اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جزئیات طرح هوشمندسازی بازرسی از بازار کالا و خدمات/ بازرسان انسانی جای خود را به حسگرهای هوشمند می‌دهند



اخبار ,اخبار اقتصادی ,طرح هوشمندسازی بازرسی از بازار کالا

 

اخبار اقتصادی - جزئیات طرح هوشمندسازی بازرسی از بازار کالا و خدمات/ بازرسان انسانی جای خود را به حسگرهای هوشمند می‌دهند

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از طرح هوشمندسازی بازرسی از بازار کالا و خدمات خبرداد و گفت: سازمان حمایت با هدف کاهش و جلوگیری از خطای نیروی انسانی در کنترل و ثبت اطلاعات عملیات بازرسی، استفاده از ابزارهای نوین بازرسی و هوشمندسازی بازرسی ها را در دستور کار قرار داده است.

سیدمجتبی قاسمی در گفتگو با مهر گفت: در راستای اجرای سیاستهای دولت یازدهم، افزایش بعد نظارتی، بازرسی های هوشمند و پربازده در محورهای خاص و ارتقای فرآیند استفاده از ابزارهای نوین، رویکرد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در سال جاری است و بر این اساس، امسال تنها شاهد برخوردهای تعزیری با بنگاههای اقتصادی متخلف نخواهیم بود بلکه تلاش خواهد شد با اقدامات پیشگیرانه، فضای بروز تخلفات تعزیری از بین برود.

مدیرکل بازرسی ویژه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: بر این اساس به منظور اثربخش تر بودن عملیات نظارت و بازرسی در سال جاری، تلاش می شود تا حسگرهای بازار تقویت شده و در بعد نظارتی، سمت و سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان استقرار و تقویت حسگرهای بازار خواهد بود.

وی تصریح کرد: با تقویت حسگرهای الکترونیک برای دریافت، جمع آوری، تحلیل و انعکاس به موقع اطلاعات از مجاری مختلف، شامل تامین، تولید و واردات و نیز توزیع در شبکه های مختلف، سازمان حمایت طرحهایی را برای استفاده از ابزارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات جهت نظارت پیشگیرانه در جلوگیری از بروز تخلفات اقتصادی در دست اقدام دارد.

به گفته قاسمی، با استفاده از این ابزارها و فناوری های نوین و کارآمد، انتقال سریع و بهنگام اطلاعات صورت گرفته و تحلیل و کارشناسی مستمر وضعیت عرضه و قیمت کالا و خدمات برای انعکاس به مراجع ذیربط به منظور تنظیم بازار و تعدیل قیمت ها امکان پذیر می شود.

وی اظهار داشت: توجه ویژه به بازرسی های هوشمند و برخورد با تخلفات در راستای ایجاد امنیت اقتصادی کشور موجب شد تا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با هدف کاهش و جلوگیری از خطای نیروی انسانی در کنترل و ثبت اطلاعات عملیات بازرسی، نسبت به برنامه ریزی و استقرار طرح استفاده از ابزارهای نوین بازرسی و به کارگیری تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری در سیستم های کنترلی در سال جاری اقدام کند.
اخبار اقتصادی - مهر

 


ویدیو مرتبط :
توسعه سامانه هوشمندسازی یارانه آرد برای نظارت کارآمد بازرسان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزئیات طرح جدید مدیریت بازار ارز/ خرید و نگهداری بی‌دلیل دلار جرم است



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

یک مقام ارشد شورای پول و اعتبار  خبر داد

جزئیات طرح جدید مدیریت بازار ارز/ خرید و نگهداری بی‌دلیل دلار جرم است

یک مقام ارشد شورای پول و اعتبار گفت: با اجرای طرح جدید بانک مرکزی، هر گونه خرید و فروش ارز خارج از سیستم رسمی ممنوع خواهد بود و نگهداری ارز نیز جرم تلقی می‌شود.

به گزارش  فارس ، هفته گذشته اخباری در مورد طرح جدید بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز خصوصاً در روزهای پایان سال منتشر شد، این اخبار اما جزئیات طرح بانک مرکزی را شرح نمی داد حال اما یک مقام مسئول در شورای پول و اعتبار زوایای بیشتری از این طرح را تشریح کرد.

این مقام مسئول گفت: با اجرای این طرح متقاضیان دریافت ارز تنها می توانند از طریق سیستم رسمی یعنی بانک ها و صرافی های مجاز نسبت به خرید ارز اقدام کنند.

وی ادامه داد: نیازهای ارزی نیز در این سیستم تعریف شده است؛ واردات، سفر، تحصیل و نیازهای درمانی مواردی هستند که در سیستم رسمی تعریف شده و متقاضیان می توانند همین نیازها را تأمین کنند. بنابراین  هر گونه خرید و فروش با هدف سفته بازی یا ذخیره سازی آن ممنوع و جرم خواهد بود.

این مقام مسئول در شورای پول و اعتبار همچنین اضافه کرد: هدف بانک مرکزی از اعمال این محدودیت ها در معامله و نگهداری ارز، توقف رفتار سفته بازانه در این بازار است چرا که بررسی ها نشان می دهد بخش معناداری از تبادلات انجام شده در بازار ارز با هدف سفته بازی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس بانک مرکزی در تعامل با مجلس شورای اسلامی پس از تصویب فوریت قانون مبارزه با اخلالگران ارزی تصمیم دارد به نگهداری و ذخیره  سازی ارز جنبه مجرمانه بدهد تا ریسک رفتارهای سفته بازانه به شدت افزایش یابد.

این مقام مسئول افزود: این طرح در دست بررسی است و امید می رود با اجرای آن قیمت کاذب ارز در بازار تا حد بسیار زیادی شکسته شود./فارس