اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رابطه کمبود ویتامین D و افسردگی زنان


طبق مطالعه جدید «دانشگاه ایالتی اورگن» آمریکا، بین سطح پایین ویتامین D و افسردگی در زنان جوان سالم ارتباط وجود دارد.

خبرگزاری مهر: طبق مطالعه جدید «دانشگاه ایالتی اورگن» آمریکا، بین سطح پایین ویتامین D و افسردگی در زنان جوان سالم ارتباط وجود دارد.

بررسی های قبلی ارتباط بین افسردگی و اضطراب و التهاب را در زنان مبتلا به تخمدان پلی کیستیک نشان داده بود و همچنین این نکته نشان داده شده بود که کمبود ویتامین D با اختلالات خلقی ارتباط دارد. پس محققان سعی کردند ارتباط بین سطح ویتامین D بدن و تخمدان پلی کیستیک را مورد بررسی قرار دهند.

در این بررسی گرچه ارتباطی بین سطح ویتامین D بدن و بیماری تخمدان پرکیست مشاهده نشد ولی مشخص گردید که در زنان چاق بین سطح ویتامین D و افسردگی ارتباط وجود دارد. هرچه میزان ویتامین D بدن کمتر بود احتمال افسردگی بیشتر می شد. به همین خاطر محققان عقیده دارند استفاده از مکمل های ویتامین D می تواند در درمان زنان مبتلا به افسردگی کمک کننده باشد.

به گفته «آدریان گمبارت»، استاد بیوشیمی و بیوفیزیک، افراد می توانند ویتامین D موردنیاز بدن شان را از قرارگیری در معرض نور آفتاب به دست آورند. اما در زمستان که  نور آفتاب کم است می توان با استفاده از مکمل ها و مصرف برخی مواد غذایی نظیر شیر این کمبود را جبران نمود.


ویدیو مرتبط :
کلیپ علائم و خطرات کمبود ویتامین D بدن - عواقب کمبود ویتامین D

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کمبود ویتامین D و بروز رماتیسم



 

 

 

تحققات صورت گرفته نشان می دهد کمبود ویتامین D نقش بسزایی در ابتلای افراد به رماتیسم دارد به طوری که بیش از نیمی از مبتلایان به رماتیسم کمتر از نیمی از نیاز روزانه این ویتامین را مصرف می کنند.


به نقل از Science Daily، در این زمینه دو تحقیق صورت گرفت در اولین تحقیق که در انگلستان انجام شد، ۱۸۰ بیمار مورد مطالعه قرار گرفتند و میزان ویتامین D در آن ها و ارتباط آن با بیماری التهابی مفصلی بررسی شد.

نتایج این تحقیق نشان داد که ۵۸ درصد از این دسته بیماران مبتلا به بیماری رماتیسم از کمبود ویتامین D رنج می برند.

در تحقیق دوم که در ایتالیا صورت گرفت، ۱۱۹۱ بیمار مبتلا به رماتیسم مورد بررسی قرا گرفتند و ارتباط کمبود ویتامین D و بیماری رماتیسم در آن ها مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج حاکی از آن بود که با وجود مصرف مکمل ها، میزان ویتامین D در ۸۵ درصد از افرادی که مکمل مصرف نمی کردند و در ۶۰ درصد از بیمارانی که از مکمل استفاده می کردند، کم تر از حد متوسط بود.

محققان ایتالیایی دانشگاه ورونا اعلام کردند که نتایج به دست آمده از این تحقیقات ارتباط کمبود ویتامین D و بروز بیماری رماتیسم را در بیماران اثبات می کند.

و نیز مصرف ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد مکمل ویتامین D که معمولاً برای این دسته از بیماران تجویز می شود نمی تواند تأثیری روی عدم ابتلا به رماتیسم داشته باشد و تحقیقاتی هم در این زمینه انجام نشده که نشان دهد آیا با بالا بردن مقدار این مکمل ها می توان از بروز رماتیسم جلوگیری کرد یا خیر..../ خبرگزاری ایسکانیوز