اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خوردن ماهی افسردگی را رفع می کند


مطالعه اخیر محققان نشان می دهد که چربی سالم موجود در ماهی های چرب نظیر سالمون و قزل آلا، ماهی تن، خال مخالی و شاه ماهی می تواند به مقابله با افسردگی کمک کند.

خبرگزاری مهر: مطالعه اخیر محققان نشان می دهد که چربی سالم موجود در ماهی های چرب نظیر سالمون و قزل آلا، ماهی تن، خال مخالی و شاه ماهی می تواند به مقابله با افسردگی کمک کند.

محققان دانشگاه آمستردام هلند دریافته اند که ارتباط قوی ای بین مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ EPA و DHA که در ماهی یافت می شود و کاهش علائم اختلال افسردگی وجود دارد.

در تحلیل و بررسی، محققان ۱۳ مطالعه قبلی که در مجموع شامل ۱۲۳۳ شرکت کننده بود را مورد مطالعه قرار دادند و به تاثیرات پرفایده و ضدافسردگی این اسیدهای چرب پی بردند.

این تاثیر در مطالعاتی که دوزهای بالاتر EPA به بیماران مبتلا به افسردگی داده شده بود، بیشتر بود.

به گفته دکتر رول موکینیگ، سرپرست تیم تحقیق، مکمل های اُمگا-۳ به شکل قابل توجهی به شکل EPA در بیماران افسرده ای که داروهای ضدافسردگی مصرف می کنند، موثرتر است. از اینرو این موضوع می تواند گام مهم بعدی در درمان افسردگی و سایر اختلالات باشد.


ویدیو مرتبط :
‫خوردن سّمی ترین ماهی دنیا ، بادکنک ماهی فوگو‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف ماهی و روغن زیتون افسردگی را كاهش می دهد



 

 

مصرف ماهی و روغن زیتون افسردگی را كاهش می دهد

 

 

شیوع افسردگی در افرادی كه به طور مرتب چای سبز مصرف می كنند كمتر است و همچنین روغن زیتون دارای ماده موثری است كه اثرات ضد افسردگی دارد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد: كسانی كه دچار افسردگی هستند غالبا تغذیه نامناسبی دارند زیرا وقتی فردی دچار افسردگی باشد، سطح انرژی در او كمتر از حد معمول است و اشتیاق و اشتها برای غذا خوردن در او از بین می رود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال می شود.

كمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی فرد می تواند سبب ایجاد افسردگی شود یا حالت افسردگی فرد را تشدید می كند كه اسیدهای چرب امگا ۳ از جمله این مواد است زیرا كمبود این مواد در رژیم غذایی می تواند افراد را مستعد افسردگی كند و برای رفع این كمبود می توان غذاهای دریایی به خصوص ماهی های چرب، تخم مرغ های غنی شده با امگا ۳، روغن كانولا، گردو، سویا و سبزیجات برگ سبز منابع غذایی اسید چرب امگا ۳ مصرف كرد.

بر اساس این گزارش، سطح اسید فولیك در خون برخی از افراد مبتلا به افسردگی پایین است و جگر، قارچ و سبزی های برگ سبز به ویژه اسفناج و كلم بروكلی، گوشت گاو كم چربی، سیب زمینی، آب پرتقال و لوبیا از منابع اسید فولیك هستند.

این گزارش می افزاید: ویتامین B۶ نیز در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر است و این ویتامین به طور گسترده در غذاها وجود دارد كه گوشت، غلات به خصوص گندم، سبزی ها و مغزها حاوی این ویتامین هستند.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، ویتامین E به علت اثرات آنتی اكسیدانی زیادی كه دارد می تواند در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر باشد و از آنجایی كه این ویتامین توسط گیاهان ساخته می شود، روغن های گیاهی بهترین منابع آن هستند.

این گزارش حاكیست، سطح منیزیم در بدن افراد مبتلا به افسردگی كمتر از افراد سالم است و دریافت منیزیوم در كاهش افسردگی مؤثر است و دانه ها، مغزها، حبوبات، سبزی های برگ سبز تیره منابع خوب این ماده مغذی هستند..... /  خبرگزارى ایسنا