اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حمله به مطهری بدترین فاجعه‌ی یک سال اخیر است



اخبار,اخبار سیاسی,غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مردم رشت، با فاجعه‌آمیز خواندن حادثه‌ی شیراز به خبرنگار «آفتاب» گفت: نماینده مجلس زبان گویا مردم است این را قانون می‌گوید من نمی‌گویم. اما قبل از آنکه وی شروع به سخنرانی برای مردم کند او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و هیچ‌کس هم نیست که به این موضوع رسیدگی کند، حتی وقتی به کلانتری هم پناهنده می‌شود در آن جا هم امنیت جانی ندارد. این است که فاجعه به بار می‌آورد.

  غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مردم رشت، درباره برخورد نیروهای لباس شخصی در شیراز با علی مطهری گفت: تمام دنیا این حادثه را به تمسخر گرفته‌اند که آقای مطهری که عضو این نظام و انقلاب و یکی از ولایتمدارترین افراد نظام است نمی‌تواند حرف بزند یا اصلا یک نماینده مجلس هم در ایران اجازه سخنرانی ندارد. فکر می‌کنم این بدترین فاجعه‌ی یک سال اخیر است و شاید بدتر آن دیگر وجود نداشته باشد.
 
به گزارش آفتاب، علی مطهری روز دوشنبه برای ایراد سخنرانی به دعوت انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز به این شهر سفر کرده بود اما به هنگام خروج از فرودگاه شیراز به سمت دانشگاه، با توهین‌آمیزترین برخوردها مواجه شد به طوری که خودش در این‌باره می‌گوید: «به محض ورود به شیراز با پرتاب گوجه و سنگ از سوی عده‌ای ناشناس مواجه شدم به طوری که شیشه‌های خودرو حامل مرا شکستند و ما به ناچار به کلانتری پناه بردیم.

 

حمله کنندگان منتقد نبودند بلکه به قصد کشتن من سنگ و آجر پرت می‌کردند.» این دومین باری است درهفته‌های اخیر چنین حادثه‌ای در شیراز رخ داده است. پیش از این نیز دکتر الهه کولایی، نماینده مجلس ششم به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه شیراز برای ایراد سخنرانی سفر کرده بود که حتی به او اجازه خروج از فرودگاه را هم ندادند. این حواث در حالی رخ داده است که استانداری شیراز هیچ‌گونه مسئولیتی را تقبل نمی‌کند.

در همین راستا، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مردم رشت، با فاجعه‌آمیز خواندن حادثه‌ی شیراز به خبرنگار «آفتاب» گفت: نماینده مجلس زبان گویا مردم است این را قانون می‌گوید من نمی‌گویم. اما قبل از آنکه وی شروع به سخنرانی برای مردم کند او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و هیچ‌کس هم نیست که به این موضوع رسیدگی کند، حتی وقتی به کلانتری هم پناهنده می‌شود در آن جا هم امنیت جانی ندارد. این است که فاجعه به بار می‌آورد.

وی افزود: این اتفاق درست در اولین روز کاری فرمانداری ناحیه انتظامی کشور رخ داده است. بنابراین افکار عمومی این انتظار را دارد که در برخورد با این افراد ضارب، اقتدار و صلابت را از وی مشاهده کنند. چون این حادثه در اولین روزی که او حکم دریافت کرده است، روی‌داده و همین امر می‌شود خوراک تبلیغاتی برای دنیا و غرب.

این نماینده مجلس اضافه کرد: اینگونه حرکت‌ها بی‌شک با منویات رهبری هم متفاوت است. آقای مطهری قرار بود در دانشگاه صحبت کند. پس این کرسی‌های آزاداندیشی که مدنظر رهبری هم هست چطور باید برگزار شود. یعنی همه باید بیایند و تعریف و به به و چه چه کنند؟ چرا اجازه نمی‌دهند یک نفر بیاید نظراتش را بگوید فارغ از آنکه از چه چیز می‌خواهد سخن بگوید؟ آن هم چه کسی؟ علی مطهری که فرزند انقلاب، فرزند شهید مطهری و دوستدار نظام و ولایت است.

عضو کمیسیون برنامه بودجه تاکید کرد: این حوادث پیامدهای بسیار خطرناکی برای نظام دارد و مردم و نظام باید هزینه‌های منفی آن را بپردازند. قوه قضاییه، متولیان استان و همه کسانی که مسئول امنیت جان و مال مردم هستند، باید بیایند و به صورت قاطعانه برخورد نمایند. در غیر این صورت این حادثه اولی نبوده و آخری هم نخواهد بود.


