اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتقاد از واردات میلیاردی عروسک به کشور



اخبار,اخباراقتصادی ,واردات عروسک

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با انتقاد از واردات میلیاردی عروسک به کشور، گفت: به جای این کار باید ماشین آ‌لات تولیدی وارد کشور کنیم تا برای جوانان جویای کار شغل ایجاد شود.

ابوالفضل فتح اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل اشتغال کشور سرمایه‌گذاری است؟ اظهار کرد: شرایط تولید به خیلی از متغیرها وابسته است که بانکها، گمرکات، واردات و صادرات از جمله آنها است اما مهمتر از همه جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق کالا است.

به گفته وی در صورتی که جلوی قاچاق کالا گرفته شود،‌ زمینه اشتغال دائم و جذب نیروهای کار توسط کارفرمایان فراهم می‌شود.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور، در عین حال به هزینه چند میلیاردی واردات عروسک به کشور اشاره کرد و گفت: به جای این کار می‌توان ماشین آلات تولیدی وارد کرد تا بخش اعظمی از مشکل کارجویان و جوانان بیکار حل شود.

فتح اللهی تصریح کرد: وقتی ماشین آلات به روز نیست امکان رقابت پذیری صنایع وجود ندارد بنابر اگر درهای بازارهای جهانی هم به روی ما باز شود صنایع داخلی عملا شکست می‌خورند بنابراین باید به سمت به روز کردن صنایع برویم که مستلزم حمایت بانکها، دولت و دستگاههای چون وزارت کار و صنعت، معدن و تجارت است.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با بیان اینکه بخش اعظمی از منابع بانکها به سمت مستغلات رفته است، گفت: بساز بفروش‌ها وارد عرصه ساختمان سازی شده‌اند تا وام‌های بانکی را به این سمت سوق دهند و اکنون خانه نشین شده و انتظار بالا رفتن قیمت مسکن را می‌کشند تا سود ببرند در حالی که با این کار به گسترش بیکاری و تورم و گرانی دامن می‌زنند و دولت باید جلوی سودجویان را بگیرد.

به اعتقاد وی به جای آنکه تسهیلات بانکی صرف مستغلات شود باید در بخش تولید به کار گرفته شود تا به رونق بنگاه‌های اقتصادی، جذب نیروهای کار و کاهش بیکاری بیانجامد.


  اخبار اقتصادی  -  ایسنا


ویدیو مرتبط :
انتقاد از ورود خودروسازان کشور به حوزه واردات خودرو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد از واردات خودروهای میلیاردی به کشور


رئیس دیوان عدالت اداری از موج فزاینده تجمل‌گرایی و واردات خودروهای لوكس به کشور انتقاد کرد و آن را خلاف آموزه‌های دینی، منافع ملی و اقتصاد كشور در شرایط فعلی دانست.

خبرگزاری مهر: حجت‌الاسلام منتظری درجلسه هیات عمومی دیوان ضمن تبریك ایام ولادت حضرت معصومه(س) و حضرت ثامن الحجج امام رضا(ع) و دهه كرامت، گفت: آنچه در ارتباط با ورود خودروهای گران قیمت و چندمیلیارد تومانی به کشور از رسانه ها منتشر می شود، شایسته نظام اسلامی و اقتصاد مقاومتی نیست.

وی افزود: در كشوری كه هنوز در آن برخی نیازمند حداقل‌ها هستند و تا این اندازه مشكلات اقتصادی در كشور وجود دارد، عده‌ای چنان گرفتار تجملات دنیا شده‌اند كه خودروهای چندمیلیارد تومانی وارد می‌كنند، خودروهایی كه حتی سازندگانشان نیز از آن استفاده نمی‌كنند.

رئیس دیوان عدالت اداری به واریز سخاوتمندانه دلارهای كشور به جیب اروپاییان اشاره كرد و ادامه داد: در حالی که برای ورود دلار حاصل از فروش نفت به کشور با مشکلات و محدودیت‌های عدیده‌ای از سوی غرب مواجهیم، عده‌ای سخاوتمندانه میلیون‌ها دلار را در دامن اروپایی‌ها می‌ریزند و لوكس‌ترین وسایل از جمله خودرو به كشور وارد می‌كنند.

وی اظهار داشت: البته ما منكر آرامش و فراهم كردن اسباب آسایش توسط مردم نیستیم و اسلام نیز بر این موضوع تاكید دارد ولی اسراف و تبذیر و زیاده‌روی نیز در اسلام محكوم است.

 منتظری با اشاره به اینكه با این رفتارها از اسلام فاصله گرفته‌ایم، تصریح كرد: ما كه داعیه اسلامی بودن و اتصال به قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را داریم، باید با افتخار این وابستگی را حفظ كنیم و به تذكرات و فرامین آن نیز پایبند باشیم.

وی همچنین رشد بی‌ضابطه واسطه‌گری را یكی از دلایل ثروت‌اندوزی نامشروع و انباشت آن دانست و اظهار داشت: به عنوان مثال در حالی كه كشاورزان ما با رنجی كه می‌كشند، محصولات خود را با كم‌ترین قیمت می‌فروشند، محصولات با چندین برابر قیمت به دست مصرف‌كننده می‌رسد و سود اصلی به جیب دلال و واسطه می‌رود.