برای انسان قابل هضم نبود؛ آقای منتظری فردی بود که دو جلد کتاب در رابطه با جایگاه ولایت فقیه نوشته بود اما به حدی پیش رفت که حضرت امام خمینی(ره) درباره وی فرمودند "صدای منافقین از بیت وی به گوش می‌رسد".

وی با تاکید بر اینکه "در فتنه 92 نیز باید حواسمان طوری جمع باشد که بتوانیم تشخیص دهیم صدای منافقین و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از بیت کدام آیت‌الله بیرون می‌آید"، افزود: ده سال بعد یعنی در سال 77 دومین فتنه داخلی یعنی فتنه اصلاح‌طلبان به انقلاب اسلامی ایران تحمیل شد.

رسایی با اشاره به اینکه "اصلاح‌طلبان در سال 77 به دنبال زدن مبانی دینی و در راس آن ولایت مطلقه فقیه بودند"، مهمترین ویژگی فتنه را هدف قرار دادن اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه و حمایت رسانه‌های دشمن از این حرکت دانست و افزود: جبهه دوم خرداد که در راس فتنه اصلاح‌طلبان قرار داشت کم کم به این نتیجه رسید که مردم ایران وقتی بین دینداری و بی‌دینی قرار می‌گیرند، دینداری را انتخاب می‌کنند، پس به دنبال الگوی دینداری آسان رفت. افرادی که در فتنه منتظری سربلند آمده بودند، در فتنه جبهه دوم خرداد مردود شدند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی به حوادث سال 88 اشاره کرد و گفت: خیلی‌ها در فتنه 88 شرایط را تشخیص ندادند و حتی پیش‌قدم شدند و حتی بعضی از آقایانی که خود را اصولگرا می‌نامند، در فتنه 88 فرو ریختند و در دسته ساکتین و دو پهلو سخنگویان قرار گرفتند. همین آقایانی که در دوم خرداد پیروز شدند، سطل‌های به آتش کشیده شده زباله را تا ساعت 11 روز بعد در فتنه 88 جمع نمی‌کردند و آنقدر حساس عمل می‌کردند که حاوی پیامی برای مقام معظم رهبری بود.

وی همچنین، با تاکید بر نقش محوری ولایت فقیه در جامعه، انتخابات آزاد را رمز فتنه جدید سال 92 ارزیابی کرد و گفت: مقام معظم رهبری با درایتی که داشتند بسیار زود تکلیف را در رابطه با این ادعا مشخص کردند./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
فاطمیه 92-بیت آیت الله شیرازی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت‌الله علم‌الهدی: فرد حاشیه‌ساز دولت فتنه جدید نیست



آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از 2 راهكار جدید جریان اصلاحات برای ایجاد فتنه بزرگتر سخن گفت.

 

مجید كوهی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از دیدار اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با آیت‌الله علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری و مباحث مطرح شده در این دیدار خبر داد.

وی گفت: در این دیدار آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به كلام رهبری و برخی از بزرگان در مورد فتنه بزرگتر، تصریح كرد: عده‌ای با استفاده از این سخن صحیح در صدد ایجاد شبهه و مغلطه بوده و كسی را كه با وی مخالف هستند مخاطب این كلام قرار می‌دهند و این خود همان فتنه و توطئه است؛ چراكه موقعیت جریانات سیاسی در كشورها به‌گونه‌ای است كه هر جریانی با سوء‌استفاده از اتفاقات و موقعیت‌ها، برای جریان خود یارگیری می‌كند.

كوهی در ادامه افزود: آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه گفت: در اینجا نیز برخی جریانات از این سخن به‌عنوان ابزاری برای كوبیدن دولت استفاده كرده‌اند و فتنه بزرگتر همان حاشیه‌ای عنوان می‌كنند كه پیرامون دولت ایجاد شده است.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان ادامه داد: عده دیگری نیز كه مخالف جریان مقابله با فتنه سال گذشته بودند، می‌گویند كسانی كه در جریان این فتنه به حمایت از انقلاب و رهبری و به مبارزه علیه فتنه پرداخته بودند، عن قریب از اعتقادات خود عدول كرده و ضد رهبری و نظام در استخدام یك جریان خاص سیاسی در می‌آیند و این همان فتنه بزرگتر است.