جعفرزاده خاطر نشان کرد: اگر در آن زمان که در قم برای آقای لاریجانی چنین حادثه‌ای روی داد، به صورت قاطع و محکم با افراد ضارب برخورد می‌شد، اکنون دیگر هیچ‌کس جرأت نمی‌کرد بیاید و به صورت خودسرانه نسبت به ترور یک فرد اقدام کند. بیایید برای یک بار هم که شده با افراد متولی حوادث اخیر به صورت قاطعانه برخورد کنید تا ریشه‌ی اینگونه فجایع خشکانده شود

جعفرزاده در پایان سخنانش با اشاره به عدم تقبل مسئولیت این حادثه توسط استاندار فارس گفت: استاندار فارس به عنوان رئیس شورای تامین استان فارس، والی استان و مسئول تامین امنیت مردم است. بعد حالا آقای استاندار آمده و گفته من هیچ مسئولیتی در این زمینه ندارم اگر استاندار نمی‌تواند پاسخگو باشد دیگر از چه کسی می‌توان انتظار پاسخگویی داشت.


 اخبار سیاسی  - آفتاب 


ویدیو مرتبط :
بدترین فاجعه فرهنگی از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل: هرگز در چند سال اخیر به مرحله ی به پرواز درآوردن جنگنده هایمان برای حمله به ایران نشدیم



اخبار,اخبارسیاست  خارجی, رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل

رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل که به تازگی بازنشسته شده است می گوید مخالفت های او با حمله ی نظامی به ایران ، روی اجتناب از حمله به ایران بسیار تاثیر گذار بود.

به گزارش «تیک»، پایگاه اینترنتی عاروتص شوع در گزارشی به نقل از بنی گانتس نوشت: هرگز به ما دستور حمله به ایران داده نشد.

بنی گانتس در مصاحبه ی خود با شبکه ی دوم تلویزیون اسرائیل گفت که او مخالف حمله به ایران بود و روی سلسله مراتب بالای سیاسی در اسرائیل برای اجتناب از حمله به ایران نیز تاثیر گذار بود.

بنی گانتس خطاب به شبکه ی دوم تلویزیون اسرائیل گفت : مخالفت های او با حمله روی سلسه مراتب سیاسی اسرائیل برای تجدید نظر در حمله ی نظامی به برنامه ی تسلیحات هسته ای جمهوری اسلامی ایران تاثیر گذار بود.

لانا دایان مجری تلویزیون اسرائیل از بنی گانتس پرسید: آیا در صورتی که رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با حمله به ایران مخالفت کند، نخست وزیر اسرائیل می تواند به ایران حمله کند؟

بنی گانتس پاسخ داد: بله

وی درپاسخ به پرسشی درباره خطرناک بودن حمله به ایران گفت: من دراین صورت وارد اتاق خواهم شد و با واضح ترین ، شدید ترین و جدی ترین لحن ، خطرناک بودن حمله را خواهم گفت.

مجری گفت: آیا آنها(مقامات اسرائیلی) این لحن واضح، شدید و جدی را از شما شاهد بودند؟

بنی گانتس گفت: از خودشان بپرسید. اوضاع به مرحله ی « برخاستن هواپیماها و پرواز» کشیده نشد. اوضاع هرگز به این مرحله کشیده نشد.

مجری گفت: علت اش این بود که آنها حرف افرادی مثل شما را شنیدند؟

بنی گانتس در پاسخ گفت: من چنین اعتقادی دارم که آنها به چیزهایی که من گفتم توجه کردند.

این گزارش می افزاید: رسانه های اسرائیلی گزارش دادند که در سال دوهزار و دوازده ، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و ایهود باراک وزیر دفاع وقت اسرائیل در شرف صدور دستور حمله به ایران بودند. طرح حمله ی آنها با مخالفت شدید مئیر داگان رئیس سابق موساد و گابی اشکنازی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل مواجه شده بود.

براساس گزارش ها، در یک مقطع زمانی بود که بنیامین نتانیاهو و ایهود باراک به ارتش دستور دادند که در موقعیت جنگی باشد اما از صدور دستور نهایی حمله خودداری کردند.


 اخبار سیاست  خارجی  -  تیک