اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اوباما، ثروتمندان آمریکایی را غافلگیر کرد



اوباما، ثروتمندان آمریکایی را غافلگیر کرد

برای میلیونرهای آمریکایی، 30% مالیات بر درآمد وضع شد.

پروژۀ بودجۀ آمریکا که از سوی کاخ سفید به کنگره ارائه شده است، چرخش قابل توجهی در سیاست‌های بودجه‌ای اوباما را نشان می‌دهد.

 

باراک اوباما,کاخ سفید,بودجه امریکا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامۀ فیگارو، برای اولین بار رئیس‌جمهوری آمریکا، راهکارها و پیشنهادهایی برای صرفه‌جویی ارائه کرد که توسط شاخۀ چپ حزب دمکرات ارائه شد.

اوباما تلاش دارد از این طریق جمهوریخواهان میانه را متقاعد کند که او در مصالحه با این جناح صداقت دارد. اوباما حتی برای متقاعد کردن سناتورهای آمریکایی، چهارشنبه شب آنها را در کاخ سفید به شام دعوت کرد تا بلکه بر سر میز شام بتواند مذاکرات را مجدداً راه بیندازد.

سند حجیم بودجه که با 2 ماه اخیر ارائه شد، پیشنهاد می‌کند که در سال مالی 2014- که از ماه اکتبر آغاز خواهد شد- هزینه‌های فدرال بر روی 3770 میلیارد دلار ثابت بماند. کسر بودجه که امسال از مرز 5% تولید ناخالص داخلی آمریکا گذشت، پیش‌بینی می‌شود با این راهکار به 744 میلیارد دلار در سال 2014 و 3.4% در سال 2015 برسد.

از سویی برای سال 2014 براساس محاسبات دولت با 744 میلیارد دلار، فاصله میان عایدی و هزینه در مقایسه با سال 2008 ارقام بالایی را نشان خواهد داد.

اما دو مسئله وجود دارد که به طور مشخص رهبران دمکرات سنا را ناراضی کرده است: رئیس‌جمهور از سویی درخواست کاهش رشد هزینه‌های خدمات بهداشتی به میزان 400 میلیارد دلار را برای 10 سال آینده ارائه داده است اما از سوی دیگر درخواست پذیرش شکل جدیدی از فهرست‌بندی هزینه‌های دولتی و نسبت آنها با تورم را نیز مطرح کرده است.

با این تغییرات، هزینه‌های بازنشستگی و حقوق کارمندان در طی سال 10 سال به میزان 130 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت که به این رقم باید دریافتی مالیاتی 100 میلیارد را نیز اضافه کرد.

از این رو جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان پروژۀ مذکور را با اکثریت رد کرده‌اند. آنها افزایش مالیات 580 میلیارد دلاری و همچنین افزایش 50 میلیارد دلاریِ هزینه‌های دولت برای پروژه‌های زیرساختی که در پروژۀ بودجه آمده است را نیز نپذیرفته‌اند.

در بودجه سال 2014، اوباما مالیات کم 30 درصدی برای درآمد میلیونرها در نظر گرفته است که گفته می‌شود در طول 10 سال تنها 50 میلیارد دلار به درآمدهای دولت اضافه خواهد کرد.

کاخ سفید اعلام کرده است که طرح بودجه جدید در طول 10 سال، بر اساس اصل 1 دلار دریافتی مالیاتی تکمیلی برای 2 دلار صرفه جویی استوار است.

جمهوریخواهان اما مخالف طرح رییس‌جمهور هستند و بر این اعتقادند که افزایش مالیات‌ها نتایج خود را به سرعت نشان خواهد شد در حالیکه کاهش هزینه‌ها فقط نسبی خواهد بود و تنها روند کندتری به افزایش هزینه‌ها و خرج‌ها داده است.

پروژۀ بودجه مدنظر آنها که پیشتر توسط مجلس نمایندگان تصویب شده، امروز با خواسته‌ها و اولویت‌های اوباما در تضاد است. آنها پیش‌بینی کرده اند که کسر بودجه به 3.2% تولید ناخالص داخلی در سال 2014 و 0.7% در سال 2015 برسد.

با این اوصاف، در روند مذاکرات بر سر بودجه، چشم انداز روشنی دیده نمی‌شود. اما در طول تابستان و با نزدیک شدن به زمان رأی گیری بودجه در کنگره و بالا بردن سقف بدهی‌های دولت، معامله میان دو طرف ممکن است شکل جدی‌تر به خود گیرد.

