اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توقیف خودروی بدحجاب‌ها



اخبار,اخباراجتماعی ,توقیف خودروی بدحجاب‌ها

اما شروع ماه مهربانی، گاهی با نامهربانی‌هایی همراه است كه با توجه به اینكه بعضی از آنها عمری چندساله دارند، به نظر می‌رسد پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی خود را برای مقابله با آنها آماده كرده است و از هم اکنون هشدار و اخطار‌ها داده می‌شود تا بعدا گلایه‌ای از سوی كسی نباشد.

 راننده سرویس دختران، زن باشد
روز گذشته، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: امسال نیز برای هماهنگی سرویس‌های مدارس جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه برگزار شد و تصمیماتی نیز در این زمینه اتخاذ شد. سید تیمور حسینی با بیان اینكه امسال نیز همانند سال‌های گذشته جابه‌جایی دانش‌آموزان تنها با خودروهای دارای برچسب سرویس مدارس و مورد تایید سازمان تاكسیرانی انجام خواهد شد، درباره شرایط خودروی سرویس مدرسه گفت: در صورتی كه بیش از پنج سال از ساخت خودروی سرویس مدرسه گذشته باشد این خودروها حتما باید برگه معاینه فنی معتبر داشته باشند،

 

همچنین داشتن بیمه‌نامه شخص ثالث، بیمه‌نامه سرنشین و نداشتن هرگونه عیب و نقص از دیگر الزامات سرویس مدرسه است. او درباره شرایط راننده نیز گفت: راننده حداقل باید 23 سال سن داشته و دارای گواهینامه سلامت و سوءپیشینه باشد، متاهل بودن نیز از دیگر الزامات برای یك راننده سرویس مدرسه است. او با تاكید بر اینكه خانواده‌ها نباید خارج از دستورالعمل و از خودروهای غیرمجاز، شخصی و... برای انتقال فرزندانشان به مدرسه استفاده كنند، گفت: پلیس برابر قانون با سرویس‌های غیرمجاز مدارس برخورد كرده و علاوه بر اینكه خودرو توقیف خواهد شد، راننده متخلف نیز 40 هزار تومان جریمه می‌شود.

 

حسینی درباره تخلفات رانندگان سرویس‌های مدارس نیز اظهار كرد: برابر قانون اگر راننده سرویس مدرسه برای بار سوم مرتكب تخلفات حادثه‌ساز شود دفترچه وی باطل شده و صلاحیت لازم برای رانندگی سرویس مدرسه را نخواهد داشت.

 

به گفته او سرعت غیرمجاز، عدم رعایت حق تقدم و عبور از چراغ قرمز سه تخلف حادثه‌سازی است كه پلیس با آن برخورد خواهد كرد. حسینی در بخش دیگری از سخنانش درباره شرایط لازم برای راننده سرویس مدارس دخترانه خاطرنشان كرد: راننده سرویس مدارس دخترانه اعم از ابتدایی و دبیرستان حتما باید زن باشد و این موضوع الزامی است اما درباره مینی‌بوس‌ها راننده می‌تواند مرد باشد به شرط اینكه یك مربی خانم و فرد مورد تایید مدرسه در مینی‌بوس حضور داشته باشد.

 

ضمن اینكه راننده مینی‌بوس نیز حتما باید شرایط مربوط به راننده سرویس‌های مدارس را كه در ابتدای نشست گفته شد، داشته باشد. رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران در بخش دیگری از سخنانش از توقیف خودروی رانندگان بدحجاب و كشف حجاب كرده، در سطح معابر پایتخت خبر داد. حسینی درباره برخورد پلیس با بدحجابی یا كشف حجاب سرنشینان یا رانندگان خودروها اظهار كرد: اگر فردی داخل ماشین حجاب بد و زننده‌ای داشته باشد یا كشف حجاب كند، طبق قانون وسیله نقلیه‌اش توقیف خواهد شد اما در حال حاضر جریمه نقدی برای آن وجود ندارد. به گزارش ایسنا، او درباره اینكه خودروی این افراد چه مدت توقیف خواهد شد نیز گفت: ما پرونده این افراد را به پلیس امنیت و مقام قضائی خواهیم داد و در این شرایط است كه باید دید چقدر موضوع زمان بر خواهد بود و پس از آن با دستور مقام قضائی خودرو ترخیص خواهد شد. 


