اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خودران تسلا مدل اس دردسر ساز شد


یکی از دارندگان خودرو نیمه‌خودران تسلا مدل اس در ایالت یوتا آمریکا عنوان کرده است که خودرو وی در زمانی که در پارکینگ قرار داشته، خود به‌ خود حرکت کرده و به خودرو جلویی برخورد کرده است. اما شرکت تسلا روایت دیگری از این حادثه دارد.

zoomit.ir - مالک قلی پور: یکی از دارندگان خودرو نیمه‌خودران تسلا مدل اس در ایالت یوتا آمریکا عنوان کرده است که خودرو وی در زمانی که در پارکینگ قرار داشته، خود به‌ خود حرکت کرده و به خودرو جلویی برخورد کرده است. اما شرکت تسلا روایت دیگری از این حادثه دارد.

فناوری خودران تسلا مدل اس دردسر ساز شد

صاحب خودرو فردی به نام جارد اورتون است. او می‌گوید خودرو خود را پارک کرده و برای خرید به فروشگاه رفته است و موقع برگشت، با تسلا خود که به خودرو روبرویی چسبیده بود، مواجه می‌شود.گرچه بدنه خودرو آسیبی ندیده، شیشه جلو شکسته و مبلغی حدود ۷۰۰ دلار روی دست جارد خرج گذاشته است.

جارد می‌گوید دلیل این اتفاق را نمی‌داند. اما مهندسان تسلا عقیده دارند که این حادثه به خاطر استفاده نادرست از سیستم خودکار خروج از پارک «فراخوانی» خودرو اتفاق افتاده است.

مهندسان تسلا می‌گویند که با بررسی فایل وقایع ثبت شده در حافظه خودرو، جارد درست پیش از تصادف، حالت فراخوانی را در خودرو خود فعال کرده است. برای فعالسازی این حالت مراحل زیر باید انجام شود. ابتدا دکمه انتخاب دنده دوبار فشرده شود، دنده در حالت پارک قرار گیرد و سپس این سیستم فعال گردد. به ادعای تسلا، بررسی ها نشان می‌دهد تنها سه ثانیه پس از خروج جارد از خودرو این سیستم فعال شده است.

از سوی دیگر، جارد اورتون، اطمینان دارد که این سیستم را فعال نکرده است. او می‌گوید که پس از پیاده شدن از خودرو حداقل ۲۰ ثانیه در کنار خودرو بوده است و در این زمان تسلا S او هیچ حرکتی نداشته است.

به این ترتیب برای رسیدن به نتیجه‌ قطعی باید تحقیقات بیشتری از سوی تسلا انجام شود. به هر حال یا ویژگی فراخوانی بدون اطلاع راننده روشن شده است، یا صاحب خودرو حقیقت را بیان نمی‌کند.

در مورد این امر که چرا سنسورهای خودرو، خودروی جلویی را شناسایی نکرده‌اند، متخصصان تسلا می‌گویند:

به خاطر داشته باشید که ممکن است سنسورهای خودرو اجسامی را که بسیار کوچک، بسیار کوتاه یا از ارتفاعی آویزان هستند را شناسایی نکند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم در تمام مدت فعال بودن این گزینه، اطراف خودرو به طور مداوم توسط راننده تحت نظر باشد و در صورت نیاز با فشردن کلید مربوطه از طریق اپلیکیشن تلفن‌همراه یا فشردن دستگیره‌ در، خودرو را متوقف کنید. در هنگام استفاده از این ویژگی، راننده باید کنترل خودرو و همچنین نتایج ناشی از جابجایی خودرو و یا برخورد آن را برعهده گیرد.

در‌واقع تسلا می‌خواهد اعلام کند که ویژگی نیمه خودران موسوم به حالت «فراخوانی» در تسلا مدل اِس کامل نیست و هنوز در مراحل توسعه آزمایشی قرار دارد. در نتیجه مسئولیت اتفاقاتی که بر اثر استفاده از این ویژگی رخ دهد به عهده راننده خواهد بود. این در حالی است که خودروسازهای دیگر چنین عقیده‌ای در مورد سیستم‌های خودران خود ندارند.


ویدیو مرتبط :
اتومبیل های خودران مدل X و مدل S شرکت تسلا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لباس دردسر ساز بانوان ایرانی



 

 

لباس دردسر ساز بانوان ایرانی

 

 

 

سپ بلاتر از پوشش اسلامی دختران ما چندان راضی نبود. آنها برای ایراد گرفتن بهانه‌ای هم پیدا كرده بودند و این ایراد به فدراسیون فوتبال برمی‌گردد.

اخبار رسیده از سنگاپور حاكی از این است كه طرف ایرانی به فیفا قول داده در بازی‌های بعدی این تورنمنت دقیقا طبق آنچه مورد توافق طرفین است رفتار شود. به این ترتیب كه كلاه جدیدی برای بازیكنان تهیه شود و هیچ بازیكنی هم حق ندارد پیراهنش را روی شلوار بیندازد.

محمد علی آبادی درباره ملاقاتی كه با بلاتر داشته می‌گوید:«سپ بلاتر از پوشش اسلامی دختران ما چندان راضی نبود. آنها برای ایراد گرفتن بهانه‌ای هم پیدا كرده بودند و این ایراد به فدراسیون فوتبال برمی‌گردد. گویا پیش از این عكس دیگری از لباس دختران ایرانی برای فیفا فرستاده بودند و اكنون كلاه آن عوض شده است.

