اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خودروهای لوکس دردسرساز شدند



سرکرده باند سارقان مسلح که به دنبال یک کینه قدیمی و اختلاف حساب بر سر معامله خودروهای لوکس با اجیر کردن دو جوان شرور اقدام به سرقت مسلحانه وجوه نقد و اموال باارزش کرده بودند، با تلاش مأموران کلانتری ۱۰۱ تجریش دستگیر شدند.

سرهنگ سیدمحمد حسینی رئیس کلانتری 101 تجریش در گفت‌وگو با فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: ساعت 22:48 مورخه 17 اردیبهشت 93 شخصی به هویت «کامران» در کلانتری 101 تجریش حضور یافت و در خصوص سرقت منزل خود به آدرس خ نیاوران، سه راه دزاشیب اعلام شکایت کرد و اظهار داشت از منزل وی توسط سارق یا سارقین طلا و مدارک به سرقت رفته است. رئیس کلانتری 101 تجریش تصریح کرد: با شکایت مالباخته، در این رابطه پرونده تشکیل شد و بنا به دستور مقام قضایی به صورت وِیژه در دستور کار کارآگاهان کلانتری 101تجریش قرار گرفت.
 
وی ادامه داد: تحقیقات پلیسی ادامه یافت تا اینکه پس از گذشت حدود یک سال و انجام چندین سری کار اطلاعاتی و به کارگیری شیوه های نوین پلیسی، ردپای یکی از سارقان در برج های آتی ساز ردیابی شد.
 
این مقام انتظامی افزود: به دنبال اطلاعات بدست آمده ماموران با هماهنگی مقام قضایی ساعت 3 بامداد هفتم اردیبهشت جهت دستگیری سارقان و کشف اموال و اقلام به مخفیگاه متهمان مراجعه کرده و ابتدا یکی از متهمان به نام «کرامت» را دستگیر کردند.
 
رئیس کلانتری 101 تجریش تصریح کرد: بعد از دستگیری نامبرده، ماموران برای دستگیری مخفیگاه متهم فراری دیگر به نام « سپند» به بلوار ارتش اعزام و موفق شدند طی یک عملیات هماهنگ و منسجم، متهم را در مخفیگاهش دستگیر کنند.
 
در بازرسی از جیب شلوار وی تعداد 137 قطعه اسکناس 100 دلاری و یک قطعه اسکناس 20 دلاری و یک قطعه اسکناس 10 دلاری کشف کنند.
 
سرهنگ حسینی در ادامه به بازدید از منزل متهم -با حضور وی- اشاره کرد و گفت: در این بازدید، 5 قبضه سلاح سرد چاقو، 2 دستگاه شوکر و باطوم متری به همراه کاور، یک قبضه شبه سلاح کمری (فندکی) با کاور و یک عدد ماسک سیاه رنگ کشف شد که با هدایت و همکاری « سپند» متهم سوم بنام « احمد» نیز در آدرس خیابان شریعتی خ ظفر شناسایی شد.
 
وی افزود:«احمد» که قصد متواری شدن را داشت با شلیک یک تیر هوایی با سلاح سازمانی دستگیر شد که از وی 34 قطعه اسکناس 100 دلاری به همراه یک دستگاه گوش آیفون کشف شد.
 
رئیس کلانتری 101 تجریش در ادامه با بیان این مطلب که پرونده متشکله به همراه متهمان و اموال مکشوفه به کلانتری منتقل شد به تحقیقات مقدماتی اشاره و خاطرنشان کرد: در تحقیقات مشخص شد «سپند» سرکرده باند سارقان مسلح به دنبال یک کینه قدیمی و اختلاف حساب با کامران بر سر معامله خودروهای لوکس در پی انتقامجویی با اجیر کردن دو جوان شرور در تاریخ 17اردبیهشت سال گذشته با ورود به منزل شاکی پرونده، پس از بستن دست و پای مالباخته اقدام به سرقت مسلحانه وجوه نقد و اموال با ارزش شاکی کرده اند.
 
