اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتقاد اردوغان ازسکوت اوباما دربرابر قتل مسلمانان



اخبار,اخباربین الملل,رئیس جمهور ترکیه

رئیس جمهور ترکیه از سکوت رئیس جمهور آمریکا در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان در ایالت کارولینای شمالی انتقاد کرد و از وی خواست در خصوص این تیراندازی ها موضع گیری کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، خبرگزاری فرانسه از مکزیکو سیتی، رجب طیب اردوغان در جریان سفر به مکزیک گفت: سه مسلمان در کارولینای شمالی کشته شده اند و باراک اوباما، جان کری و جو بایدن هیچ حرفی در این باره نزده اند.

وی در کنار انریکه پنا نیتو رئیس جمهور مکزیک در کاخ ملی مکزیکو سیتی گفت: ما به عنوان سیاستمدار در برابر هر اتفاقی که در کشورمان رخ می‌دهد مسئولیم و باید مواضع خود را نشان دهیم.

قتل این سه دانشجوی مسلمان در دانشگاه کارولینای شمالی باعث شده جهان عرب رسانه‌های آمریکایی را به استانداردهای دوگانه در پوشش اخبار این حمله متهم کند.

در این حمله ضیاء شادی برکات دانشجوی 23 ساله دندانپزشکی و همسرش یُسری محمد ابوصالحه 21 ساله و خواهر 19 ساله همسرش رزان محمد ابوصالحه به ضرب گلوله یک مرد همسایه که صفحه فیسبوکش پر از پست‌های ضدمذهبی بود، کشته شدند.

پلیس اعلام کرده که این جنایت بر اثر مشاجره بر سر جای پارک رخ داده و در حال تحقیق روی آن است اما خانواده دانشجویان کشته شده معتقدند که این جنایت با انگیزه های مذهبی انجام شده است.

کرگ استیون هیکز 46 ساله عامل تیراندازی به قتل متهم شده است.


در مراسم تدفین قربانیان در روز پنجشنبه هزاران تن شرکت کردند.

 اخبار بین المل -  واحد مرکزی خبر


ویدیو مرتبط :
دیدار اوباما و اردوغان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد اوباما از سرکوب مسلمانان‌ میانمار


رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه در اظهاراتی از سرکوب و کشتار مسلمانان در میانمار انتقاد کرد.

خبرگزاری مهر: به نقل از رویترز، "باراک اوباما" در اظهارات خود گفت: حقوق جمعیت اقلیت مسلمان میانمار به طور کامل رعایت نشده و اگر مسلمانان تحت فشار قرار بگیرند، این کشور جنوب شرقی آسیا موفق نخواهد بود.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: اقلیت مسلمانان در میانمار بصورت تاریخی از سوی اکثریت سرکوب و تحقیر شده اند و حقوق شان نیز به طور کامل رعایت نشده است. اگر جمعیت مسلمان سرکوب شود، میانمار موفق نخواهد شد.

مسلمانان میانمار مدت هاست که از سوی بومیان این کشور سرکوب می شوند در همین رابطه چندی قبل سازمان پزشکان بدون مرز با اعلام اینکه دولت میانمار اجازه ورود نیروهای این سازمان به محل زندگی مسلمانان و درمان آنها در ایالت راخین را نداده، از وضعیت این افراد ابراز نگرانی کرد.

مسلمانان روهیگیا در میانمار مورد تبعیض گسترده قرار می گیرند و از تابستان ٢٠١٢ تا کنون قربانی چندین حمله گسترده سازمان یافته بوده اند. در پی این خشونت ها دهها هزار نفر از آنان بی خانمان شده و در اردوگاههای آوارگان زندگی می کنند.

بر اساس اعلام منابع سازمان ملل از زمان آغاز دور جدید کشتار مسلمانان در میانمار و به واسطه حمله نیروهای پلیس میانمار که مسلمانان را هدف قرار می دهند نزدیک به ۱۰۰ هزار مسلمان میانماری، خانه های خود را ترک کرده اند.

مسلمانان روهینگیا برای زنده ماندن در حالی که فرزندان خود را در بغل دارند در زیر باران شدید و برخی با پای برهنه از جنگل عبور می کنند تا به ساحل رسیده و از آنجا به بنگلادش بروند.

در کمپ‌های مهاجرانی که مسلمانان روهینگیا از سال ۱۹۹۳ به آنها پناه می برند، مردم نیازمند کمکهای غذایی سازمان های خیریه و بین المللی هستند.

بر اساس یک آمار دولتی، فقط در یکی از کمپ های آوارگان در بنگلادش شش هزار خانواده که بالغ بر ۷۰ هزار نفر می شوند زندگی می کنند و اغلب در سرپناه هایی که فقط ۱۵ متر مربع وسعت دارد سه خانواده باهم حضور دارند.