اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توضیحات واعظی در مورد رفع فیلتر یوتیوپ و فیس‌بوک



اخبار,اخبار اجتماعی ,وزیر ارتباطات

 

اخبار اجتماعی - واعظی: یوتیوپ و فیس‌بوک، رفع فیلتر نمی‌شوند

وزیر ارتباطات گفت: اجرای موفق فیلترینگ هوشمند اینستاگرام به معنی رفع فیلتر سایت‌های و شبکه‌های از قبل فیلتر شده مانند فیسبوک و یوتیوب نیست. همچنین تشعشعات اندازه‌گیری شده در برخی مناطق بیش از استاندارد است.

به گزارش فارس، محمود واعظی در حاشیه مراسم پایان هم‌کدسازی تلفن ثابت در سراسر کشور، در جمع خبرنگاران با اشاره به فیلترینگ هوشمند شبکه اجتماعی اینستاگرام گفت: طبق آنچه که اعلام شده فیلترینگ هوشمند در سه مرحله یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و در مجموع در ده ماه در شبکه اینترنت کشور اجرایی می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: فاز اول اجرای فیلترینگ هوشمند با امکان محدودسازی تنها صفحات مجرمانه از شبکه اینستاگرام آغاز شده و ارزیابی روزانه ما نشان از موفقیت این طرح طی چند روز گذشته دارد.

او گفت: اجرای فیلترینگ هوشمند به معنای رفع فیلترینگ سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی از قبل فیلتر شده مانند فسبوک و یوتویوب نیست و این موارد مربوط به تصمیم‌گیری کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است.

وزیر ارتباطات همچنین احراز هویت کاربران را فقط شامل شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: در این شبکه سرویس‌ دستگاه‌های دولتی به مردم ارائه می‌شود که برای جلوگیری از نیاز به کارت ملی و ارائه مدارک شناسایی کاربران می‌توانند از طریق احراز هویت از این خدمات استفاده کنند.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل کمیته چند جانبه از سوی رئیس جمهور برای پیگیری موضوع تشعشعات و پارازیت‌ها گفت: تشعشعات از سوی چند دستگاه اندازه‌گیری و تحلیل نتایج به رئیس جمهور ارائه شده است.

در این گزارش قدرت تشعشعات در برخی مناطق بیشتر از استاندارد بوده و در این مناطق دیگر اجازه فعالیت به دستگاه‌های تولیدکننده تشعشعات داده نخواهد شد،اما در حالت کلی امواج به خودی خود ضرر چندانی ندارد و نباید مردم را نگران کرد.


او در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه گفت:‌ تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگر ایرانسل در ارائه تعرفه‌های جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفه‌ها است.

واعظی گفت:‌ تجدیدنظر در تعرفه‌ها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.

وزیر ارتباطات در نهایت توصیه کرد مشترکان از اینترنت بسته‌ای استفاده کنند زیرا قیمت اینترنت آزاد پنج برابر قیمت بسته اینترنت است. 

اخبار اجتماعی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
ماهیت و پشت پرده رفع فیلتر فیس بوک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توضیحات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر فیس‌بوک



اخبار,اخباراجتماعی ,فیلترینگ هوشمند

وزیر ارتباطات با اشاره به طرح فیلترینگ هوشمند متذکر شد: تلاش داریم این طرح هرچه سریع‌تر اجرایی شود و با عملیاتی شدن فیلترینگ هوشمند، شاید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای در این حکم تجدید نظر کند.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: فیلترینگ شبکه‌هایی مانند فیس بوک و توئیتر قبل از دولت یازدهم صورت گرفته و اکنون در این زمینه برخی نمایندگان دولت به طور شفاهی صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند.

محمود واعظی در گفت‌وگو با ایسنا درباره این که چندی پیش یکی از اعضای کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای اینگونه اعلام کرده بود که این احتمال وجود دارد که با ارسال نامه درخواستی از سوی وزارت ارتباطات، شبکه اجتماعی فیس بوک رفع فیلتر شود، گفت: این صحبت‌ها از سوی یکی از اعضای این کمیته مطرح شده و به معنای نظر کلی کارگروه مربوطه نیست.

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات زمانی وارد عمل می‌شود که بیش از 50 درصد اطمینان داشته باشد که نتیجه مثبتی حاصل می‌شود. در خصوص این موضوع نیز اگرچه برخی نمایندگان دولت به طور شفاهی صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند اما هنوز به طور رسمی مطلبی ارسال نشده است.

واعظی با تاکید بر اینکه در این زمینه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای تصمیم گیرنده است و فعالیت مجدد این شبکه‌ها بستگی به تجدید نظر این کارگروه دارد، یادآور شد: این مساله تنها به وزارت ارتباطات مربوط نمی‌شود چراکه ما تنها یک عضو در این کمیته داریم.

وزیر ارتباطات با اشاره به طرح فیلترینگ هوشمند متذکر شد: تلاش داریم این طرح هرچه سریع‌تر اجرایی شود و با عملیاتی شدن فیلترینگ هوشمند، شاید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای در این حکم تجدید نظر کند.

وی در ادامه متذکر شد: شبکه‌های اجتماعی همانطور که فوایدی به دنبال دارند ممکن است آسیب‌هایی را نیز همراه خود داشته باشند اما وظیفه دولت آن است که این فواید را براساس نیاز مردم و ارتباط آنها افزایش داده و در مقابل جلوی آسیب‌ها و تهدیدها را بگیرد.

او همچنین اظهار کرد: برای این کار تلاشهای متعددی صورت گرفته است اما در اولین گام لازم است که مردم را آگاه کنیم که بدانند بدون کمک آنها مبارزه با آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی امری سخت و دشوار می شود، البته این موضوع به آن معنا نیست که ما وظایف خود را انجام ندهیم.
 
  اخبار اجتماعی  -  ایسنا