اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: پارازیت ها منشاء داخلی دارد ولی نمی توانیم اعلام کنیم



رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: پارازیت ها منشاء داخلی دارد ولی نمی توانیم اعلام کنیم

ما وزارت بهداشت و درمان را مسئول بررسی عوارض ناشی از این پارازیت ها کردیم که این کار هم شش ماه الی یک سال زمان نیاز دارد و علی القاعده تا مهرماه باید گزارش وزارت بهداشت و درمان به مجلس برسد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

عصر ایران - سرانجام با گذشت نزدیک به سه سال از مطرح شدن موضوع پارازیت ها و عوارض ناشی از آن برای شهروندان، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از وجود منشاء داخلی مشخص این پارازیت ها خبر داد و اعلام کرد که وزارت ارتباطات و نمایندگان مجلس از منشاء صدور پارازیت ها اطلاع دارند ولی نمی خواهند بیان کنند.

روز گذشته رضا تقی پور، وزیر ارتباطات و فنا وری اطلاعات اعلام کرد، "پارازیت‌های اخیر مخابراتی از سوی وزارت ارتباطات ایجاد نشده و این وزارتخانه درصدد کشف منشاء ارسال پارازیت‌ها است." و در ادامه با ابراز بی اطلاعی از منبع ارسال پارازیت ها نسبت به آثار و عواقب سوء آن ها هشدار داد. او همچنین تاکید کرد: " به دفعات مکرر گزارشی درباره پارازیت‌های تلفن‌های همراه برای نمایندگان و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه کرده‌ایم."

اما حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با عصر ایران، این اظهارات وزیر ارتباطات را تایید نکرد و گفت: "کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشتم، سال گذشته از وزیر ارتباطات دعوت کرد تا با حضور در این کمیسیون درباره پارازیت ها توضیح بدهد. ایشان در آن جلسه اعلام کرد که ما هیچ اطلاعی از منشاء پارازیت ها نداریم و از آن زمان تا کنون هم گزارش یا توضیح جدیدی به مجلس ارائه نشده و اینکه گفته شود به دفعات مکرر به مجلس و کمیسیون بهداشت گزارش دادیم، درست نیست."

شهریاری در ادامه با اشاره به پی گیری های کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این باره توضیح داد: "ما وزارت بهداشت و درمان را مسئول بررسی عوارض ناشی از این پارازیت ها کردیم که این کار هم شش ماه الی یک سال زمان نیاز دارد و علی القاعده تا مهرماه باید گزارش وزارت بهداشت و درمان به مجلس برسد."

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درپاسخ به این سوال که چطور بعد از سه سال همچنان وزارت ارتباطات از منشاء ارسال پارازیت ها ابراز بی اطلاعی می کند؟ گفت: "وزارت ارتباطات به خوبی می داند که منشاء ارسال پارازیت ها کجاست اما نمی خواهد این موضوع را اعلام کند." وی همچنین با تایید داخلی بودن منشاء ارسال پارازیت ها، تصریح کرد: نمی توانیم توضیح بیشتری درباره پارازیت ها بدهیم.

همچنین "ارشاد" معاون روابط عمومی سازمان "تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" ، در گفتگو با عصر ایران هرگونه پاسخگویی در رابطه با موضوع پارازیت ها را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محول کرد و گفت: "ما نمی توانیم در این باره توضیحی ارائه کنیم و بهتر است از طریق روابط عمومی وزارت ارتباطات این موضوع را پی گیری کنید."این در حالیست که تنها نهاد متولی مدیریت، نظارت و هماهنگ کننده فضای فرکانسی کشور، سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و ارسال هر نوع فرکانس با هر میزان شدت، ارتفاع و مدت زمان باید زیرنظر و با هماهنگی رگولاتوری(سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) صورت پذیرد.

گفتنی است تماس عصر ایران، با روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به دلیل عدم حضور مدیر رسانه ای این وزارتخانه، بی نتیجه ماند./عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
مصاحبه با ارسلان فتحی پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس خبر داد: فوت ۸ نفر مبتلا به آنفلوآنزای خوکی در سیستان



اخبار,اخباراجتماعی  ,آنفلوآنزای خوکی

 شهریاری با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزای خوکی در برخی استان‌های کشور، گفت: این بیماری درحال حاضر در سیستان منجر به فوت ۸ نفر شده است

 حسینعلی شهریاری در گفت وگویی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزای خوکی در برخی استان‌های کشور، گفت: متاسفانه این بیماری درحال حاضر در استان سیستان منجر به فوت 8 نفر شده، البته علت و چرایی شیوع این بیماری خطرناک در کشورمان هنوز مشخص نشده است.

نماینده مردم زاهدان درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این بیماری در ظاهر شبیه آنفلوآنزای معمولی است، افزود: به طور حتم افرادی که سن بالا داشته و دارای بیماری‌های قلبی و عروقی هستند، همچنین زنان باردار و کودکان، درمعرض آسیب بیشتر هستند؛ بنابراین باید به این نکته تاکید کرد که درصورت ابتلاء به این بیماری خطرمرگ و میر بسیار بالا است.

وی با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی در جهت کاهش ابتلاء به این بیماری، تصریح کرد: به طور حتم افراد برای کاهش ابتلا به این بیماری باید از دست دادن در مراکز عمومی خودداری کرده  و از افرادی که مشکوک به این بیماری هستند باید دوری شود، همچنین باید مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری با دقت بسیاری انجام شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم باید با این بیماری آشنا باشند، افزود: اگر آگاهی‌ها نسبت به خطرات این بیماری افزایش پیدا نکند، میزان مرگ ومیر افزایش پیدا کرده و هیچ اقدامی را نمی‌توان پس از ابتلا به این بیماری انجام داد؛ بنابراین آموزش پیش از ابتلا از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و باز هم باید به این نکته تاکید کرد که در این فصل تا جای ممکن افراد پیر و سالخورده در فضای آزاد و اماکن عمومی قرار نگیرند، چون بیماری آنفلوآنزای خوکی در مدت زمان کوتاهی از انسان به انسان منتقل می شود.

 

 اخبار  اجتماعی  - خانه ملت