اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

با خروج نیروهای انگلیسی اتفاقی نمی افتد



 

با خروج نیروهای انگلیسی اتفاقی نمی افتد

 

حسین ابراهیمی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار شفاف با اشاره به تجمع دانشجویان و مردم در مقابل سفارت انگلیس گفت: آنچه اتفاق افتاد نتیجه عملکرد انگلیس است و مردم و دانشجویان به دلیل عملکرد زشت انگلیسی ها بود.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی تلاش کرد احساسات و عواطف را کنترل کنداما خود عوامل سفارت همکاری درستی نکرده بودند حتی برخی قرائن وجود دارد که آنها حتی درب سفارت را هم نبسته بودند و باز بوده است.

این نماینده مجلس با اشاره به اقدامات انگلیس بر علیه ایران تصریح کرد: آنها در فتنه های مختلف علیه جمهوری اسلامی مشارکت داشتند لذا مردم و دانشجویان از وضع آنها و بویژه خدمتی هایی که انگلیس همیشه  در رابطه با عملکرد آمریکایی ها داشتند ناراحت بودند.هرجا که آمریکایی ها برعلیه جمهوری اسلامی ایران اقدامی داشتند انگلیسی ها پیشاپیش عمل می کردند مثل تحریم ها که به محض اینکه آمریکایی ها استارت بزنند انگلیسی ها عمل می کنند .

ابراهیمی افزود: تا صحبت از تحریم بانک مرکزی به میان آمد قبل از اینکه آمریکایی ها ودیگران اقدام کنند انگلیس تحریم را انجام داد.مجموع عملکرد انگلیسی ها چه قبل و چه بعد از انقلاب قابل قبول نیست و اخیرا نیز در تهران درختان باغ قلهک را خشک کردند سپس قطع کردند و سوزاندن .

وی یاد آور شد: مجموع عملکرد انگلیسی ها نشان دهنده این است که آنها نوعی عناد و دشمنی با جمهوری اسلامی داشتند و این بر مردم پوشیده نبود.لذا احساسات مردم تحریک شد و جوانان اقدام کردند و این با نظر مسئولین نظام هماهنگ نبود و در همین راستا نیروی انتظامی مانع شد،و با احترام نیروها را از سفارت خارج کردند و حفاظت نیروهای انگلیسی را بر عهده گرفتند.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: جالب است که در گذشته اراذل ،منافقین و سلطنت طلبان در لندن ریختند سفارت ما را خراب و افرادمان را کشتند اما اینجا این همه تندی نشد و بدون اینکه خسارتی وارد شود جوانان را بیرون آورند و قضیه تمام شده اما هنوز اینها از درب سفارت بیرون نرفتند بر علیه ما در شورای امنیت بیانیه طرح و صادر کردند .این امر دلیل بر این است که عناد و دشمنی انگلیس پایان نا پذیر است.

ابراهیمی با بیان اینکه اگر گفته باشند که ما همه نیروهایمان را از ایران خارج می کنیم ببرند اتفاقی نمیفتاد،گفت: ما قبلا در کمیسیون امنیت ملی به دنبال قطع روابط بودیم و در کمیسیون قطع رابطه تصویب و طی نامه ای به هیات رییسه ارسال کردیم.

وی با بیان اینکه عملکرد انگلیسی ها در نهایت طوری خواهد بود که قطع رابطه کامل خود به خود اتفاق خواهد افتادتصریح کرد: آنها نوعی خباثت نسبت به ایران دارند و به هر طریق بر علیه ایران اسلامی اقدام می کند و اقدام اخیراشان را هم بر خواسته از همان کینه ها و عداوت ها می دانیم.../شفاف


ویدیو مرتبط :
بعد از مرگ چه اتفاقی می افتد ؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عربستان و العراقیه برای به تاخیر انداختن خروج نیروهای آمریكایی از عراق تلاش می كنند



 

 

 

عربستان و العراقیه برای به تاخیر انداختن خروج نیروهای آمریكایی از عراق تلاش می كنند

 

پایگاه عراقی 'نهرین نت' روز شنبه نوشت: تا خروج نیروهای آمریكایی از عراق تنها یك سال باقی مانده، ولی عربستان و فهرست العراقیه تلاش می كنند این مساله را به تاخیر بیاندازند.

