اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بازداشت خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی در تهران


حسن فتحی که طی چند روز گذشته به صورت علنی و روی آنتن زنده بی‌بی‌سی فارسی به تأیید ادعاهای صهیونیست‌ها درباره ایران پرداخته بود، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

همکار شبکه بی‌بی‌سی در تهران به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی بازداشت شد.

حسن فتحی که طی چند روز گذشته به صورت علنی و روی آنتن زنده بی‌بی‌سی فارسی به تأیید ادعاهای صهیونیست‌ها درباره ایران پرداخته بود، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

بی‌بی‌سی در روزهای اخیر با این فرد به عنوان خبرنگار از تهران ارتباط برقرار کرده بود و اطلاعات موجود نشان می‌دهد وی همکار و خبرنگار رسمی این شبکه بوده است.



ویدیو مرتبط :
گزارش دیدنی خبرنگار ویژه شبکه سی.ان.ان از تهران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قطر خبرنگار بی بی سی را بازداشت کرد



اخبار,اخباربین الملل,بازداشت  خبرنگار بی بی سی

نیروهای امنیتی قطر گزارشگر شبکه خبری بی بی سی را به جرم تهیه گزارش درباره وضعیت کارگران ساختمانی در این کشور بازداشت کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مارک لوبل گزارشگر بی بی سی مستقر در دبی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که وی و همکارانش در دوحه (پایتخت قطر) به هنگام تهیه گزارشی درباره کارگران نپالی بازداشت شدند و بیش از 24 ساعت را در زندان های قطر سپری کردند.

هیچ گونه اتهامی علیه گروه گزارشگر بی بی سی مطرح نشد، اما لوبل از توقیف تجهیزات کارش از سوی نیروهای امنیتی قطر خبر داد.

این دومین بار در هفته های اخیر است که مقام های قطری روزنامه نگاران را به جرم تهیه گزارش درباره شرایط سخت زندگی و کار کارگران خارجی درگیر در طرح های جام جهانی بازداشت می کنند.

در ماه مارس (اسفند/فروردین) نیز یک گزارشگر تلویزیون آلمان به همراه گروه همراهش حین فیلمبرداری از محل اسکان کارگران خارجی در دوحه بازداشت شد.

قطر به دلیل نبود شرایط مساعد کار و زندگی برای کارگران به ویژه نیروی کار مهاجر به ویژه کارگران طرح مربوط به مقدمات جام جهانی 2022، با انتقادهای گسترده بین المللی مواجه است.

دوحه مدعی است که در هفته های اخیر شرایط کار و زندگی کارگران را بهبود بخشیده است.

قطر همچنین اعلام کرده که به زودی نظام بحث برانگیز کفالت را که در آن کارگران خارجی باید یک قیم قطری داشته باشند، لغو می کند.

منتقدان، این رویه را که بر اساس آن کارگران خارجی به هنگام خروج از قطر باید رضایت کارفرمایشان را جلب کنند، نظام برده داری نوین می خوانند.

کارگران فقیر نپالی که به امید تامین معیشت خانواده هایشان به قطر مهاجرت می کنند، بخش مهمی از نیروی کار این کشور را تشکیل می دهند.

بر اساس آمار دولت نپال، در دو سال گذشته دست کم 360 کارگر نپالی در قطر جان خود را در حین کار از دست داده اند.

 

 اخبار  بین الملل  - ایرنا