كوهی گفت: آیت‌الله علم‌الهدی در تبیین برداشت صحیح از سخن رهبری مبنی بر فتنه بزرگتر خاطرنشان كرد: واقعیت این است كه دشمن در قضیه فتنه ضربه خورد چرا كه دشمن كسانی را كه برای مقابله با نظام به تعبیر مقام معظم رهبری هل داده بود، با شكست مواجه شده؛ فتنه بزرگتر این است كه دشمن با نفوذ در جریانات مختلف خصوصا در قالب نهادهایی كه محور اقتدار نظام است دوباره بیایند و در عرصه سیاسی قدرت را به دست گیرند و از طرف دیگر هم جریانات سركوب شده‌ای مثل كارگزاران و مشاركت را بازسازی كرده و دوباره وارد عرصه سیاسی كنند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینكه اگر این جریانات برای قسمت‌های مختلف نظام بخواهند كاندیدا پیشنهاد دهند، مردم به دلیل دستیاری آنان در فتنه به آنها رای نخواهند داد، افزود: بنابراین این جریانات 2 راهكار در پیش گرفته‌اند یكی آن كه از قالب نفوذ در نهادها وارد عرصه شوند كه این فتنه بزرگتر است چرا كه در پوشش بیشتر و با ادبیات دینی‌تری وارد خواهند شد و می‌دانیم كه فتنه هرچه آشكارتر باشد كوچكتر و هر چه در پوشش و لفافه باشد بزرگتر خواهد بود و خط دومی كه در پیش‌ گرفته‌اند این است كه در سران فتنه تفكیك ایجاد كنند و با به وجود آوردن یك اختلاف تاكتیكی برای مثال آقای خاتمی را از موسوی و كروبی جدا كنند و برای این كار ممكن است آقای خاتمی به عنوان اینكه منتقد به بحث تقلب و یا حتی منتقد به خود جریان فتنه است به عنوان یك فرد تواب و بازگشت كرده دوباره وارد عرصه شود؛ بنابراین فتنه بزرگتر بازسازی مجدد جریان اصلاحات به وسیله دو راهكار گفته شده است.

كوهی گفت كه عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قسمت‌های حاشیه‌ساز دولت افزود: وی با وجود همه مشكلات و انحرافاتی كه دارد تهدیدی برای انقلاب و نظام نیست و اینكه یك عده بیایند و این را به عنوان فتنه بزرگتر تفسیر كنند غلط است و آنان در فكر اهداف شوم خود در تضعیف دولت هستند.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان آیت‌الله علم‌الهدی همچنین افزود: این كه یك نفر كه دارای جایگاهی در دولت است بیاید و حرف‌های نابه‌جا بزند و موضع گیری‌های نابه‌جا كند تهدیدی برای انقلاب نیست بلكه اگر اینگونه نبود و انحرافات فكری وی فاش نمی‌شد به عنوان تهدید مطرح می‌شد چرا كه با توجه به موقعیتی كه در دولت دارد بی‌شك بالا می‌آمد و امر بر ما مشتبه می‌شد و آن وقت تهدید برای نظام بود و از عنایات امام زمان بود كه این فرد با حرف‌هایی كه زده خود را رسوا كرده است و موقعیت خود را در افكار عمومی از دست داده است. البته وجود این فرد و هم‌فكرانش در قسمت‌هایی از دولت موجب شده است كه در مدیریت‌ها بعضا نوساناتی پیش بیاید و در جایی از هر لیبرالی لیبرال‌تر و در جایگاهی دیگر از هر حزب‌اللهی تندتر شود و این نوسان حاصل تاثیر یك جریان اكثریت متدین در دولت و یك جریان اقلیت كج سلیقه در آن است؛ اما این نوسان مدیریتی به اندازه یك درصد از خطری كه اصلاحات برای انقلاب دارد را نخواهد داشت.../عصر ایران