 برخورد با موتورسواران مزاحم
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره اینكه دیده شده برخی از جوانان به وسیله موتورسیكلت اقدام به ایجاد مزاحمت برای دانش‌آموزان به ویژه دختران می‌كنند، گفت: «به همین منظور نیز از ابتدای مهرماه طرح برخورد با مزاحمت موتورسواران در مقابل مدرسه‌های دخترانه را خواهیم داشت و با این افراد به جد برخورد خواهد شد.» مزاحمت‌هایی كه كنار مدارس رخ می‌دهد همواره یك معضل بزرگ بوده كه این روزها با صورت‌های جدیدی كه این مزاحمت‌ها پیدا كرده‌، نگرانی درباره آنها افزایش یافته است.

 

امروزه موتورسوارهای مزاحم علاوه بر مشكلاتی كه برای دختران ایجاد می‌كنند، به فروش مواد مخدر نیز می‌پردازند و این مساله به حدی رواج داشته است كه چند ماه پیش، رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا درباره تدابیر پلیس برای برخورد با افراد سودجویی كه در اطراف مدارس و دانشگاه‌ها اقدام به توزیع مواد روانگردان و مخدر كرده یا به بهانه‌هایی سعی در فروش این مواد به قشر دانش‌آموز یا دانشجو دارند، گفت: ما هشدارهای لازم را در این زمینه به مراكز آموزشی و علمی داده‌ایم و از مسئولان آنها خواسته‌ایم كه هر نوع رفتار این‌چنینی را به پلیس گزارش دهند. همچنین خود دانش‌آموزان و دانشجویان نیز باید هوشیار باشند و فعالیت این افراد را به ما اطلاع دهند. خانواده‌ها نیز نقش مهمی در این زمینه دارند و یاور پلیس هستند. علی مویدی افزود: همكاری مشتركی میان پلیس و آموزش و پرورش در این زمینه وجود دارد. 


 نادیده گرفته شدن حقوق شهروندی در جامعه
یك جامعه‌شناس در رابطه با مزاحمت‌هایی كه موتورسوران جلوی در مدارس دختران ایجاد می‌كنند به «آرمان» گفت: باید با اینگونه مزاحمت‌ها به طور جدی برخورد شود تا شاهد بروز این نوع ناهنجاری‌ها نباشیم. امیرمحمود حریرچی با بیان اینكه دلیل رواج رفتارهای ضد اجتماعی در جامعه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، می‌افزاید: به نظر می‌رسد كه فرار از قانون و نادیده گرفتن قانون در جامعه در حال رواج پیدا كردن است.

 

او با بیان اینكه، موتورسواری كه جلوی مدرسه رفتار ضد اجتماعی بروز می‌دهد، چندان بابت عواقب عملش نگران نیست، ادامه داد: آدم‌هایی كه رفتارهای خلاف قانون و تبهكارانه از خود نشان می‌دهند باید نگران عواقبشان باشند. هر خلاف بزرگی از خلاف‌های كوچك شروع می‌شود و اگر با خلاف‌های كوچك برخورد نشود به خلاف‌های بزرگتر ختم می‌شوند. او تصریح می‌كند: باید به این نکته مهم توجه داشت که معضلات بزرگی مانند اسیدپاشی از دل جرایم كوچك برمی‌خیزند. حریرچی تاكید می‌كند: به همین دلیل باید برخورد جدی با مزاحمان صورت بگیرد تا آنها جرأت تكرار جرم را نداشته باشند. 

