اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رسانه ای که هزینه آن از بیت المال تامین می شود، نباید مجدد از دولت، یارانه دریافت کند / به دنبال از بین بردن رانت های اطلاعاتی هستیم



اخبار,اخبار سیاسی,حسین انتظامی

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد و فرهنگ ارشاد اسلامی با تاکید بر این که دولت به خاطر انتقاد یارانه رسانه های منتقد را قطع نمی کند، به انصراف شماری از مطبوعات و خبرگزاری ها از حضور در نمایشگاه بیست و یکم واکنش نشان داد.

حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، اهداف برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها را تشریح کرد.
 
وی برگزاری این نمایشگاه را فرصتی برای قدردانی از رسانه ها دانست و گفت: این هفته فرصتی برای مخاطبان خاص و عام رسانه ها است تا از نزدیک با روند فعالیت های رسانه ای آشنا شوند.
 
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه امسال را خانواده محور معرفی و تصریح کرد: امسال بخش کودک و نوجوان داریم، غرفه ها هر کدام خلاقیتی به کار بسته اند و برنامه های جدید خود را رونمایی می کنند.
 
انتظامی با بیان این که نمایشگاه در 9 موضوع برگزار و برترین ها در بخش های مختلف انتخاب و تجلیل می شوند، گفت: با همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی بهترین نشریات و خبرگزاری هایی که نسبت به پاسداشت زبان فارسی اقدام کرده اند مورد تجلیل و تشویق قرار می گیرند.
 
معاون مطبوعاتی ارشاد تفاوت نمایشگاه سال 93 و 94 را نسبت به سالیان گذشته در واگذاری امور به خود اصحاب رسانه و دخالت دادن آنان در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های این حوزه ذکر کرد.
 
انتظامی درباره عدم حضور طیفی از رسانه ها در نمایشگاه مطبوعات، گفت: نمایشگاه مطبوعات یک جشن خانوادگی برای اصحاب رسانه است، این که کسی اعلام کند من در این جشن شرکت نمی کنم، حضور در خانواده را منتفی می کند.
 
معاون مطبوعاتی ارشاد اظهار داشت: ما و دولت نقش خود را مالک نمی دانیم بلکه سرایدار می دانیم، اگر به سرایدار انتقاد داریم شب بیرون نمی خوابیم بلکه اگر انتقادی هست می آییم و مطرح می کنیم.
 
انتظامی اظهار داشت: رویکرد عمومی دولت عقب نشینی به نفع بخش خصوصی و صنوف است.
 
وی بیان کرد: تمام نشریاتی که متعلق به دولت و یا بخش عمومی و نهادهای حاکمیتی هستند در این قاعده قرار می گیرند؛ به عنوان مثال جام جم، کیهان، اطلاعات، روزنامه قدس و روزنامه شهروند در این زمره قرار می گیرند؛ روزنامه جوان نیز متعلق به سازمان بسیج مستضعفین است.
 
انتظامی درباره شعار امسال نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها(نقد منصفانه و پاسخگویی مسؤولانه) گفت: زمینه تحقق این شعار کم است، یکی از محاسن دو نمایشگاهی که تاکنون برگزار کرده ایم، انتخاب شعار توسط خود اصحاب رسانه بوده است.
 
وی نقد منصفانه و پاسخگویی مسؤولانه را شعاری بسیار خوب دانست و گفت: دستگاه ها موظف به پاسخگویی و پاسخ مسؤولانه هستند؛ اصل کار ما رسانه ها از بین رفتن رانت های اطلاعاتی است و اگر این محقق شود بسیاری از مشکلات ما برطرف خواهد شد.
 
انتخابم به عنوان معاون مطبوعاتی پیامی برای اصحاب رسانه بود
انتظامی درباره کم طاقتی دولت ها در برابر انتقادات و اظهارات امروز رییس جمهور در آیین گشایش نمایشگاه مطبوعات، اظهار داشت: شما خاستگاه سیاسی من را می دانید و در انتخابات ریاست جمهوری سخنگوی ستاد آقای دکتر ولایتی بودم.
 
وی افزود: با انتخاب من دولت به مطبوعاتی ها این پیغام را داد که یکی از جنس شما این مسؤولیت را به عهده گرفته است؛ البته دولت ها در همه جای دنیا به دلیل این که زحماتی می کشند و بعضا به آن بی توجهی می شود ممکن است قدری به آنها بر بخورد.
 
