اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رئیس سازمان حسابرسی خبرداد: افزایش ارزش دارایی‌های گروه امیرمنصورآریا



امیرمنصورآریا,ارزش دارایی‌های گروه امیرمنصورآریا


رئیس سازمان حسابرسی خبرداد
افزایش ارزش دارایی‌های گروه امیرمنصورآریا

رئیس سازمان حسابرسی با بیان اینکه ارزش دارایی‌های گروه امیرمنصور آریا، افزایش یافته است، گفت: دارایی‌های قطعا اصل بدهی‌ها و سودهای تعلق گرفته تا زمان توقیف را کفایت می‌کند و به نظر می‌رسد مازاد هم داشته باشد.

اکبر سهیلی‌پور در گفت‌وگو با فارس، درباره وضعیت فعلی شرکت‌های گروه آریا و چگونگی واگذاری آنها اظهار داشت: اطلاعی از وضعیت اخیر شرکت‌ها به صورت مستقیم ندارم، اما از همان اوایل با قطعی شدن واگذاری شرکت‌های مذکور به واسطه توقیف آنان با نظارت نمایندگان داستان کل کشور، اقدامات لازم در این راستا به عمل آمد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دارایی‌های این شرکت، زیان‌های وارده را جبران خواهد کرد، گفت: ارزش برآورد شده دارایی‌ها در همان اوایل موید این امر بود که این ارزش می‌توانست تا حدود زیادی، جبران زیان‌ها کند.

رئیس سازمان حسابرسی تأکید کرد: در حال حاضر نیز که ارزش دارائی‌های آن‌ها افزایش یافته، حتما اصل بدهی‌ها و سودهای تعلق گرفته تا زمان توقیف را کفایت می‌کند و به نظر می‌رسد، مازاد هم داشته باشد که جبران تمام یا بخشی از جرایم صادره در احکام را خواهد کرد.

سهیلی پور خاطرنشان کرد: در بدو توقیف چون احتمال متوقف شدن فعالیت‌ها متصور بود، نمایندگان دادستان به خوبی این امر را مدیریت کرده تا شرکت‌ها از شرایط فعال بودن خارج نشوند و مسائل تبعی آن از جمله از جمله مسائل بیکاری کارکنان بروز نکند که بحمد الله آنچه مسلم است تلاش‌های ایشان مثمر ثمر بوده است.

وی در مورد اخباری که اخیرا در خصوص واگذاری شرکت‌های گروه آریا مطرح شده است نیز اظهار داشت: در مورد شرایط واگذاری اطلاعی ندارم اما برای اینکه کارکرد اقتصادی شرکت‌های مذکور حفظ شود قطعا در مورد جلوگیری از کاهش سرمایه، واگذاری تمام یا بخشی از دارایی‌ها، توقف کامل و یا توقف بخشی از فعالیت‌های شرکت‌ها و .. قطعا در زمان واگذاری به عنوان شرط ضمن عقد در دایره زمانی خاص قاعدتا بایستی پیش‌بینی لازم به عمل آید./فارس


ویدیو مرتبط :
نشست خبری مدیر عامل سازمان حسابرسی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اژه ای: سازمان بازرسی به خاوری در سال 88 تذکر داده بود/گروه امیرمنصور آریا 4700 میلیارد تومان دارایی دارد



 

اژه ای: سازمان بازرسی به خاوری در سال 88 تذکر داده بود/گروه امیرمنصور آریا 4700 میلیارد تومان دارایی دارد

 

سخنگوی قوه قضائیه دوشنبه شب در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه برخورد با فساد مالی اخیر باید درس عبرتی برای مفسدان و برخی مسئولان باشد گفت: باید فساد را از ریشه سوزاند تا گسترش نیابد. پرونده اخیر نیز یک فساد بزرگ است و باید در خور آن اقدام شود به همین دلیل قوه قضائیه با قاطعیت و بدون هیچگونه تبعیضی در این پرونده وارد شده و اقدام می کند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه شرکت آریا توسط خانواده امیرمنصور خسروی در سال 85 تاسیس شده گفت: این شرکت و شرکتهای زیرمجموعه چندین اعتبار بانکی گرفته اند که بخشی از اعتبارات بر اساس مقررات اخذ شده و برخی هم غیرقانونی انجام شده است که اعتبارات اسنادی اخیر غیرقانونی بوده و هنوز تسویه نشده است و همان مبلغ سه هزار میلیارد بوده و توسط بانک صادرات و بانک ملی پرداخت شده است.

بیش از دو شعبه از بانک صادرات و بانک ملی درگیر پرونده هستند

وی افزود: مطمئن باشید بیش از دو شعبه بانک صادرات و بانک ملی درگیر پرونده هستند. همچنین بانک مرکزی هم به دلیل نظارتها و اطلاعاتی که داشته باید پاسخگو باشد. البته نقش افرادی که صاحب نفوذ بوده و می توانستند این شرکتها را به بانکها معرفی کنند و در فساد مالی معاونت داشته اند در حال بررسی است.

حجت الاسلام محسنی اژه ای اظهار داشت: شرکت امیرمنصور خسروی از سال 86 آغاز به کار کرده و در این اواخر در سال 90 اقدام به فعالیتهای غیرقانونی کرده و فساد به وجود آورده است. البته نمی توان گفت از همان ابتدا با فساد مالی فعالیت کرده است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، وی با تشریح نحوه کلاهبرداری شرکت امیرمنصور خسروی گفت: خود این آقایان و مدیران بانکها در شعبات می دانستند دارند تخلف می کنند. تمامی اسناد در شعبه ای در شعبه بانک ملی کیش و بانک صادرات شعبه فولاد اهواز تنظیم شده است. اینجا یک سوال مطح می شود که آیا مدیران عامل بانک صادرات و بانک ملی مقصر هستند یا مجرم که در حال بررسی هستیم .همچنین در مورد بانک مرکزی و دستگاههای نظارتی که وظیفه نظارت را برعهده داشته است و اینکه آیا در طول این سالها تذکراتی داده اند یا خیر در حال بررسی است.

