اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتقال مرغ زنده از مازندران ممنوع شد



اخبار,اخباراقتصادی ,آنفلوآنزامرغی

دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور با اعلام خبر تلفات یک مرغداری ناشی از کمپلکس بیماری‌های آنفلوآنزا، نیوکاسل و برونشیت گفت: این بیماری‌ها در صنعت مرغداری عادی تلقی شده وبا نظارت دامپزشکی از انتقال مرغ آلوده به بازار جلوگیری به عمل می‌آید.

محمد یوسفی در گفت‌و‌گو با تسنیم با اعلام خبر تلفات یک مرغداری ناشی از کمپلکس بیماری‌های آنفلوآنزا، نیوکاسل و برونشی گفت: این بیماری‌ها در صنعت مرغداری  عادی تلقی شده وبا نظارت دامپزشکی از انتقال مرغ آلوده به بازار جلوگیری به عمل می‌آید.

دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور با اعلام این خبر، افزود: بعد از انتشار اطلاعیه دامپزشکی در خصوص آنفلوآنزای مرغی، مرغ‌های یک مرغداری در خراسان جنوبی به‌طور کامل معدوم شد که دلیل مرگ و میر غیرعادی، در این مرغداری طوفان زدگی و انتقال بیماری از طریق باد‌های شدید سمت پاکستان اعلام شده است.

وی ادامه داد: نوع بیماری شناسایی شده در این مرغداری مرزی، کمپلکسی از آنفلوآنزای، نیوکاسل و برونشیت است.

دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور با اشاره به تشکیل جلسه دامپزشکی و اعلام مناطق مبتلای به  آنفلوآنزای مرغی، اظهار داشت: آنفلوآنزای مرغی تنها در شرق استان مازندران حدفاصل چالوس به‌سمت نوشهر و بیشتر در آمل و بابل روستائیان را درگیر کرده است و در شرق مازندران یعنی از چالوس به‌سمت تنکابن مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

یوسفی با اشاره به اینکه وجود این بیماری‌ها در مرغداری‌ها امری عادی است، تأکید کرد: نگرانی از بابت آلودگی به آنفلوآنزای مرغی وجود ندارد، زیرا سازمان دامپزشکی قبل از عرضه مرغ ذبح‌شده به بازار مصرف نظارت لازم را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه نباید برای مردم سوءتفاهمی درباره آلودگی مرغ ایجاد شود، بیان داشت: مردم با خیال راحت می‌توانند این ماده پروتئینی را خریداری و مصرف کنند.

یوسفی اظهار داشت: تشکل‌های بخش مرغداری کشور آمادگی خود را برای همکاری با سازمان دامپزشکی اعلام کرده‌اند تا با رعایت بیشتر نکات بهداشتی مشکلی برای مرغداری‌های صنعتی ایجاد نشود.

دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور تصریح کرد: برای کنترل بیشتر این بیماری، انتقال مرغ زنده (صنعتی و بومی) از مازندران به سایر استان‌ها ممنوع شده، زیرا این بیماری تنها ازطریق مرغ زنده قابل انتقال است.

یوسفی یادآور شد: کشتارگاه‌های مازندران تا نزدیکی گیلان و گلستان بسیج شده‌اند تا مرغ‌های صنعتی را کشتار کنند و تنها مرغ ذبح‌شده را به سایر استان‌ها انتقال داده یا خود مصرف کنند.

وی اضافه کرد: ممنوعیت انتقال مرغ زنده از مازندران تا اطلاع ثانوی و زمانی که دامپزشکی از ریشه‌کن شدن آنفلوآنزای مرغی مطمئن شود ادامه دارد.

دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور با رد مشاهده آنفلوآنزای مرغی در استان‌های قم و همدان، گفت: تا عصر روز پنج‌شنبه هیچ‌گونه گزارش از ابتلای به این بیماری پرندگان در استان‌های همدان و قم اعلام نشده است.


وی در پایان اظهار داشت: در استان قم و همدان ممکن است تلفاتی وجود داشته باشد اما بر اساس مستندات موجود مربوط به آنفلوآنزای مرغی نیست.

بنا بر این گزارش درحالی که بر اساس شواهد موجود و گواه بخش خصوصی، سازمان دامپزشکی در حال مبارزه با بیماری آنفلوآنزای مرغی در کشور است اما این سازمان تمایلی نیز به اطلاع رسانی لازم و به‌موقع به مصرف کنندگان و تولید کنندگان ندارد و تنها بر اطلاعیه روز چهارشنبه مورخ 26 خرداد مبنی بر خودداری مردم از خرید مرغ زنده بسنده کرده است.

لازم به ذکر است قبل از انتشار این خبر با ریاست سازمان دامپزشکی و چند معاونت تماس گرفته شد اما در این ارتباط پاسخی ارائه نشد.

  اخباراقتصادی  -  تسنیم 


ویدیو مرتبط :
Iran Chicken farming & Poultry Slaughterhouse پرورش مرغ و کشتارگاه مرغ مازندران ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از اول آبان؛ انتقال کارت به کارت اینترنتی ممنوع می‌شود



 

 

فارس: به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبان‌ماه ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" نیز مسدود می‌شود.

اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره 162973/90 طی تاریخ 14/07/1390 خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: " پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/1958 مورخ 21/10/1387 در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارایه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده گذاران در مقابل دسترسی‌های غیر مجاز:

1. از تاریخ 1/8/1390 ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفاً به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارایه است.

2. ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" مسدود می‌شود.

در این نامه که به امضاء ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمناً این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارایه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیداً ممانعت به عمل خواهد آورد.

بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.

یک کارشناس بانکی در توضیح این بخشنامه بانک مرکزی به خبرنگار فارس گفت: بانک‌هایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمز یاب انجام می‌دهند بخشنامه فوق در آن بانک‌ها موضوعیت ندارد.... / تحلیل : عصر ایران