اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزییات پذیرش بدون آزمون دانشجوی دکتری در دانشگاه امیرکبیر



اخبار,اخباردانشگاه ,دانشگاه امیرکبیر

جزییات پذیرش بدون آزمون دانشجویان دارای استعدادهای درخشان در مقطع دکتری در سال تحصیلی 95-94 اعلام شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور ارتقای کیفی دوره های دکتری و حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و آیین نامه داخلی، تعداد محدودی از فارغ التّحصیلان و دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد را برای ورود به دوره دکتری سال 95-94 بدون آزمون پذیرش می کند.

شرایط عمومی برای پذیرش درخواست متقاضیان عبارت است از:
1-1- داشتن معدّل حدّاقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در مقطع کارشناسی ارشد و

1-2- داشتن حدّاقل نمره 18 پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و

1-3- داشتن حدّاقل یکی از شرایط زیر:

الف-یک مقاله معتبر علمی پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین المللی که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنمای پروژه، نفر اوّل باشد.

ب-یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

ج-رتبه اوّل تا سوّم انفرادی یا اوّل گروهی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی

د- دانشجویان کارشناسی ارشد ترم چهارم در صورتی که جزو رتبه های اوّل؛ یا دوّم و سوّم با معدّل کارشناسی ارشد بالای 18 باشند.

تبصره 1- تنها دانشجویان دوره های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه های دولتی که کلیّه دروس را تا پایان نیمسال سوّم گذرانده اند می توانند از بند د استفاده کنند.

تبصره 2- تا موعد ثبت نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی ارشد باید ارائه گردد.

تبصره 3- رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی ارشد باشد.

تبصره 4 - داوطلبان فقط می توانند در یک رشته (مرتبط با رشته کارشناسی ارشد) درخواست بدهند.

تبصره 5- فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تا پایان شهریور ماه قبل از شروع دوره دکتری الزامی است.

تبصره 6-فقط پرونده فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد که از زمان فراغت از تحصیل آنها کمتر از سه سال گذشته باشد قابل بررسی است.

تبصره 7-مدارک دوره های مجازی، نیمه حضوری یا غیر حضوری، آموزش محور و نیز دانشگاه های غیر انتفاعی برای ورودی بدون آزمون، مورد پذیرش نخواهد بود.

تبصره8-مجلّات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلّات نامعتبر وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری باشند ( لینک فهرست مجلّات نامعتبر وزارتخانه)

مادّه2- پذیرش اوّلیه
درخواست متقاضیانی که طبق مادّه1 واجد شرایط پذیرش هستند از سوی اداره استعدادهای درخشان به دانشکده ها ارسال می گردد.

دانشکده ها طبق شرایط و ضوابط خود می توانند اقدام به پذیرش اوّلیه متقاضیان نمایند.

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه در وب سایت دانشکده اعلام خواهد گردید.

بدیهی است اعلام نتایج اوّلیه هیچگونه حقّی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به موافقت دانشگاه و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

نحوه ثبت نام:
1-متقاضیان باید فرم درخواست را از طریق سایت اینترنتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تکمیل و پرینت فرم ثبت نام اینترنتی و مدارک لازم را فقط از طریق پست پیشتاز حدّاکثر تا 10 اردیبهشت به اداره استعدادهای درخشان دانشگاه به آدرس: خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیّه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساختمان آموزش کلّ، طبقه دوّم، اتاق 9 ، صندوق پستی1591634311 ارسال نمایند.

مدارک لازم عبارت است از:
• کپی کارنامه (ریز نمرات) کارشناسی و کارشناسی ارشد

• کپی صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه کارشناسی ارشد

• اصل و نامه پذیرش قطعی مقاله، گواهی رتبه اوّل تا سوّم انفرادی و یا اوّل گروهی در جشنواره ها یا مسابقات معتبر علمی، گواهی ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، گواهی رتبه اوّل تا سوّم رشته/گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، گواهی کسب رتبه در المپیاد علمی دانشجویی کشور، کتاب تألیفی یا ترجمه شده، کپی مدرک زبان (درصورت وجود هریک از موارد فوق)

• ارسال اصل و کپی فیش واریزی به مبلغ 950 هزار ریال به شماره حساب (2177519001002) بانک ملّی شعبه فردوسی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

• مدارک و وجه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی گردد.

• روی پاکت، نام خانوادگی و نام رشته تحصیلی مورد تقاضا حتماً درج گردد.

• به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.

• مصاحبه پذیرفته شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته شدگان آزمون کتبی دکتری می باشد.

*زمان مصاحبه و اعلام نتایج در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.

