اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بهترین شرایط برای برنامه ریزی کنکور کدام است؟



اخبار ,اخبار دانشگاه ,بهترین شرایط برای برنامه ریزی کنکور

 

اخبار دانشگاه - بهترین شرایط برای برنامه ریزی کنکور کدام است

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: برخی افراد به طور متناوب درس می‌خوانند و لازم است بعد از کمی درس خواندن استراحت کنند، این موضوع به ویژه در کسانی که کم دقت هستند و زود حوصله‌شان سر می‌رود مصداق دارد.

به گزارش فارس، سیما فردوسی درباره نحوه برنامه‌ریزی برای امتحانات پایان ترم و کنکور، اظهارداشت: برنامه‌ریزی درست باید ویژگی‌هایی داشته باشد که در نظر گرفتن اولویت‌ها مهمترین آن است. دانش آموز باید بداند که برای کدام درس باید وقت بیشتری بگذارد، نکته دوم این است که برای همه داوطلبان نمی‌توان یک نسخه مشترک پیچید و گفت چند ساعت در طول روز باید درس بخوانند.

وی افزود: باید دید دانش آموز چقدر زمان دارد و امتحانات او تا چه تاریخی ادامه دارد، نکته قابل تأمل این است که باید تا پایان تاریخ امتحانات درس‌ها خوانده شوند بنابراین تمامی دروس باید در برنامه‌ریزی درسی گنجانده شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران تفاوت‌های فردی را یکی از علل متفاوت بودن برنامه‌ریزی درسی عنوان کرد و ادامه داد: تفاوت‌های فردی در درس خواندن وجود دارد و برخی کند و برخی تند درس می‌خوانند، نکته‌ای که به داوطلبان توصیه می‌شود این است که کیفیت لازم را در درس خواندن رعایت کنند ضمن اینکه به این نکته نیز توجه داشته باشند که همه درس‌ها مهم است و نباید انتخابی عمل کرد.

فردوسی گفت: برخی برنامه‌ریزی‌ها فراتر از توان فرد است چنین برنامه‌ریزی‌هایی موجب عدم اجرا می‌شود بنابراین داوطلبان باید در برنامه‌ریزی به توان و مدت زمانی که در اختیار دارند توجه کنند.

این متخصص حوزه بهداشت روان تصریح کرد: برخی افراد طبق برنامه‌ریزی عمل می‌کنند و به صورت متوالی درس می‌خوانند و برخی دیگر نیز به طور متناوب درس می‌خوانند و لازم است بعد از کمی درس خواندن استراحت کنند، این موضوع به ویژه در کسانی که کم دقت هستند و زود حوصله‌شان سر می‌رود مصداق دارد.

وی افزود: به داوطلبان توصیه می‌شود برنامه استراحت و تفریح را نیز در جدول برنامه‌ریزی درسی خود قرار دهند، اما در حدی نباشد که به هدف آنها لطمه بزند.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران خاطر نشان کرد: به والدین نیز توصیه می‌شود که شرایط بیرونی مانند کنترل گرما، نور، سکوت و غیره را فراهم کنند و از اختلافات و نزاع‌های خانوادگی بپرهیزند تا فرزندان آنها بتوانند با آسودگی امتحانات پایان ترم و کنکور خود را پشت سر بگذارند، همچنین از رفت و آمدهای بی‌رویه جلوگیری کنند تا فضا و زمان مناسب برای فرزندان آنها جهت مطالعه فراهم شود.

اخبار دانشگاه - فارس

 


ویدیو مرتبط :
برنامه های دولت در شرایط کاهش قیمت نفت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرایط ثبت نام برای داوطلبان کنکور با دیپلم‌های مختلف



 

 

 

شرایط ثبت نام برای داوطلبان کنکور با دیپلم‌های مختلف

 

شرایط شرکت افراد دارای مدرک پیش دانشگاهی و دارندگان دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) در کنکور سراسری 91 از سوی سازمان سنجش اعلام شد.

به گزارش مهر، دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی و یا اخذ مدرک پیش دانشگاهی حداکثر تا تاریخ 31 شهریور 91 و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) برای کلیه داوطلبان الزامی است.

دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای و کار دانش که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی هستند حق ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1391 را ندارند و در صورت شرکت در آزمون به عنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

زمان شروع ثبت نام از روز چهارشنبه 16 آذر 90 تا روز جمعه 25 آذر 90 است. ثبت نام منحصراً از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.

سوابق تحصیلی دیپلم های شاخه نظری (نظام سالی واحدی) شامل رشته های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی که از سال 84 به بعد (سال 84 تا 90)، دیپلم خود را اخذ کرده اند در آزمون آنان اعمال خواهد شد. داوطلبان برای ثبت نام در آزمون با توجه به سال اخذ مدرک دیپلم خود باید بر اساس ضوابط عمل کنند.

آن دسته از داوطلبانی که دیپلم خود در سال 83 و یا قبل از آن دریافت کرده اند و یا دیپلم نظام سالی واحدی نیستند، پس از ورود به سایت سازمان قسمت مربوط به "دارای دیپلم سال 83 و یا قبل از آن و یا غیر شاخه نظری می باشم" را با علامتگذاری تایید می کنند و سپس اقدام به درج اطلاعات کارت اعتباری (شامل: شماره پرونده و رمز ورود) کرده و نسبت به تکمیل تقاضانامه مطابق توضیحات صفحات مربوطه اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که دیپلم خود را در نظام سالی واحدی در یک از رشته های شاخه نظری در سال 1384 و یا بعد از آن (یکی از سالهای 84 تا پایان سال 90) اخذ کرده اند، لازم است بر اساس ضوابط عمل کنند.

این گروه از داوطلبان باید پس از ورود به سایت سازمان در قسمت مربوط به "دارای دیپلم سال 1384 و بعد از آن در شاخه نظری نظام سالی واحدی می باشم" را با علامتگذاری تأیید و پس از این مرحله لازم است نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده از سوی سیستم اقدام کنند.

پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده و با توجه به اطلاعات سوابق تحصیلی ارسالی از آموزش و پرورش، سوابق تحصیلی متقاضی نمایش داده خواهد شد و داوطلب لازم است پس از مشاهده اطلاعات ارائه شده آن را مطابقت دهد. داوطلبان در صورت تأیید کلیه اطلاعات مذکور، از طریق سیستم کد سوابق تحصیلی در اختیار وی قرار داده خواهد شد که باید آن را یادداشت و نگهداری کند.

داوطلبان پس از طی این مراحل باید نسبت به ثبت نام آزمون سراسری سال 1391 مراجعه و نسبت به ورود اطلاعات کارت اعتباری (شامل شماره پرونده و رمز ورود) و کد سوابق تحصیلی اقدام تا صفحه مربوط به تقاضانامه ثبت نام در اختیار وی قرار گیرد.

اطلاعات و سوابق تحصیلی که به تأیید داوطلب نیز رسیده قابل رؤیت بوده و داوطلب امکان هیچگونه تغییری در این اطلاعات را ندارد و تنها باید نسبت به تکمیل سایر قسمت های تقاضانامه اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که دیپلم خود را در سال 1384 و یا بعد از آن دریافت کرده اند و پس از ورود به سایت سازمان در قسمت مربوط به سوابق تحصیلی مشخصات خود را مشاهده نمی کنند و یا تعدادی از مشخصاتی که مشاهده می کنند مورد تأیید آنان نیست لازم است همزمان از طریق سیستم نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام کنند.

این قبیل داوطلبان می توانند به سایت اطلاعات سوابق تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس www.dipcode.medu.ir مراجعه کنند و در صورتی که مغایرتی در اطلاعات و سوابق آنان وجود داشته باشد درخواست رسیدگی کنند.

پس از بررسی درخواست آنان در صورت تأیید توسط آموزش و پرورش به سازمان سنجش ار ائه خواهد شد و می توانند در مرحله دوم ثبت نام (30 بهمن تا 3 اسفند 90) با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که موفق به مشاهده اطلاعات سوابق تحصیلی خود نمی شوند لازم است همزمان از طریق سیستم مراتب را گزارش کنند. در صورت تأیید اطلاعات سوابق تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش، می توانند در مرحله دوم (30 بهمن تا 3 اسفند 90) با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند../عصرایران