کاخ سفید امیدوار است با جذب بندهای مالیاتی و افزایش مالیات ثروتمندان، نرخ ثانوی مالیات شرکتها و طبقۀ متوسط را کاهش دهد./خبرآنلاین

 

 

 


ویدیو مرتبط :
زن آمریکایی اوباما را غافلگیر کرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

صاحب نظر آمریکایی در گفتگو با پرس تی وی: اوباما افسرده شده باید کناره گیری کند



 

 

صاحب نظر آمریکایی در گفتگو با پرس تی وی: اوباما افسرده شده باید کناره گیری کند

 

صاحب نظر آمریکایی در گفتگو با پرس تی وی: اوباما افسرده شده باید کناره گیری کند

از درون کاخ سفید خبر می‌رسد، هنگامی که در دفتر کار خود است بسیار افسره است. او سرحال نیست و (ظاهرا) ریاست را دوست ندارد. او از تبلیغات و از جمعیتی که به دور او جمع می‌شوند خوشش می‌آید. و این مسئله، هنگامی که با نوعی بحران مواجه هستیم بسیار خطرناک به نظر می‌رسد".

یک صاحب نظر مخالف دولت آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان جمهوری اسلامی ایران " پرس تی وی "  از احتمال برکناری باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا پیش از اتمام دوره اول چهار ساله ریاست جمهوری اش خبر داد.

به گزارش عصر ایران " ادوارد اسپانوس" مدیر موسسه آمریکایی " بازنگری اطلاعات اجرایی" (Executive Intelligence Review ) در گفتگو با شبکه پرس تی وی با ادعای این موضوع گفت : " در حال حاضر در واشنگتن و در درون دولت بر سر اجرای ماده 25 قانون اساسی برای خلع ید اوباما بحث است. این ماده اجازه می‌دهد تا رییس جمهوری را که چه از نظر فیزیکی و چه از نظر فکری ناتوان باشد از قدرت به زیر بکشند و در این مورد، اوباما در اداره پست ریاست جمهوری، از نظر فکری از خود ناتوانی نشان داده است".

اسپانوس در پاسخ به سوالی درباره مقایسه بیل کلینتون و اوباما افزود : " این دو خیلی با یکدیگرفرق می‌کنند. بیل کلینتون رییس جمهور خوب و هوشمندی بود. اوباما هیچ یک از این دو ویژگی را ندارد. راهی وجود ندارد که بتواند ریاست جمهوری خود را از ورطه نجات دهد و این موضوع خیلی به این که چه کسی در انتخابات سنا برنده شود ربطی پیدا نمی‌کند".

وی افزود : "دوران اوباما به عنوان رییس جمهور دیگر به سر آمده است و بهترین چیز برای او و کشور این است که خود کنار بکشد".

مدیر مرکز بازنگری اطلاعات اجرایی در ادامه خاطر نشان کرد : " شاید متوجه شده باشید که اوباما تمام وقت خود را به سفر به گوشه و کنار امریکا و تبلیغات انتخاباتی سپری می‌کند و از درون کاخ سفید خبر می‌رسد، هنگامی که در دفتر کار خود است بسیار افسره است. او سرحال نیست و (ظاهرا) ریاست را دوست ندارد. او از تبلیغات و از جمعیتی که به دور او جمع می‌شوند خوشش می‌آید. و این مسئله، هنگامی که با نوعی بحران مواجه هستیم بسیار خطرناک به نظر می‌رسد".

اسپانوس در ادامه افزود : " مشکل این است که او برای ریاست جمهوری کفایت‌های لازم را ندارد. او را در آن جا گمارده‌اند زیرا، هم‌چون عروسک خیمه‌شب بازی عمل کرده و همه می‌دانند که بازیچه دست وال استریت و سرمایه‌داران لندن بوده است. این‌ها هیچ ارتباطی با پیشینه و نژاد او ندارد. حقیقت این است که اوباما شخصیت قوی ندارد. او دچار خودشیفته‌گی است؛ او نمی‌تواند مدیریت کند".

وی خاطر نشان کرد : " این مسئله برای آمریکا خیلی خطرناک است و این کشور در سال‌های اخیر چنین وضعیتی را به خود ندیده است. بهترین چیز برای او این است که خود از قدرت کنار بکشد یا از کار برکنارش کنند تا شاید بتوان از این ورطه هول‌ناک نجات پیدا کرد."

گفتنی است این مصاحبه به بهانه نظر سنجی های اخیر درآمریکا که حاکی از افت بی سابقه محبوبیت اوباما در افکار عمومی این کشوراست  ، انجام شده است...../تحلیل:عصرایران