اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلاش برای احیای هفت تالاب ایران


نماینده موقت مقیم سازمان ملل در ایران از تدوین و اجرایی شدن دو پروژه جاری در تالاب‌ها در طول هشت سال گذشته خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سه منطقه ارومیه، پریشان و شادگان صورت گرفته و اکنون بسیار خوشبختیم که اعلام کنیم تلاش‌های ما برای احیای هفت تالاب به نتیجه رسیده است.

خبرگزاری ایسنا: نماینده موقت مقیم سازمان ملل در ایران از تدوین و اجرایی شدن دو پروژه جاری در تالاب‌ها در طول هشت سال گذشته خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سه منطقه ارومیه، پریشان و شادگان صورت گرفته و اکنون بسیار خوشبختیم که اعلام کنیم تلاش‌های ما برای احیای هفت تالاب به نتیجه رسیده است.

امانیام مورالی صبح امروز (سه شنبه) در همایش روز جهانی تالاب‌ها که با شعار "تالاب‌ها برای آینده ما، معیشت پایدار" و با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شد، گفت: 47 سال پیش افتتاح کنوانسیون رامسر در میان ترانه‌های مدیترانه در ایران جشن گرفته شد و در طول این مدت دولت ایران و سازمان محیط زیست این کشور به بخش قابل توجهی از تعهدات خود نسبت به این کنوانسیون (UNDP) پای‌بند بوده و کمال همکاری را داشته است.

وی با تأکید بر اینکه از روز نخست تشکیل کنوانسیون رامسر مسأله بهره‌برداری نامطلوب از تالاب‌ها دغدغه اصلی گردآورندگان بوده است، افزود: بسیار پیشتر از اهداف هزاره سوم و توسعه پایدار و حتی یک سال قبل از نشست معروف استکهلم، در رامسر این مسائل و دغدغه‌های زیست محیطی مورد توجه بوده‌اند.

نماینده موقت مقیم سازمان ملل در ایران با اعلام اینکه اکنون 168 کشور و بیش از 2000 تالاب تحت پوشش کنوانسیون رامسر قرار دارند، گفت: همه ما در پی انجام وظایف خود نسبت به تالاب‌ها هستیم و از این بابت لذت می‌بریم، با این وجود سؤال اساسی اینجاست که حسن حضور تالاب‌ها برای ما چیست؟

مورالی در پاسخ به این سؤال، تصریح کرد: تالاب‌ها آب را تصفیه کرده، از سیل و خشکسالی جلوگیری می‌کنند و فضای مناسب همه اهالی محلی و جانوران میهمان خود فراهم می‌کنند. لیست خدمات تالاب‌ها پایان‌ناپذیر است و به طور کلی آن‌ها قابلیت تأمین معیشت برای مردم محلی را دارند و از مهاجرت افراد ساکن به محیط‌های شهری و افزایش معضلات شهرنشینی جلوگیری می‌کنند.

وی با اعلام این هشدار که خشکی و گرما در اقلیم جهانی ایران را تهدید می‌کند، اضافه کرد: باید برای حفظ و صیانت از تالاب‌ها تلاش کرد، بر همین اساس و در راستای سابقه کاری طولانی دولت و سازمان محیط زیست ایران با UNDP قوانین و استراتژی‌های جدیدی برای حفاظت از تالاب‌ها از طریق تقویت حفظ مالکیت بر آن‌ها ایجاد شده است.

نماینده موقت مقیم سازمان ملل در ایران از تدوین و اجرایی شدن دو پروژه جاری در تالاب‌ها در طول هشت سال گذشته خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سه منطقه ارومیه، پریشان و چادگان صورت گرفته و اکنون بسیار خوشبختیم که اعلام کنیم تلاش‌های ما برای احیای هفت تالاب به نتیجه رسیده است.