به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا، نهرین نت نوشت: بر اساس توافق امضا شده بین مقامات آمریكایی و عراقی تنها یك سال تا خروج كامل نیروهای آمریكایی از عراق باقی مانده است، ولی این نگرانی وجود دارد كه وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) با ایجاد حوادث امنیتی سعی كند مدت اقامت نیروهای اشغالگر آمریكا را در عراق افزایش دهد تا از ذخایر نفتی و ثروت های طبیعی این كشور و همچنین جایگاه راهبردی آن بیشتر استفاده كند.

این منبع نوشت:‌ مردم غیر نظامی عراق و همچنین نیروهای امنیتی و ارتش این كشور در معرض حملات تروریست های القاعده و باقی مانده نظام سابق هستند و برخی از آنان با آمریكا،انگلیس و كشورهای عربی پل ارتباطی زده تا بتوانند از حمایت آنان برای بازگشت به حاكمیت ولو به صورت مشاركت در فعالیت های سیاسی برخوردار شوند.

نهرین نت افزود: ادامه خشونت تردیدها و سووالاتی را در خصوص اینكه آیا آمریكا قصد دارد از عراق خارج شود یا می خواهد تا بعد از سال 2012 نیز در این كشور بماند، بوجود آورده است.

این تردیدها زمانی افزایش می یابد كه آمریكا در گسترش آشوب و عملیات انفجاری و ترورها نقش دارد.

'نوری المالكی' نخست وزیر كنونی عراق با اعتراف به این مساله كه ممكن است حضور نیروهای آمریكایی در كشورش تمدید شود، گفت كه امكان دارد دولتش به توافق جدیدی با آمریكا دست یابد.

بسیاری از ناظران معتقدند، 'مقتدا صدر' همپیمان سیاسی مالكی از كسانی است كه با حضور نیروهای آمریكایی در عراق مخالف است.

'جفری بوكنان' سخنگوی نیروهای آمریكایی در عراق گفته است: به نظر من مشاركت با عراق و به طور مشخص با نیروهای نظامی این كشور در جهت منافع آمریكا در منطقه است.

وی در عین حال افزوده است: توافق امنیتی بر خروج كامل از عراق و پایان ماموریت نیروهای آمریكایی تا پایان سال 2011 تاكید دارد و ما به این توافق پایبندیم و در این تاریخ از عراق خارج خواهیم شد.

برخی رسانه های آمریكایی این سووال را مطرح كرده اند كه مساله اساسی در سال آینده چیست و آیا نیروهای عراقی می توانند مسایل امنیتی این كشور را بدون نیروهای آمریكایی كنترل كنند؟

حضور نیروهای آمریكایی اكنون در سطح آموزش نیروهای عراقی و پلیس این كشور، مشورت دادن به آنان و تجهیز این نیروها می باشد.

بوكنان در سخنانی متناقض گفت: احساس می كنم چنانچه ما عراق را ترك كنیم، مسایل بار دیگر به عقب برمی گردد و كشتار، ترور و عملیات انفجاری دوباره از سر گرفته می شود.

نهرین نت در ادامه افزود: این در حالی است كه برخی كشورهای عربی حضور نیروهای آمریكایی در عراق و ایجاد امنیت را دو مساله جدا نشدنی از هم می دانند.

نهرین نت افزود: برخی منابع نزدیك به فهرست العراقیه نیز به این پایگاه خبری گفته اند كه سعودی ها به فهرست العراقیه اعلام كرده اند كه سعی می كنند خروج آمریكایی ها را از عراق به تاخیر بیاندازند و العراقیه نیز باید در همین مسیر فعالیت كند...../تحلیل:ایرنا