اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بهترین و مناسب ترین غذا برای افطار


هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر برای افزایش سریع قند خون توصیه می شود.

خبرگزاری ایرنا: هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر برای افزایش سریع قند خون توصیه می شود.

«حامد پورآرام»  افزود: مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی و شیر برنج هنگام افطار مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: صرف غذا در دفعات کمتر از دو بار در شرایطی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی شود.

این متخصص تغذیه گفت: با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله تا وعده سحری، می توان ساعتی پس از افطار یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد.

پورآرام افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات، هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

به گفته وی، استفاده از سبزی و میوه هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و مانع بروز یبوست می شود.

پورآرام یادآور شد: علاوه براین عبادت هایی که بعد از افطار در ماه رمضان انجام می شود به متابولیسم غذا کمک می کند.

وی گفت: هنگام نماز خواندن، تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.


ویدیو مرتبط :
چه نوع قاشقی برای غذا پزی مناسب است

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كیمیاگر:ظروف چدنی، مناسب ترین ظروف برای پخت غذا هستند



 

 

كیمیاگر:ظروف چدنی، مناسب ترین ظروف برای پخت غذا هستند

 

یك متخصص تغذیه عنوان كرد: ظروف چدنی، مناسب ترین ظروف برای پخت غذا هستند.

دكتر مسعود كیمیاگر در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: ظرف چدنی حرارت را به خوبی منتقل می كند و هیچ عنصری از جداره این ظرف به غذا منتقل نمی شود. چدن تركیبی از آهن و كربن است.

وی با بیان این كه به علت جدا شدن مواد به كار رفته در ظروف تفلون و وارد شدن آن به غذا، تفلون ها عمدتا ظروف مناسبی به منظور طبخ غذا نیستند، گفت: البته عده ای عنوان می كنند كه چون این مواد جذب نشده و وارد سیستم گردش خون نمی شوند، ضرر ندارند و نیازمند كار و مطالعه بیشتر است.

كیمیاگر در ادامه با اشاره به این كه استفاده از ظروف مسی منسوخ است، اظهار كرد: ظروف آلومینیومی و استیل هم ظروف مناسبی هستند. تفاوت این ها با یكدیگر در نحوه انتقال حرارتشان است.

این متخصص تغذیه، ادامه داد: اخیرا عنوان می شود پخت غذا در ظروف برنجی بویژه برای كودكان مفید است در صورتی كه این گونه نیست و ما نمی دانیم چه مقدار آلیاژ وارد بدن كودكمان می شود. بهتر است مواد مورد نیاز بدن را از طریق مواد مغذی و سالم تامین كنیم چون مایل نیستیم ماده ای از طریق ظرف وارد بدن شود.

استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، درباره سرطان زا بودن لیوان های یك بار مصرف نیز توضیح داد: چای داغ، پلیمر به كار رفته در جداره این لیوان ها را در خود حل می كند. استفاده از لیوان های كاغذی به جای لیوان های یك بار مصرف پلاستیكی توصیه می شود.

وی اضافه كرد: اما استفاده از ظروف یك بار مصرف فوم و اسفنجی كه بیشتر در رستوران ها و به منظور نگهداری و حمل غذا به كار می روند، بدون مشكل هستند.... /  خبرگزارى ایسنا