انتظامی یادآورشد: ما در فرمولی که تعیین کرده ایم به رسانه ها یارانه می دهیم، حتی اگر منتقد باشد، اما رسانه ای که هزینه آن از بیت المال تامین می شود به هر حال نباید مجدد از دولت یارانه دریافت کند؛ من با صراحت می گویم دولت به خاطر انتقاد یارانه رسانه های منتقد را قطع نمی کند.

 

اخبارسیاسی - تابناک


ویدیو مرتبط :
دست رسانه های حامی دولت در جیب بیت المال

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گزارش رسانه های خارجی از آغاز هدفمندی یارانه ها: مردم ایران با دولت هماهنگ هستند



 

 


یارانه

 

 

 

شبكه تلویزیونی العربیه در این باره گزارش داد: «مردم ایران نشان دادند كه با دولت هماهنگ هستند».

گزارش گر شبكه العربیه در این باره گفت: تصور می كنم كه امروز همه در ایران شاهد تصاویر ویژه ای بودند كه در آن مردم با این تصمیم دولت هماهنگی و همگونی از خود نشان دادند. امروز شاهد بودیم كه هیچ اخلال و مشكلی در زندگی روزمره مردم پیش نیامد و اكثر مردم یارانه های نقدی خود را از بانك ها دریافت نكردند و این نقطه بسیار مثبتی است كه نشان دهنده تفاهم و نگران نبودن از آینده است.

وی افزود: همچنین شاهد بودیم كه در ایستگاه های بنزین تجمع و ازدحامی صورت نگرفت و برخلاف گزارشی كه از شبكه شما پخش شد به هیچ وجه در ایستگاه های بنزین تدابیر امنیتی اتخاذ نشده بود بلكه وزارت نفت تدابیر و اقداماتی احتیاطی در جهت افزایش نظم اتخاذ كرده بود.

شبكه تلویزیونی الجزیره نیز با پخش گزارشی از اولین روز اجرای طرح هدفمندی یارانه ها در ایران اعلام كرد: گروه های زیادی از مردم به طور ملموسی این طرح را پذیرفته اند.

خبرگزاری رویترز هم طی گزارشی از اجرای قانون هدفمند كردن یارانه ها در ایران این قانون را یك جراحی بزرگ اقتصادی دانست و نوشت: مردم ایران این قانون را پذیرفته اند.

رویترز در ادامه افزود: مردم ایران سه ماه است كه منتظر اعلام برنامه دولت برای قطع تدریجی یارانه انرژی، مواد غذایی، آب، برق و گاز بوده اند و اكنون این قانون را پذیرفته اند.

این گزارش افزوده است: برخلاف سال 2007 كه سهمیه بندی بنزین با تنشها و مشكلاتی همراه بود این بار مشكل خاصی گزارش نشده است و به نظر می رسد ایرانی ها قانون هدفمند كردن یارانه ها را پذیرفته اند.

طرح هدفمند كردن یارانه ها سالها است كه در محافل اقتصادی و سیاسی ایران مطرح بوده است.

رویترز در ادامه گزارش خود نوشته است: به نظر می رسد اعمال تحریم ها عزم دولت ایران را برای اجرای این قانون بیشتر كرده است اما بی شك اجرای این قانون جراحی بزرگی در اقتصاد ایران است.

روزنامه آمریكایی فایننشال تایمز نیز در این باره نوشت: قطع یارانه ها در ایران هیچ آشوبی در پی نداشته است.

روزنامه لوموند فرانسه نیز از اجرای هدفمندی یارانه ها در ایران با عنوان « انقلاب اقتصادی احمدی نژاد» یاد كرد.

براساس این گزارش، «دومینیك گیوم» مسئول بخش ایران در صندوق بین المللی پول و نیز «رومان زیتك» اقتصاددان در سپتامبر گذشته در مطلبی كه در پایگاه اینترنتی این نهاد منتشر شد اظهار داشتند: در صورتی كه كارها مطابق با برنامه اجرا شود این راهبرد دو هدف را دنبال خواهد كرد از یك سو موجب درآمدزایی برای كشور می شود و از سوی دیگر به اسراف سوخت در كشور خاتمه می دهد به گفته صندوق بین المللی پول حذف یارانه ها می تواند در اولین سال اجرای طرح درآمدی بیست میلیارد دلاری برای دولت فراهم آورد اما در عین حال می تواند منجر به برخی افزایش قیمت ها شود..../تحلیل:عصرایران