اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دفاع از «ماه عسل» و انتقاد تند از «پایتخت»


محمد دلاوری خبرنگار صداوسیما نوشت: «وقتی خندوانه و ماه عسل وجود دارد و کنترل تلویزیون هم دست ماست که هر کدام را دوست داریم انتخاب کنیم ، این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است».

خبرگزاری تسنیم: محمددلاوری، خبرنگار صداوسیما در دو پست اخیر صفحه اجتماعی خود از احسان علیخانی دفاع کرده و از پخش این روزهای پایتخت 4 انتقاد کرد.

در ادامه نظر او در این دو موضوع را می‌خوانید:


این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است

«وقتی خندوانه و ماه عسل وجود دارد و کنترل تلویزیون هم دست ماست که هر کدام را دوست داریم انتخاب کنیم ، این همه حمله به احسان علیخانی بی انصافی است ، ماه عسل و رادیو هفت و پایتخت و برنامه هایی از این دست حاصل سالها تلاش آدمهایی است که برای بیننده احترام قائل بوده اند خوب است به عنوان سازنده ، مدیر و حتی مخاطب از این سرمایه ها مراقبت کنیم.»

پایان بد برای خاطره ای شیرین و دوست داشتنی


«نمیدانم سریال پایتخت قربانی بی پولی سازمان شد و یا میل پولدار شدن عواملش منتها هر چه هست، این گفتگوهای کشدار ، این نشان دادن های مداوم انواع شوینده ها و ریتم کسالت آور احتمالا یک پایان بد برای خاطره ای شیرین و دوست داشتنی خواهد بود.»


ویدیو مرتبط :
انتقاد از برنامه ماه عسل-برخورد تحقیرآمیز احسان علیخانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

علیخانی از تلخی «ماه عسل» دفاع کرد



اخبار,اخبار فرهنگی,احسان علیخانی

اخبار فرهنگی و هنری - علیخانی از تلخی «ماه عسل» دفاع کرد

احسان علیخانی - تهیه‌کننده و مجری «ماه عسل» - این برنامه را اثری سوژه‌محور می‌داند که با بهره‌گیری از تم‌هایی محدود قصه‌هایی نامحدود در بستر آن روایت می شود.

علیخانی با تاکید بر سوژه محور بودن این برنامه گفت: ما در «ماه عسل» مبتنی بر سوژه‌ها پیش می‌رویم. من هیچ تفکیکی بین قصه‌ها قائل نیستم. ممکن است قصه‌ای مخاطب را به خنده وادار کند. قصه‌ای باعث بغض مخاطب شود. در ذهن او سوال ایجاد کند یا اساسا هیچ احساسی را برای او به دنبال نداشته باشد. مثل این که بخواهیم 10 فیلم را 10 شب ببینیم. طبیعی است که نسبت به هر یک واکنش خاصی خواهیم داشت.


وی درباره تلخ بودن روایت بعضی از سوژه‌ها در این برنامه ادامه داد: به دلیل این که مبتنی بر قصه پیش می‌رویم، ممکن است در جاهایی احساس کنیم که بعضی قصه‌ها بیش از حد مخاطب را آزرده خاطر می‌کند و از آن‌ها صرف نظر کنیم اما باز هم خود من اعتقاد ندارم که قصه‌ای تلخ است بنابراین باید از آن پرهیز کرد. چراکه فکر می کنم طرح قصه‌های تلخ اتفاقا تاثیرگذارتر است.


تهیه‌کننده و مجری برنامه «سه ستاره» در پاسخ به این که چرا برنامه با تغییرات بسیار کم نسبت به سری های قبل روی آنتن رفته است، بیان کرد: «ماه عسل» یک برنامه برند است و بینندگان ما را با یک شاکله نسبتا ثابت پذیرفته‌اند و برنامه برایشان با ویژگی‌های مشخصی تعریف شده است. تغییر آن ریسک‌پذیری بالاتری دارد تا حفظ این ثبات. ضمن این که خود برنامه بستری است برای این که سوژه های مختلفی در آن اتفاق بیافتد. این برنامه فضایی کلی در ذهن مخاطب ایجاد کرده است که دستکاری آن ریسک دارد.


وی همچنین درباره این که بعضی از موضوعات برای دومین یا چندمین بار در برنامه طرح می شوند، توضیح داد: این یک اتفاق طبیعی است. ما تنها چند تم محدود در سینما داریم اما از همان چند تم هزاران قصه کار می‌شود. زیرا داستان‌ها نامحدودند و درام‌های متفاوتی را می‌توان به واسطه‌شان خلق کرد. در اینجا هم همین است. هر قصه را می‌توان زیر پرچم یک تم جای داد و یک عنوان برای دسته‌بندی آن پیدا کرد، اما قصه‌ها متفاوتند.

اخبار فرهنگی و هنری - ایسنا