گفتنی است  پرونده متهمان جهت سیر مراحل قانونی در اختیار بازپرس دادسرای ناحیه 1 شهر تهران قرار گرفت که پس از رسیدگی هر سه متهم با قرار مناسب روانه زندان شدند.

 

 اخبار  حوادث  -  فارس


ویدیو مرتبط :
در رویای خودروهای لوکس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رازگشایی از مافیای واردات خودروهای لوکس/ نهادهای امنیتی ورود کنند



رازگشایی از مافیای واردات خودروهای لوکس/ نهادهای امنیتی ورود کنند

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با افشای پشت پرده مافیای واردات خودرو، خواستار برخورد جدی وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی کل کشور با آنان شد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

نادر قاضی پور در گفتگو با مهر درباره نحوه ورود خودروهای لوکس به کشور اظهارداشت: ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که هرکسی نمی تواند خودروی لوکس به کشور وارد کند و اساسا به هرکسی مجوز واردات خودرو از سوی دولت داده نمی شود.

وی افزود: براین اساس، یک مافیا برای واردات خودرو تشکیل شده است که برخی از آنها مرتبط با بدنه دولت هستند و با استفاده از نفوذی که دارند، مجوزهای زیادی را برای واردات خودرو با استفاده از ارز مرجع اخذ کرده اند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه متاسفانه با وجود اینکه این خودروها با ارز مرجع وارد کشور شده اند اما قیمت آنها در بازار بسیار بالاست درحالی که به طور معمول نباید این اتفاق بیفتد، گفت: این موضوع نشان دهنده فعالیت گسترده مافیای خودرو در کشور است که از این طریق سود هنگفتی به جیب می زنند.

وی با تاکید براینکه نباید برای واردات خودرو که جزء کالاهای لوکس محسوب می شود، ارز مرجع 1226 تومانی اختصاص داد، گفت: ارز مرجع فقط باید به واردات کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه اختصاص داده شود.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: اختصاص ارز مرجع برای واردات خودرو خیانت به مردم است، چراکه تامین ارز با نرخ 1226 تومانی از محل بیت المال است و نهادهای امنیتی، نظارتی وقضایی مثل وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی کل کشور باید احساس تکلیف کنند و نسبت به این مسئله حساسیت نشان دهند و با متخلفان به صورت جدی برخورد کنند.

به گزارش مهر، واردات خودرو سواری در نیمه اول امسال در حالی به 19 هزار و 380 دستگاه به ارزش بیش از 429 میلیون دلار رسید که این تعداد نسبت به مدت مشابه در سال 90 (16 هزار و 563 دستگاه به ارزش بیش از 369 دلار) از لحاظ ارزشی بیش از 21 درصد و از حیث تعداد 17 درصد افزایش نشان می‌دهد.

از 19 هزار و 380 دستگاه خودروی سواری واردشده به کشور در نیمه اول امسال، 9 هزار و 447 دستگاه به ارزش بیش از 246 میلیون دلار از مبدا امارات متحده عربی، 7 هزار و 169 دستگاه به ارزش بیش از 120 میلیون دلار از مبدا جمهوری کره، 710 دستگاه به ارزش بیش از 14 میلیون دلار از مبدا کویت و 2 هزار و 54 دستگاه به ارزش بیش از 47 میلیون دلار از مبدا سایر کشورها بوده است.

در همین حال، میانگین قیمت هر خودروی سواری در شش ماهه اول امسال بیش از 22.1 هزار دلار ( نزدیک به 3.91 برابر هر خودروی سواری صادراتی) بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با افزایش 3.46 درصدی مواجه شده است.

اکثر خودروهای سواری که وارد ایران می‌شوند، چون پورشه و بنز خودروهای لوکس هستند و قیمت‌های بعضا چند صد میلیون تومانی دارند. برهمین اساس، وقتی میانگین قیمت هر خودروی سواری وارداتی 22.1 هزار دلار می‌شود، در واقع می‌تواند دو اتفاق افتاده باشد؛ نخست اینکه اکثر این خودروها با ارز دولتی 1226 تومان وارد کشور شده‌‍اند و دیگر اینکه احتمال کم اظهاری خودروی سواری در گمرک وجود دارد./مهر