مورالی همکاری دولت ژاپن برای برنامه‌ریزی جهت اجرای پروژه کشاورزی پایدار در راستای حفاظت و احیای دریاچه ارومیه را اقدامی سخاوتمندانه از سوی این کشور خواند و ادامه داد: علاوه بر این سطح گسترده‌ای از ذی‌نفعان حوضه آب و تالاب از جمله جوامع محلی، سازمان‌های مردم‌نهاد و رهبران مذهبی در ایران برای راه‌اندازی و تکمیل پروژه احیای تالاب‌ها در کنار یکدیگر بسیج شده‌اند.

وی در عین حال از اجرای پروژه مناریت در راستای توسعه مدیریت منابع طبیعی برای احیای هامون در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: همه باید در سطح کره زمین برای احیای تالاب‌ها، این اکوسیستم‌های مهم حیاتی در کنار یکدیگر و با هم تلاش کنیم.


ویدیو مرتبط :
خبر وارونه صدا و سیما " احیای تالاب هامون"

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلاش اسراییل برای ربط دادن جنگ دو کره به برنامه اتمی ایران



 

 

تلاش اسراییل برای ربط دادن جنگ دو کره به برنامه اتمی ایران

 

رسانه ها و مقامات اسراییلی در هفته اخیر و همزمان با بالا گرفتن تنش در شبه جزیره کره تلاش کردند تا ارتباطی بین فعالیت های هسته ای ایران و بحران شبه جزیره کره ایجاد کرده و نگرانی خود از برنامه های هسته ای کشورمان را موجه جلوه دهند.

روزنامه های پرتیراژ اسراییلی همچون هاآرتص و جروزالم پست در چند نوبت طی روزهای گذشته با انتشار گزارش هایی با مقایسه آنچه که خطرات برنامه هسته ای ایران می خوانند با آنچه که در شبه جزیره کره می گذرد ، سعی دارند تا این مطلب را القا کنند که اگر ایران نیز همچون کره شمالی به سلاح هسته ای مجهز شود ، رفتاری خصمانه تر از پیونگ یانگ علیه همسایگانش از جمله اسراییل در پیش خواهد گرفت.

در این زمینه حتی آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسراییل در کنفرانس خبری با همتای ایتالیایی خود در قدس ، با صراحت گفت : " اگر جهان نتوانسته جاه طلبی های هسته ای کره شمالی را مهار کرده و این کشور یاغی را سر جای خود بنشاند ،چگونه خواهد توانست از پس ایران بر بیاید؟"

وی با مقایسه برنامه هسته ای و رفتار حکومت ایران با حکومت کره شمالی گفت : بحرانی که در شبه جزیره کره شاهد آن هستیم می تواند به شکلی خطرناک تر در منطقه خاورمیانه با تسلیح اتمی ایران روی دهد.

روزنامه جروزالم پست اسراییل نیز با انتشار مقاله ای با عنوان " چرا گستاخی کره شمالی مایه نگرانی اسراییل است ؟ " نوشت :  " رفتار تهاجمی کره شمالی در برابر همسایه جنوبی خود ثابت کرد که نگرانی های اسراییل از برنامه اتمی ایران بی جهت نیست ".

این روزنامه تصریحا با مقایسه رفتار حکومت ایران با کره شمالی دولت پیونگ یانگ را متهم به حمایت و کمک به برنامه های هسته ای ایران و سوریه کرد.

این روزنامه همچنین  با انتشار مقاله ای با عنوان " وقتی ایران به کره شمالی نگاه می کند " می نویسد که رفتار تهاجمی کره شمالی و عدم عکس العمل مناسب  جهان از ترس سلاح های هسته ای پیونگ یانگ ، حکومت ایران را در اهداف خود در ساخت سلاح های هسته ای مصمم تر می کند.

این روزنامه به هیچ وجه به این مساله اشاره نمی کند که رفتار تهاجمی و وحشیانه اسراییل در غزه و لبنان علیه غیر نظامیان لبنانی و فلسطینی ، آیا به پشت گرمی صدها کلاهک هسته ای این رژیم بوده است یا نه ؟...../تحلیل:عصرایران