تذکر سازمان بازرسی به مدیرعامل بانک ملی در سال 88

دادستان کل کشور اظهار داشت: در سال 88 سازمان بازرسی خطاب به مدیرعامل بانک ملی گزارش کرده است که این شرکتها به بانک شما بدهکارند و وثیقه های لازم گرفته نشده است و اگر اقدام نکنید با مشکل روبرو می شوید.

کمیسیون اصل 90 به بانک ملی در مورد شرکت آریا تذکر داده بود

حجت الاسلام محسنی اژه ای افزود: همچنین  درتاریخ 18 دیماه سال 89 کمیسیون اصل 90 به مدیرعامل بانک ملی نوشته است که شرکت امیرمنصور آریا در حال انجام تخلفاتی است مراقب باشید و رونوشت آن را به بانک مرکزی و بانک صادرات هم ارسال کرده است که مورد توجه قرار نگرفته و پاسخ صحیحی داده نشده است. در متن نامه بانک ملی به کمیسیون اصل 90 به نوعی نوشته اند که مشکلی ندارد.

تائید 3 هزار میلیارد تومان بدهی شرکت آریا به بانک ملی

وی گفت: یکی از شعبات دیگر بانک ملی اعتبارات ارزی و ریالی سنگینی در حدود 500 میلیارد تومان بدون وثیقه های کافی به گروه امیرمنصور خسروی تسهیلات ارائه کرده است.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: گروه امیرمنصور آریا اعلام کرده است که تنها سه هزار میلیارد تومان به بانک ملی بدهکاریم.

محسنی اژه ای خطاب به قوه مجریه گفت: مشکل اصلی اجرا نشدن قانون است زیرا یکی از بانکهای دولتی سه هزار میلیارد تومان تسهیلات با کمترین وثیقه به یک شرکت داده است در حالی که مقام معظم رهبری چندین بار بر اجرای قانون و مبارزه با فساد تاکید کرده اند. با این حال من به عنوان دادستان کل کشور اگر قصوری داشتم از مردم عذرخواهی می کنم.

کسی پرونده فساد مالی را کشف نکرده است

دادستان کل کشور اظهارداشت: کسی این پرونده فساد مالی را کشف نکرده است زیرا اعتبارات بانکی در حدود 200 میلیارد تومان را برای تاسیس بانک آریا اختصاص داد شده بود. از سوی دیگر زمانی که پرونده در شعبه بانک صادرات لو می رود مدیرعامل بانک صادرات کشور متوجه شده و در روز جمعه 14 مردادماه با مقامات دادگستری خوزستان تماس می گیرد و رئیس دادگستری خوزستان با دادستان خوزستان اقدامات را انجام داده و تعدادی از متهمان پرونده همراه با امیرمنصور خسروی دستگیر شدند و در جریان جستجو از خانه های آنان اسناد دیگری بدست آمد. ضمن اینکه به سرعت تمامی متهمان ممنوع المعامله شدند و اقدامات تامینی به سرعت انجام شده است.

احضار 15 متهم جدید در پرونده اختلاس/ اموال متهمان در حال شناسایی است

دادستان کل کشور گفت: روزی چهار تا پنج ساعت روی این پرونده کار می کنم. پرونده و متهمان به تهران منتقل شدند. 22 نفر بازداشت و 15 نفر دیگر نیز شناسایی شده‌اند و در همین هفته به دادسرا احضار می شوند تا از خود دفاع کنند. همچنین دادگستری استان خوزستان در حال شناسایی و برآورد اموال متهمان است.

محسنی اژه ای اظهار داشت: گروه شرکتهای آریا نامه ای به من نوشته اند که در آن عنوان شده ارزش داراییهای غیرجاری این شرکت بیش از مطالبات بانکها است که مطابق جدول پیوست ارسال شده و حدود 47 هزار میلیارد ریال برآورد شده است. ضمن اینکه بسیاری از دارییها نیز خریداری شده است.

دادستان کل کشور گفت: به احتمال بسیار قوی الان اموال و دارائیها وجود دارد و می توانیم به سرعت برگردانیم. البته پولها هم دارد ردیابی می شود تا بدانیم پولها کجا رفته است.

مدیرعامل بانک ملی به نفعش است برگردد

سخنگوی دستگاه قضا درمورد فرار خاوری مدیرعامل بانک ملی دررابطه با این پرونده گفت: یک جلسه در اهواز از وی بازجویی شده است و اتهامات آنقدر نبوده که مدیرعامل بانک ملی ممنوع الخروج شود و قرار بازداشت موقت هم برای وی  صادر نشده بود بطوریکه فردای آن روز برای شرکت در یک اجلاس عازم لندن می شود. هر چندکه وی در نامه استعفای خود نوشته است که بانک صادرات و شعبه کیش بانک ملی مقصر است. البته اگر برگردد حتما به نفع خودش است. یا وی قصور دارد یا تقصیر دارد در هرحال به نفعش است و اگر نیاید بسیاری از این مسائل به وی نسبت داده می شود.../تحلیل:انتخاب