اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رئیس جمهور: اکثریت، پشتیبان صلح‌اند مگر اقلیت کوچکی که تریبو‌ن‌های بزرگ را عاریه کرده‌اند



اخبار,اخبارسیاسی,حسن روحانی

رییس‌جمهور کشورمان گفت: مردم می‌دانند که با شعار و ادای جملات تند مشکلات جامعه و کشور حل و فصل نمی‌شود.

به گزارش ایسنا ، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز در سخنان خود در بین مردم شهرستان‌های شهریار، ملارد و قدس افزود: مردم ما با مشکلات زیادی که ناشی از اقدامات گذشته است روبرو هستند اما برای حل این مشکلات و دستیابی به رونق اقتصادی مردم امیدوار هستند.

وی افزود: برای حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف جامعه به آرامش توام با انسجام و وحدت نیازمند است. ما در داخل کشور به وحدت، همدلی و همزبانی نیازمندیم و باید همه در برابر توطئه‌های دشمن برای ایجاد ناامنی در منطقه و جنگ و خونریزی در کشورهای همسایه مقاومت کنیم.

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه مردم ایران در 24 خرداد 92 به دنیا اعلام کردند که چهره ملت ما چهره صلح، عدالت و همزیستی با مردم جهان است، گفت: ما مصمم هستیم تا مشکلات را با جهان با منطق، استدلال و مذاکره به حل و فصل نهایی برسانیم. مردم ما با صدای بلند و رفتار مستحکم خود به همه جهانیان اعلام می‌کنند که دوران خشونت و افراطی‌گری به سر آمده و همه باید با منطق، استدلال و تدبیر راه آینده را که راه توسعه است طی کنیم.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت یازدهم با تیم مذاکراتی قوی در صحنه جهانی هر روز گام‌هایی جدیدی را برای احقاق حقوق ملت ایران بر می‌دارد. با این وجود اقلیت بسیار کوچکی که بلندگوهای بزرگ را از دیگران عاریه کرده‌اند اکثریت قاطع ملت ایران پشتیبان مسیر صلح و آشتی و مسیر تعامل سازنده با جهان هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه همه مردم ایران بدانند که ما در مسیر تحقق احقاق حقوق ملت ایران قدم برمی‌داریم، تصریح کرد: پایان این راه پیروزی پرافتخاری برای ملت خواهد بود. ما در این مسیر قدم‌هایی برداشته‌ایم و هدف نهایی ما عزت ملت و احقاق حقوق ملت خواهد بود. بی‌تردید ما بدون حمایت مردم نمی‌توانیم به موفقیت نهایی دست یابیم.

رییس‌جمهور همچنین با بیان اینکه حضور مردم در 21 ماه گذشته موجب شده که قدم‌های بزرگی برای حل مشکلات جامعه برداشته شود، خاطرنشان کرد: اکنون مردم شاهد ثبات و آرامش در بازار و رونق تدریجی در اقتصاد کشور هستند. از لحاظ صنعت، معدن، نفت، گاز، کشاورزی و خدمات شرایط ما نسبت به گذشته بهتر شده و با وجود آنکه دولت در تنگناهای مالی قرار دارد و امسال نیز قیمت نفت کاهش پیدا کرده اما با کمک مردم مسیر پیشرفت و توسعه کشور را ادامه می‌دهیم.

وی گفت:‌ در آمار اخیر وزارت علوم دیدیم که کشور در دو سال گذشته به لحاظ علمی پیشرفت کرده و رتبه اول در سطح منطقه و دنیای اسلام را به دست آورده است. اکنون کشور با کمک جوانان و نخبگان خود مسیر علم و ترقی را طی می‌کند. امسال همچنین در زمینه تولید محصولات کشاورزی آمار بهتری نسبت به سال گذشته داشته‌ایم.

روحانی خطاب به مردم منطقه غرب استان تهران، یادآورشد: من در سفر تبلیغاتی خود در دوران انتخابات ریاست جمهوری قول دادم که سفر استانی خود در تهران را از این منطقه آغاز کنم و خوشحالم که اکنون به این وعده خود عمل کردم. استقبال مردم منطقه هم نشانه حمایت آنها از دولت است با این وجود این منطقه مشکلات فراوانی دارد که ما در تهران در جلساتی با حضور وزرا، استاندار و مقامات این شهرستان‌ها متوجه مشکلات مردم منطقه غرب تهران شده‌ایم و تصمیم گرفتیم 20 طرح را در سال 94 و 95 در این منطقه اجرا کنیم و بدین منظور 642 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ایم.

رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه امروز عملیات اجرایی شهرک صنعتی شهریار به مساحت سه هزار هکتار آغاز شده است، ادامه داد:

عملیات ساخت شهرک‌های صنعتی ملارد و صفادشت نیز از همین امسال آغاز می‌شود. همچنین عملیات تاسیس فاضلاب شهریار، قدس و ملارد نیز آغاز می‌شود.

وی در ادامه گفت: ‌این شهرستان‌ها از لحاظ امکانات درمانی شرایط شایسته‌ای ندارند، بنابراین بیمارستان 300 تختخوابی در شهریار، 160 تختخوابی در قدس و 160 تختخوابی در ملارد ساخته می‌شود. همچنین بیمارستان امام سجاد بازسازی و تجهیز می‌شود.

روحانی افزود: برخی از این پروژه‌ها در سال 94 و برخی از آنها در سال 95 اجرایی می‌شوند.

رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه مرکز تجاری ایرانی اسلامی در شهریار امروز افتتاح می‌شود، خاطرنشان کرد: این مرکز می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد تا معماری سنتی و اسلامی در سراسر کشور اجرا شود.

