اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حمله توهین آمیز مصباح یزدی به رییس جمهور



اخبار,اخبار سیاسی ,حسن روحانی

 

اخبار سیاسی - بی سابقه ترین اظهارات لیدر جبهه پایداری علیه روحانی
حمله توهین آمیز مصباح یزدی به رییس جمهور: تو که علما را متوهم میخوانی، دینت را از فیضیه گرفته ای یا انگلیس؟! / با استفاده دائم از لفظ "مقام معظم رهبری" نمی‌توانند مردم را فریب دهید! / امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند؟

وی با اشاره به این‌که متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟

محمدتقی مصباح یزدی، رئیس یک مؤسسه آموزشی در قم ، طی سخنانی شدیداللحن، با آدرس مشخصی که می دهد ، رییس جمهور ایران را به باد شدیدترین حملات گرفته است.

 وی در جمع اعضای کاروان پیاده عازم حرم امام خمینی(ره) گفته است: برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

این سخنان ، در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی بیان شده است. رییس جمهور با بیان این‌که بعضی بیکار هستند و دچار توهمات می‌شوند، گفته بود: «عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خوردند در حالی که نه می‌داند،‌ دین چیست و نه آخرت. اما همیشه قصه آخرت را می خورند»

عده ای می گفتند جنگ هر چه زودتر تمام شود!
حجت الاسلام مصباح یزدی در ابتدای سخنانش می گوید: در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) عده‌ای می‌گفتند نباید با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عده‌ای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود، چرا که جنگ غیر از از دست دادن جوان‌ها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد!

وی با اشاره به این‌که این نحوه تحلیل‌ها و تفسیر‌ها از صدر اسلام تاکنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی می‌شد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمی‌توان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر می‌کند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی می‌پیوندند.

وی ادامه داد: از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری- چه بسا از سر خیر اندیشی – از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند، و می‌خواستند راحت‌طلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمی‌تافتند، چه برسد به جان دادن.

مصباح یزدی با اشاره به این‌که تعداد کسانی که امروز حاضرند برای بقای نظام اسلامی جان خود را فدا کنند، بسیار بیش از تعداد چنین افرادی در آغاز انقلاب است، اظهار داشت: این به برکت تربیت افراد توسط امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان که نسخه بدل خمینی(ره) در دفاع از ارزش‌ها و آرمان هاست، میسر شده است.

وی با اشاره به آیه قرآن کریم، ادامه داد: به تصریح قرآن کریم، دشمنان تا زمانی که شما دست از دینتان برندارید، دائما با شما در حال جنگ هستند. اما امروز دشمنان هم به این نتیجه رسیده‌اند که از طریق نظامی نمی‌توان به مقابله با ایران پرداخت، و لذا جنگ نرم را در پیش گرفته‌اند.

عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: دشمنان حتی برای لباس‌های افراد نیز برنامه‌ریزی کرده‌اند، به‌گونه‌ای که وقتی فردی می‌خواهد لباس مناسب و اسلامی تهیه کند، آن را در بازار نمی‌یابد.

وی با اشاره به نفوذ جنگ نرم دشمن در تفکرات افراد افزود: تقریبا همه مسئولین ما در دوره‌های مختلف در ته دلشان باور نداشتند که بتوان حریف آمریکا شد و معتقدند که ایران در علم، تکنولوژی، صنعت و نظایر اینها به آمریکا نیازمند است و چاره‌ای جز رابطه با آمریکا وجود ندارد و البته این رابطه، هزینه‌ای هم دارد که طبیعتا باید پرداخت شود. یعنی از یک طرف عامل فکری و از طرف دیگر عامل روانی که راحت‌طلبی و رفاه‌طلبی است سبب شده تا این افراد، رابطه با آمریکا را مصلحت بدانند!

تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟
وی افزود: حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخی مسئولین به گونه‌ای رفتار می‌کنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که امام(ره) اولین وظیفه دولت را حفظ دین مردم می‌دانست، خاطر نشان کرد: اگر امام(ره) احساس خطر می‌کرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داده و سکوت را بر علما حرام می‌دانست، به خاطر احساس خطر برای اسلام بود، نه برای اقتصاد، نفت و تحریم.

عضو خبرگان رهبری افزود: این‌که عده‌ای بگویند دولت وظیفه‌ای برای دین مردم ندارد، بلکه وظیفه دولت فقط برداشتن تحریم‌ها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه دیپلماسی است، بر خلاف خط امام(ره) است. مگر امام(ره) برای تحریم و اقتصاد قیام کرد؟ مگر این همه شهید برای شکم و تحریم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه این است که همه شهدا در وصیت نامه هایشان، اسلام و پیروی از امام(ره) را گوشزد کرده‌اند؟

امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند؟
وی افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند؟ همان مسئولینی که از سخنانشان بر می‌آید که امام(ره) هم اسلام را نشناخته بود؛ همان مسئولینی که برخی از کارهای اول انقلاب را اشتباه عنوان می‌کنند، در حالی که امام(ره) با قوت آن را تأیید کرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به این‌که هدف اصلی باید حفظ دین باشد، اظهار داشت: امروز دشمن در تلاش است که ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما بدهد و عده‌ای نیز زمینه آن را فراهم می‌کنند.

وی با بیان این‌که والله برخی از بچه‌های خردسال از سیاست‌مداران غرب‌زده بیشتر می‌فهمند، اظهار داشت: مردم متوجه می‌شوند که دشمن در برابر وادادگی مسئولین، جلوتر آمده و پرروتر می‌شود، اما برخی از مسئولین هنوز نفهمیده‌اند.

مصباح یزدی در پایان با اشاره به این‌که به تصریح رهبری، مراد ایشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است، اظهار داشت: باید شعارهای دین و انقلاب را بیشتر درک کنیم و بدانیم فرهنگ، نه رقص‌های محلی و لهجه‌ها و گویش‌ها، نه اسلام آمریکایی، نه اسلام سازش و نه اسلام دیپلماتیک، بلکه اسلام انقلابی است.

اخبار سیاسی - انتخاب

 


ویدیو مرتبط :
ناراحتی جناب مصباح از صحبت های رییس جمهور محبوب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حاشیه‌ اولین نشست خبری رییس جمهور/ سؤال اعتراض آمیز یک احمدی نژادی



اخبار,حاشیه‌های اولین نشست خبری حسن روحانی

حاشیه‌های اولین نشست خبری رییس جمهور با اصحاب رسانه

در دقایق پایانی این نشست یکی از خبرنگاران نابینا که خود را یک احمدی‌نژادی می‌خواند، از این‌که نتوانسته بود سوال خود را بپرسد گلایه داشت،‌از جای خود بلند شد و با لحنی اعتراضی به رییس جمهور گفت: نباید به اسم اعتدال، برسر اعتدال بزنیم و اعتدال به معنی حذف گروه‌های غیرهمفکر نیست.

اولین نشست خبری حسن روحانی رییس جمهور پس از مراسم تحلیف وی با حضور بیش از 100خبرنگار داخلی و خارجی برگزار شد.

به ایسنا،بنابر اعلام مجری این برنامه بیش از 70 درخواست سوال از سوی خبرنگاران داخلی و خارجی حاضر در این نشست مطرح شده بود.

این برنامه راس ساعت 17 (براساس اعلام قبلی آغاز شد) و روحانی پس از قرار گرفتن در جایگاه در آغاز سخنان خود از زحمات تلاشگران عرصه خبر مخصوصا در روزهای تنفیذ و تحلیف قدردانی کرد.