 

 اخبار اجتماعی  - آرمان 


ویدیو مرتبط :
حکایت عجیب توقیف، رفع توقیف، دوباره توقیف برخی فیلم‌های سینمایی !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توقیف خودروی ۴۰ هزار بدحجاب توسط راهنمایی و رانندگی



اخبار,اخبار اجتماعی, برخورد با بدحجابی

بنا بر آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی مسافرکشی با خودروهای شخصی خلاف است و تخلف محسوب می‌شود؛ پلیس نیز برخورد می‌کند، اما بعضی وقت‌ها نیز ما مسافربرهای شخصی را تشویق می‌کنیم تا به پروسه جابجایی مسافر کمک کنند؛ وقتی که ازدحام مسافر وجود دارد و خودرویی برای انتقال آنها نیست.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به آمار ۸ ماهه امسال در برخورد با بدحجابی پرداخت و گفت: در این مدت بالغ بر ۴۰ هزار مورد برخورد با بدحجابی داشتیم که برخوردها به شکل توقیف وسیله نقلیه و معرفی به دستگاه قضایی بوده است.
 
سردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: در مورد برخورد پلیس راهور با بدپوششی و بی‌حجابی در خودروها اظهار داشت: پلیس راهور براساس تکلیف قانونی و دستوری که از فرمانده ناجا دارد، با هرگونه مظاهر علنی فساد در پوشش بدحجابی، آلودگی صوتی، مزاحمت نوامیس و استفاده از شیشه دودی با غلظت بیش از 40 درصد برخورد خواهد کرد.
 
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: استفاده از شیشه دودی با غلظت بیش از 40 درصد به گونه‌ای که از بیرون از خودرو، داخل آن مشخص نباشد تخلف محسوب شده و جریمه 50 هزار تومانی دارد.
 
وی تأکید کرد: راننده نیز به امحای طلق دودی از شیشه خودرو موظف می‌شود.
 
عالی‌ترین مقام راهنمایی و رانندگی پایتخت به آمار 8 ماهه برخورد با بدحجابی پرداخت و تصریح کرد: در طول 8 ماه اخیر بالغ بر 40 هزار مورد برخورد با بدحجابی داشتیم؛ برخوردها غالباً و عموماً به شکل توقیف وسیله نقلیه و معرفی به دستگاه قضاست.
 
وی در خصوص خودروهای مسافرکشی شخصی گفت: بنا بر آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی مسافرکشی با خودروهای شخصی خلاف است و تخلف محسوب می‌شود؛ پلیس نیز برخورد می‌کند، اما بعضی وقت‌ها نیز ما مسافربرهای شخصی را تشویق می‌کنیم تا به پروسه جابجایی مسافر کمک کنند؛ وقتی که ازدحام مسافر وجود دارد و خودرویی برای انتقال آنها نیست.
 
سردار حسینی ادامه داد: تاکسی‌ها نیز مجازند در حوزه استحفاظی خودشان کار کنند و اگر تاکسی‌ها بدون برگه مرخصی از شهر خود خارج شوند، جریمه شده و با آنها برخورد می‌شود.
 
وی به تردد بیش از 13 میلیون خودرو به صورت روزانه در محدوده شهر تهران اشاره کرد و افزود: میزان تردد در محدوده زوج و فرد در طول یک ماه 50 میلیون و روزی 2 میلیون است.
 
سردار حسینی در خصوص طرح LEZ گفت: این طرح برای بازنگری مجدد رفته و منتظر اعلام نتیجه هستیم؛ نظرات خود را اعلام کرده‌ایم و برابر مصوبات و دستورات نیز آن را اجرا می‌کنیم.
 
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در خصوص دستکاری پلاک‌ها اعلام کرد: واحدی به نام پلیس پلاک ایجاد شده که وظیفه دارد با افرادی که پلاک را دستکاری می‌کنند برخورد کند.
 
عالی‌ترین مقام راهنمایی و رانندگی پایتخت تصریح کرد: پلیس پلاک روزانه بین 150 تا 200 دستگاه خودرو با پلاک مخدوش و دستکاری‌شده را متوقف می‌کند و با تشکیل پرونده قضایی به دادگاه معرفی می‌کند.
 
سرداری حسینی در خصوص سهم تقصیر خودرو، راه و سایر عوامل در تصادفات بیان داشت: اگر راننده‌ای در زمان و مکانی تصادف کرد که نقش راه یا خودرو در ایجاد تصادف مقصر بود، می‌تواند از پلیس کروکی قضایی بگیرد و نسبت به ادعای خسارت در مورد سازمان مربوطه اقدام کند.

 

اخبار اجتماعی - فارس