اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تاثیر دود سیگار دوران کودکی بر سلامت قلب در بزرگسالی



اخبار,اخبار اجتماعی,سیگار

یک تحقیق جدید نشان داده است بزرگسالانی که در کودکی و یا وقتی در شکم مادرشان بوده اند در معرض دود سیگار اطرافیان قرار گرفته اند بیشتر به بی نظمی ضربان قلب از نوع atrial fibrillation مبتلا می شوند.

در این نوع از اختلال ضربان قلب، دهلیز دچار ضربان های نامنظم می شود و همین بی نظمی می تواند موجب بروز مشکلات بسیار و از جمله سکته مغزی شود.

در این مطالعه که بر روی حدود ۵ هزار فرد بالغ صورت گرفت و حدود ۱۲ درصد آنها مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بودند محققان ارتباط این بی نظمی در ضربان قلب را با عواملی مانند جنسیت، نژاد، سطح تحصیل، سابقه مصرف سیگار و الکل، وجود دیابت و عوامل دیگر بررسی کردند.

بررسی نشان داد اگر در زمان نوزادی یکی از والدین سیگاری بوده باشد احتمال بروز این بی نظمی قلبی در سنین بزرگسالی ۳۷ درصد افزایش می یابد و وقتی در زمان بچگی یکی از اهالی خانه سیگاری باشد این احتمال به ۴۰ درصد افزایش پیدا می کند.

مطالعات قبلی نشان داده است که وقتی کودکان در معرض دود سیگار قرار می گیرند احتمال بروز بیماری های کرونر قلب، اعتیاد به مواد مخدر و حتی بروز رفتارهای تهاجمی و مجرمانه در آنها افزایش پیدا می کند.

اخبار اجتماعی - مهر


ویدیو مرتبط :
تاثیر دود سیگار بر روی کودک در دوران بارداری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر بیکاری بر سلامت قلب



تاثیر بیکاری بر سلامت قلب

پزشکان هشدار دادند که از دست دادن شغل و بیکار شدن می‌تواند به طور مستقیم موجب افزایش خطر حمله قلبی شود.

به گزارش سرویس سلامت ایسنا، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه دوک در یک آزمایش جدید دریافته‌اند که بیکاری تاثیر چشمگیری در افزایش خطر سکته قلبی دارد.

به گزارش شبکه خبری ان بی سی، این متخصصان تاکید کردند که با هر بار از دست دادن شغل در طول زندگی و گذراندن روزهای بیشتر بیکاری این خطر تشدید می‌شود.

آزمایشات اخیر تایید می‌کند که درواقع با هر بار از دست دادن شغل و بیکار شدن خطر احتمالی حمله قلبی تا 35 درصد افزایش پیدا می‌کند در حالی که چهار نوبت از دست دادن شغل این خطر را تا 63 درصد افزایش می‌دهد. بعلاوه احتمال سکته قلبی در طول یکسال اول پس از اخراج از شغل، به مراتب بیشتر است.

دکتر ماتیو ای. دوپر استادیار دانشگاه دوک و کارشناس ارشد مرکز مطالعات سالمندی این دانشگاه در این باره تاکید کرد: از دست دادن شغل و بیکاری یکی از فاکتورهای استرس زای اجتماعی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

این مطالعه در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده است./ایسنا