در پایان تاکید شده است که متقاضیان از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی در خصوص زمان مصاحبه و اعلام نتایج جدّاً خودداری گردد.

 اخبار دانشگاه  - ایسنا 


ویدیو مرتبط :
جزییات برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزییات نحوه پذیرش دانشجوی دكتری در دانشگاه تهران/ادامه مصاحبه آزمون دكتری تا پایان تیر



جزییات نحوه پذیرش دانشجوی دكتری در دانشگاه تهران/ادامه مصاحبه آزمون دكتری تا پایان تیر

معاون آموزشی دانشگاه تهران ضمن تشریح دستورالعمل دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دكتری تخصصی (PH.D) در سال تحصیلی 92-1391، گفت: بر این اساس وضعیت دانشجویان با توجه به شاخص‌هایی مانند ارزیابی تخصصی و عمومی (50-0 امتیاز) و ارزیابی مدارك و سوابق سنجش می‌شود.

دكنر قمصری در گفت‌و‌گو با ایسنا: در این رابطه اظهار كرد: بر اساس ارزیابی تخصصی برای پردیس دانشكده‌های فنی، پردیس كشاورزی و منابع طبیعی، پردیس علوم، مركز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیك و دانشكده دامپزشكی، معدل 3 الی 5 درس تخصصی در مقاطع كارشناسی ارشد (به تشخیص گروه آموزشی) و ارزیابی حضوری داوطلب ملاك عمل خواهد بود. لذا لازم است داوطلبان كلیه ریز نمرات و معدل كتبی در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد را به همراه داشته باشند.

وی افزود:‌ برای سایر پردیس‌ و دانشكده‌ها به تشخیص گروه آموزشی ارزیابی تخصصی به صورت آزمون كتبی و ارزیابی حضوری خواهد بود.

قمصری با اشاره به ارزیابی عمومی دانشجویان برای پذیرش، گفت: این ارزیابی شامل ارزیابی عمومی انگیزه فردی، تمام وقت بودن، موضوع مورد علاقه برای رساله دكتری، تسلط به زبان و گفتار فارسی، كیفیت پایان‌نامه كارشناسی ارشد و غیره می‌باشد.

به گفته وی، 20-0 امتیاز مربوط به تسلط به زبان عمومی، معدل كل تراز شده دوره كارشناسی، معدل كل تراز شده دوره كارشناسی ارشد است.

 

معاون دانشگاه تهران ادامه داد: همچنین بخش دوم 0-30 امتیاز مربوط به هر مقاله پژوهشی داخلی و خارجی مرتبط با حوزه تخصصی و پایان‌نامه، چاپ شده در مجلات معتبر و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چاپ شده یا تائید چاپ، تالیف و ترجمه كتاب مربوط به تخصص و رشته تحصیلی، مقاله چاپ شده در مجموعه مقالات همایش‌های علمی ملی و بین‌المللی مرتبط با تخصص، اكتشاف،اختراع، تئوری‌پردازی و غیره به تائید مراجع ذی‌صلاح، آثار هنری و تشویق‌نامه‌های علمی در سطح ملی و بین‌المللی می‌باشد.

 

به گفته وی، حضور تمام وقت داوطلب در روزهای مقرر در محل پردیس یا دانشكده الزامی است. شایان ذكر است كه عدم حضور در روز مصاحبه به منزله غیبت تلقی می‌شود.

قمصری با بیان اینكه كسب حداقل 50 امتیاز از 100 امتیاز در مرحله نهایی الزامی است، گفت: دانشگاه با توجه به ظرفیت پذیرش و به ترتیب سیر نزولی امتیاز مكتسبه، داوطلب را به سازمان سنجش معرفی خواهد نمود.

وی با بیان اینكه مرحله مصاحبه تا پایان تیر ماه ادامه دارد، با اشاره به هزینه مصاحبه، گفت: داوطلبان لازم است مبلغ پانصد هزار ریال واریز نمایند و فیش واریزی را به همراه مدارك و مستندات مربوطه در تاریخ مقرر به همراه داشته باشند.

 

قمصری در خاتمه در خصوص دلیل بالاتر بودن هزینه مرحله مصاحبه آزمون دكتری دانشگاه تهران نسبت به سایر دانشگاه‌ها، گفت: با توجه به اینكه داوطلبانی كه به دانشگاه تهران معرفی شوند بیشتر از دانشگاه‌های دیگر است بنابراین انرژی بیشتری در دانشگاه‌ درگیر و هزینه می‌شود و در مواردی هزینه حق‌الزحمه مصاحبه‌ها حتی از طریق دانشگاه نیز تامین نمی‌شود./ایسنا