وی در ادامه با بیان اینکه هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار بخش‌های صنعتی این منطقه قرار گرفته است، گفت: دولت در زمینه آبرسانی نیز برنامه‌هایی دارد که در زمان لازم به مردم معرفی می‌شود. البته ما راهی جز صرفه‌جویی در آب کشاورزی نداریم و باید سیستم آبیاری مدرن را در این مناطق عملیاتی کنیم. دولت کمک‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد و بخش بزرگی از این طرح در سال 94 و 95 اجرایی می‌شود. ما با وارد کردن آب از کشورهای همسایه و شیرین کردن آب به دنبال حل مشکل آب در کشور هستیم اما باید بدانیم که مهم‌ترین راه، صرفه‌جویی در مصرف آب است.

روحانی همچنین گفت: سالن‌ها و مراکز ورزشی در شهریار و ملارد و استخر نیز در قدس امسال و سال آینده احداث و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رییس‌جمهور در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه مردم از سراسر کشور در منطقه غرب استان تهران ساکن شده‌اند، افزود: باید همه به فرهنگ‌های مختلف احترام بگذاریم تا همدلی و اتحاد مردم بیشتر شود. ایران اسلامی باید الگوی همزیستی برای همه کشورهای منطقه باشد. شما اختلافات قومی و مذهبی را در کشورهای منطقه می‌بینید بنابراین ایران باید الگوی وحدت برای همه باشد و ما باید کمکی برای مظلومان عالم و منطقه باشیم. 

 

 اخبار  سیاسی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
رئیس جمهور مردم یا اکثریت؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شکایت 11 نماینده مجلس از رئیس جمهور برای پرونده اختلاس بزرگ



 

 

به دنبال واگذاری مسئولیت رسیدگی به رسوایی سوءاستفاده مالی بزرگ بانکی به کمیسیون اصل نود، یازده تن از نمایندگان مجلس از رئیس و هیات رئیسه مجلس در خواست کردند که در این باره ماده 233 آئین نامه اعمال شود.

به گزارش مهر، در پی واگذاری مسئولیت رسیدگی به رسوایی سوءاستفاده مالی بزرگ بانکی به کمیسیون اصل نود، یازده تن از نمایندگان مجلس طی نامه ای به تاریخ 10/7/1390 از رئیس و هیات رئیسه مجلس در خواست کردند که در این باره ماده 233 آئین نامه درباره رئیس جمهور، رئیس بانک مرکزی و مسئولان دولتی مرتبط با این پرونده اعمال شود.

در این صورت پس از قرائت گزارش کمیسیون در این باره، از مجلس رای گیری شده و در صورت تایید گزارش توسط مجلس، این گزارش به قوه قضاییه ارجاع و در عین حال به منزله کارت زردی به مسئولان دولتی خواهد بود.

متن نامه از این قرار است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
اعضای محترم هیات رئیسه

سلام علیکم
رسوایی مالی اخیر که تعداد زیادی بانک دولتی و خصوصی درگیر آن بوده‌اند، ضربه سختی به اعتماد مردم به نظام بانکی و اداری کشور وارد کرده است. بی شک بررسی بیطرفانه و دقیق این فاجعه و کشف عوامل تعیین کننده در پیدایش آن و گزارش نتایج به مردم می تواند از ابعاد این بی اعتمادی بکاهد و رسیدگی قضایی را تسهیل نماید.

بررسی های مقدماتی نشان می دهد که برخی از مقامات قوه مجریه بر خلاف قانون حمایت‌هایی اعمال کرده‌اند، برخی مسئولان بانکی بدون صلاحیت بکار گمارده شده‌اند و نظارت قانونی بر عملیات بانکی تعمداً یا از سر بی مسئولیتی یا ندانمکاری اعمال نشده است. احتمال زد و بندهای کثیف نیز بین صاحبان قدرت و ثروت وجود دارد. چون در فرایند این امر احکام متعددی از قوانین ذیربط، از جمله قانون اداره امور بانکها مصوب 1358، قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی مصوب 1386، قانون اساسنامه سازمان حسابرسی مصوب 1366، قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 و قوانین برنامه چهارم و پنجم توسعه، توسط رئیس جمهور و رئیس دفتر ایشان، رئیس کل بانک مرکزی و قائم مقام وی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و برخی دیگر از مسئولان زیر مجموعه دولت، نقض شده یا نادیده گرفته شده است ؛ ما امضاء کنندگان ذیل خواهان اعمال ماده 233 در این باره هستیم.

امضاء کنندگان: 1-حسین نجابت(تهران) 2- احمد توکلی(تهران) 3- الیاس نادران(تهران) 4- علی زاکانی(تهران) 5- پرویز سروری(تهران) 6-حمیدرضا فولادگر(اصفهان) 7- جواد جهانگیرزاده(ارومیه) 8- نادر قاضی پور(ارومیه) 9- محمد دهقان(طرقبه و چناران) 10- امین حسین رحیمی(ملایر) 11- سیدحسین دهدشتی(آبادان)

به گزارش مهر، ماده 233 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی بدین قرار است:

"ماده 233- هرگاه حداقل ده‌نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیونها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجراء قانون یا اجراء ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولین دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.

کمیسیون حداکثر ظرف مدت ده‌روز موضوع را رسیدگی و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت‌رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

تبصره 1- چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی نمایند.

تبصره 2- درصورتی که مجلس در مورد رئیس‌جمهور یا هریک از وزیران سه نوبت ‌رأی به وارد بودن گزارش بدهد طرح استیضاح درصورت رعایت مفاد اصل هشتاد و نهم(89) قانون اساسی در دستورکار مجلس قرار خواهد گرفت.".../تحلیل:عصرایران