اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ترامپ نامزد نهایی جمهوری خواهان شد


منابع خبری از موفقیت دونالد ترامپ به دست‌یابی به «وکلای انتخاباتی» لازم برای معرفی به عنوان نامزد نهایی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 خبر می‌دهند.

خبرگزاری فارس: آسوشیتدپرس لحظاتی پیش خبر داد که دونالد ترامپ سرانجام موفق شده است وکلای انتخاباتی (Delegate) لازم برای کاندیداتوری جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری 2016 را کسب نماید.

بر اساس قوانین حزب جمهوری‌خواه، نامزد منتخب باید حداقل حائز 1237 وکیل انتخاباتی گردد.

آسوشیتدپرس این خبر را بر اساس شمارش نظرات وکلای انتخاباتی و به ویژه نظرسنجی از «وکلای غیرمتعهد» گزارش کرد. پیش از این شمار «وکلای متعهد» ترامپ بر اساس نتایج انتخابات‌های درون‌حزبی مشخص بود.  

در نظام پیچیده انتخابات آمریکا مردم به طور مستقیم نامزد دلخواه خود برای ریاست‌جمهوری را انتخاب نمی‌کنند و این افرادی به نام «وکلای انتخاباتی» (delegates) هستند که با رأی به کاندیداها به نمایندگی از مردم، تعیین می‌کنند چه کسی می‌تواند نامزد یک حزب برای شرکت در انتخابات (در انتخابات مقدماتی) یا رئیس‌جمهور بعدی آمریکا (در انتخابات سراسری) باشد. وکلای انتخاباتی به دو دسته وکلای متعهد و غیرمتعهد تقسیم می‌شوند.

«وکلای متعهد» در هر ایالت، ترجیح‌های خود برای رأی دادن به یک نامزد را اعلام می‌کنند و اختصاص آنها به یک نامزد، بر اساس نسبت آرای آن نامزد در رأی‌گیری‌های مرحله مقدماتی صورت می‌گیرد.

مردم در انتخابات مقدماتی در هر ایالت به فرد مورد علاقه‌‌‌ای که مایلند نامزد یک حزب در انتخابات باشد رأی می‌دهند. سپس، وکلای متعهد که از هر نامزد اعلام حمایت کرده‌اند، با نسبتی معادل با سهم آرای اکتسابی نامزدی که از آن حمایت کرده‌اند، انتخاب می‌شوند. بنابراین فرض بر این است که آرایی که این نمایندگان در حمایت از هر نامزد می‌دهند انعکاسی، هر چند غیرمستقیم، از آرای مردم است.

اما علاوه بر «وکلای متعهدی» که بر اساس نتایج رأی‌گیری‌های هر ایالت انتخاب می‌شوند عده‌ای از افراد شاخص در حزب به نام «وکلای غیرمتعهد» هم در معرفی نامزدهای حزب نقش دارند. ترجیحات این وکلا برای حمایت از یک نامزد، معمولاً ارتباطی با میزان آرای مردم ندارد و به همین دلیل حمایت آنها از یک نامزد یا نامزد دیگر مشخص نیست.

آسوشیتدپرس بر اساس نظرسنجی از همین وکلاست که روز پنجشنبه گزارش داده ترامپ هم‌اکنون از حمایت 1237 وکیل انتخاباتی لازم برای معرفی شدن به عنوان نامزد حزب‌ جمهوری‌خواه برخوردار است.

این خبر از آن جهت حائز اهمیت است که طبق فرایندهای انتخابات آمریکا، در صورتی که ترامپ علی‌رغم پیروزی در رأی‌گیری‌های ایالتی نمی‌توانست حمایت 1237 وکیل را جلب کند، اعضای کنوانسیون ملی حزب جمهوری‌خواه می‌توانستند فرد دیگری را به عنوان نماینده حزب جمهوری‌خواه معرفی کنند.  

آسوشیتدپرس این خبر را در حالی منتشر کرده که هنوز انتخابات مقدماتی برای حزب جمهوری‌خواه در 5 ایالت آمریکا برگزار نشده است. این ایالت‌ها، سرنوشت حمایت 303 وکیل انتخاباتی از نامزدها را مشخص می‌کنند.  

در صورتی که ترامپ از سوی حزب جمهوری‌خواه به‌عنوان نامزد نهایی معرفی شود، احتمالا باید در انتخابات سراسری با هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق ایالات متحده رقابت کند.

در حرب دموکرات، رقابت بین هیلاری کلینتون و برنی سندرز همچنان ادامه دارد، اما وزیر خارجه اسبق آمریکا نیز در آستانه کسب حمایت وکلای انتخاباتی لازم برای معرفی به عنوان نامزد این حزب را دارد.


ویدیو مرتبط :
سناتور ارشد جمهوری خواهان مقابل رفتارهای نژادپرستانه ترامپ ایستاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گاف نامزد جمهوری خواهان آمریکا درباره " جنگ با ایران "



 

 

 

گاف نامزد جمهوری خواهان آمریکا درباره

 

 

عصر ایران : پری که روز پنج شنبه در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت کارولینای جنوبی سخن می گفت در پاسخ به سوال یکی از مستمعین درباره دو جنگ آمریکا در منطقه ( اشاره به جنگ آمریکا در عراق و افغانستان ) به طور اشتباهی به جای عراق از واژه جنگ با ایران استفاده کرد.

 

پری در پاسخ به سوال یکی از مستمعان گفت : " او از جنگ با ایران و افغانستان سوال کرد "

در این هنگام مستمعین با صدای بلند فریاد زدند " عراق " و پری که متوجه گاف خود شده بود ، گفت : ببخشید منظورم عراق بود ."

این نخستین گاف پری نیست و وی پیش از این نیز در مصاحبه های مختلف با شبکه های تلویزیونی و یا سخنرانی های انتخاباتی گاف هایی داده بود . وی یک بار در جریان یک سخنرانی در جمع دانشجویان سن رای دادن در آمریکا را 21 سال و تاریخ انتخابات آمریکا را نیز به اشتباه 12 نوامبر اعلام کرده بود ؛  این در حالی است که حداقل  سن رای دادن در آمریکا 18 سال بوده و تاریخ انتخابات سال آینده آمریکا نیز در 6 نوامبر است .

پری پس از آن در مصاحبه با فاکس نیوز در توجیه گاف هایش گفت : ما آدمیم و جایز الخطا . اوباما هم یک بار در جریان رقابت های انتخاباتی خود اعلام کرده بود که آمریکا 57 ایالت دارد ، بالاخره آدم ممکن است موقع سخنرانی سهوا دچار خطا شود..../عصر ایران