مسئولان برگزاركننده در ابتدا نمی‌خواستند بازی را برگزار كنند اما ما سعی كردیم ایرادها را برطرف كنیم. در جلسه‌ای كه داشتیم بلاتر خیلی ناراحت بود. به هر حال این مسئله برای آنها عواقب زیادی دارد چرا كه امكان دارد سایر كشورهای مسلمان نیز بخواهند كه با چنین لباس‌هایی وارد رقابت‌ها شوند. من به بلاتر توضیح دادم كه اگر آنها می‌خواهند به توسعه فوتبال كمك كنند باید با نحوه پوشش اسلامی بانوان ما كنار بیایند.

البته بلاتر هم كه خیلی عصبانی بود می‌گفت من تمام تلاشم را برای كمك به شما انجام داده‌ام اما شما هم باید كمك بیشتری به ما كنید. به بلاتر كاملا توضیح دادم كه ما می‌توانیم فوتبال را كنار بگذاریم اما اعتقادات‌مان را نه.»

بهرام افشار‌زاده هم قبل از هرچیز توپ را به زمین فدراسیون فوتبال می‌اندازد و ناهماهنگی‌های صورت گرفته را محصول اهمال كاری فدراسیون نشین‌ها می‌داند:« فدراسیون فوتبال می‌توانست بهتر از این هماهنگی انجام دهد و عمل كند. من احساس می‌كنم كه شاید بلاتر برای مسائل دیگری هم از ایران دلخوری داشته باشد. اما باید تلاش كنیم این مشكلات را حل كنیم.

بلاتر به خوبی دید كه دختران فوتبالیست ما گرچه لباس‌های راحت سایر دختران تیم‌های مختلف را ندارند، اما با اعتقاد و غرور بسیار خوب بازی كردند. آنها به گونه‌ای بازی كردند كه بلاتر در پایان بازی گفت حق شما نتیجه 3 ـ 3 مساوی بود.

فیفا در چند روز اخیر برای لباس ما را خیلی اذیت كرد. اما به هر حال اولین مسابقه رسمی در سطح بالای بین‌المللی با این لباس انجام شد و خود این مسئله قدم بزرگی است. ما باید برای حل این مشكل رایزنی كنیم. ورزش به مدیرانی نیاز دارد كه برای گرفتن حق ورزشكاران رایزنی كنند و باید تلاش كنیم با رایزنی از حق این دخترانی كه شجاعانه و جنگنده در میدان حاضر شدند دفاع كنیم.»

در نقطه پایانی این ماجرا علی كفاشیان به عنوان متهم اصلی ماجرا مثل همیشه با خونسردی به ابهامات پاسخ می‌دهد:« به هر حال این نخستین حضور رسمی یك تیم با پوشش اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی است و بازتاب بسیار خوبی در میان رسانه‌ها داشته. تا آخرین لحظه بازی برابر تركیه ما با فیفا بر سر نوع لباس دختران در حال گفت‌وگو بودیم و سرانجام در آخرین لحظه توانستیم شرایط را برای حضور این تیم در المپیك سنگاپور فراهم كنیم.

ایرادی كه فیفا در پیش از بازی با تركیه به لباس‌های تیم دختران ایران وارد كرده بود، مربوط به كلاه‌های دختران بود.

فیفا اعلام كرد كلاهی كه عكسش را برای ما ارسال كرده بودید، با كلاهی كه بازیكنان ایرانی می‌خواهند در بازی با تركیه استفاده كنند تفاوت دارد. فیفا نمونه كلاهی را برای ما ارسال كرده بود كه نسبت به كلاه مورد نظر ما چسبان‌تر بود. ما برای اینكه بازیكنان راحت‌تر باشند، كلاه گشادتری را برای آنها در نظر گرفتیم و در جنس و دوختش كمی تغییرات ایجاد كردیم.

همین مسئله تا آخرین لحظه پیش از دیدار با تركیه مشكل‌ساز بود ولی به هر حال این بازی انجام شد. به هر حال اولین بار بود كه یك تیم مسلمان با پوششی اسلامی در مسابقه‌های بین‌المللی حاضر می‌شد و طبیعی است دیكته نانوشته غلط ندارد.

مسئله‌ای كه اهمیت داشت، حضور با پوشش اسلامی بود و ما تلاش می‌كنیم برای بازی دوم نظر فیفا را جلب كنیم. می‌توانستیم در این مسابقه‌ها حاضر نشویم و هیچ مشكلی هم پیش نمی‌آمد اما وقتی برای نخستین بار چنین كاری صورت می‌گیرد، طبیعی است كه ایراداتی هم مطرح شود.

در مورد اظهار نظر آفای افشارزاده هم باید بگویم ان‌شاءلله در آینده بهتر می‌شویم.» برگزاری دومین بازی تیم ایران در المپیك سنگاپور همچنان در هاله‌ای از ابهام است و بعید است فیفا این بار هم مقابل درخواست مسئولان ایرانی كوتاه بیاید. اگر همه چیز ختم به خیر شود تیم دختران ایران بعدازظهر فردا در دومین بازی خود به مصاف گینه نو می‌رود.