وی در همین راستا اعلام کرد: هدف اینجانب از این‌که در روزهای اول مسوولیتم در چنین جمعی باشد، وفای به عهدم بوده است. من در دوران تبلیغات انتخاباتی و پس از آن به مردم وعده دادم که دولت آینده دولتی پاسخگو خواهد بود و با شفافیت عمل خواهد کرد و من براساس وعده‌ام به صورت نوبه‌ای و ان‌شاءالله مستمر با مردم عزیز کشورم سخن خواهم گفت.

پس از پایان سخنان ابتدایی رییس جمهور، خبرنگاران به طرح سوالات خود پرداختند و شبکه خبر، المیادین لبنان، ایسنا، ان‌بی‌سی و روزنامه اعتماد از نخستین رسانه‌هایی بودند که سوالات خود را از حسن روحانی پرسیدند.

در این جلسه سوالاتی با محوریت مباحثی چون حقوق اساسی ملت، مذاکرات اساسی، یارانه‌ها، مبارزه با فقر، فساد و تبعیض، مسائل و مشکلات کارگران، تحریم‌ها، سفر رییس جمهور به نیویورک، ضرورت ساده‌زیستی و پرهیز از اشرافی‌گری در دولت، برنامه‌های روحانی برای معیشت مردم، معیار رییس جمهور برای انتخاب افراد کابینه، مساله سوریه، لایحه جرم سیاسی، حضور خانم‌ها در کابینه و توجه به بخش خصوصی پرسیده شد.

محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور ،محمد رضا صادق، حسین فریدون، مرتضی بانک و برخی از مدیران مسوولان روزنامه‌ها در این نشست حضور داشتند.

در انتهای این نشست، وقتی مجری برنامه زمان پایانی را اعلام کرد، برخی خبرنگاران از این‌که نتوانسته بودند سوال‌های خود را بپرسند، اعتراض کردند و روحانی در پاسخ به این اعتراضات گفت: باید در این رابطه سازوکاری با اصحاب رسانه که مورد قبول همه باشد، مشخص شود.

وی خطاب به خبرنگاران اظهار کرد: ما به شما زیاد زحمت می‌دهیم، بنابراین باید در این رابطه سازوکاری که عادلانه هم باشد، مقرر شود.

در همین‌جا مجری برنامه این نکته را یادآور شد که بنابر اعلام محمد رضا صادق کسانی که در این نشست سوالاتشان را نپرسیدند، در نشست بعدی رییس جمهور برای پرسیدن سوالاتشان در اولویت قرار خواهند گرفت.

در دقایق پایانی این نشست یکی از خبرنگاران نابینا که خود را یک احمدی‌نژادی می‌خواند، از این‌که نتوانسته بود سوال خود را بپرسد گلایه داشت،‌از جای خود بلند شد و با لحنی اعتراضی به رییس جمهور گفت: نباید به اسم اعتدال، برسر اعتدال بزنیم و اعتدال به معنی حذف گروه‌های غیرهمفکر نیست.

وی گفت: من این سوال را از شما دارم که در اجرای حمایت از معلولان چه خواهید کرد که روحانی در پاسخ به این خبرنگار اظهار کرد: بیان جنابعالی مورد احترام است و خود جنابعالی هم همینطور مورد احترام هستید، ولی شیوه‌ای که به کار بردید با اعتدال نمی‌خواند. اولین اصل در اعتدال قانون و نظم است و باید این دو را رعایت کنید. همانطور که جنابعالی به خودتان حق می‌دهید که سوالتان را مطرح کنید، به دیگران هم باید حق بدهید این شیوه خیلی پسندیده نیست.

رییس جمهور درقالب پاسخ به سوال این خبرنگار گفت: افراد معلول و نابینا باید مورد توجه جدی باشند و تکریم شوند و این موضوعی است که دولت آن را مورد توجه قرار می‌دهد.

اولین نشست خبری رییس جمهور راس ساعت 17 آغاز شد و با وجود آنکه اعلام شد، این نشست ساعت 18:30 دقیقه پایان می‌یابد، به علت انبوه سوالات خبرنگان و اصرار آنها به طرح این سوالات، نشست تا ساعت 19 ادامه داشت. /ایسنا