اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امواج آنتن‌های موبایل خطرناک است؟


مدیرعامل شرکت مخابرات فارس گفت: تاکنون هیچ منبع رسمی و موثق بهداشتی نتوانسته خطرناک بودن امواج آنتن‌های تلفن همراه برای انسان را ثابت یا رد کند.

خبرگزاری ایسنا: علی‌اصغر روزگار در یک کنفرانس خبری با تصریح اینکه او و تمام کارکنان این شرکت نیز در نقاط شهری و روستایی زندگی می‌کنند، خاطرنشان کرد: بی‌تردید اگر آنتن‌های تلفن همراه مشکلی برای سلامت مردم داشته باشد، این مشکل برای مدیران و کارکنان شرکت مخابرات و خانواده‌های آنان نیز وجود خواهد داشت.

وی از رسانه‌ها درخواست کرد که در این خصوص اطلاع‌رسانی صحیح و دقیق را مد نظر قرار دهند و گفت: ما تحت نظارت سازمان‌های تنظیم مقررات و انرژی اتمی کشور، اقدام به راه‌اندازی سایت‌ها کرده و فرکانس‌های مجاز را استفاده می‌کنیم. حتی اگر تا 100 برابر فرکانس موجود توسط مخابرات استفاده شود، هنوز هم به حد استاندارد تعیین شده نمی‌رسیم.

روزگار با بیان اینکه یکی از برنامه‌های این شرکت، نصب و راه‌اندازی 40 سایت 4G در شهر شیراز و گسترش این سیستم در سطح استان است، افزود: هم‌اینک سیستم 3G در شیراز و 17 شهرستان استان فارس راه‌اندازی شده است و امسال سیستم 4G نیز فعال خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیستم 4G زمینه افزایش سرعت اینترنت تلفن‌های همراه را تا 5 برابر سرعت فعلی، فراهم خواهد کرد، افزود: امیدواریم تا هفته دولت، 80 پروژه در حوزه تلفن ثابت را در استان به بهره‌برداری برسانیم. با خرید و نصب سیستم‌های جدید، امکان افزایش شماره‌های تلفن ثابت در 2 مرکز از مراکز مخابراتی شیراز را تا 2 میلیون شماره فراهم کرده‌ایم که امیدواریم با صدور مجوز لازم، تا هفته دولت امسال زمینه بهره‌برداری از آن فراهم شود.

روزگار با تاکید براینکه از ابتدای امسال تاکنون 10 هزار شماره جدید تلفن ثابت به متقاضیان واگذار شده است، گفت: واگذاری تلفن ثابت به متقاضیان در محدوده‌هایی از شیراز نیازمند زیرساخت‌هایی است که با توسعه شبکه فیبر نوری و کافو نوری،‌ این امکان فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس همچنین گفت: امسال نصب و راه‌اندازی 615 سایت جدید تلفن همراه در سطح استان را در برنامه داریم که تاکنون 300 سایت، نصب، راه‌اندازی، آزمایش و تحویل شده است.

روزگار در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا مبنی بر وجود نقاط کور در شبکه تلفن همراه در شیراز، گفت: مشکل آنتی‌دهی تلفن همراه در نقاطی از شیراز را قبول دارم اما عمده این مشکل به‌دلیل مقاومت و مخالفت مردم با نصب و تقویت آنتن‌های تلفن همراه است.

وی بیان کرد: با وجود تمام مشکلات، اکیپ‌های بهینه‌سازی و تست و آزمایش، به شکل مداوم برای بهبود کیفیت شبکه تلاش می‌کنند و امیدواریم با ارتقاء آنتن‌های موجود، زمینه بهتر شدن کیفی آنتن‌دهی تلفن‌های همراه را فراهم کنیم.

روزگار بیان کرد: امکان ورود اپراتورهای مختلف اینترنت در سطح استان فارس برای ارائه خدمات در نقاط تحت پوشش فیبر نوری، فراهم است اما تاکنون تنها شرکت آسیاتک در این زمینه وارد شده است.

مدیرعامل مخابرات استان فارس در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار ایسنا در خصوص به‌روز نبودن واگذاری اشتراک تلفن ثابت در شیراز، بیان کرد: به‌دلیل پیشرفت سریع شیراز و توسعه حاشیه‌نشینی، مشکلاتی در واگذاری خطوط جدید داشتیم که امیدواریم بخشی از آن با راه‌اندازی سیستم‌های جدید فراهم شود. راه‌اندازی سیستم‌های جدید امکان افزایش شماره تلفن را فراهم می‌کند.


ویدیو مرتبط :
امواج خطرناک موبایل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

می دانید کارایی امواج موبایل چیست؟



 

امواج موبايل امكان دارد جمعيت زنبوران دنيا را از بين ببرد.

 


کارایی امواج موبایل

 


امواج موبايل امكان دارد جمعيت زنبوران دنيا را از بين ببرددانشمندان ادعا ميكنند كه تششع امواج موبايل مي تواند مسئول از بين رفتن اسرار آميز بسياري از كلني هاي زنبور باشد و همواره اين مسئله به مغز خطور كرده است كه وابستگي به موبايل بصورت غيرعادي مي تواند يكي ازعوامل بزرگ كمبود موادغذايي با عقيم شدن محصولات جهاني بشود زيرا، توليد محصولات بطور زيادي به گرده افشاني زنبوران بستگي دارد.آلبرت انيشتن يكبار گفته بود " اگر زنبوران از بين بروند بشر در مدت چهار سال مجبور به ترك زندگي مي شود" زنبورداران ادعا مي كنند كه در دنياي طبيعي ، كلني هاي زنبوران در يك جريان اسرار آميز از امريكا بطرف اروپا ناپديد مي شوند.

 

 

امواج موبايل يكي از تئوري هاي متقاعدكننده براي ناپديد شدن زنبوران است كه بر سيستم پرواز زنبوران تاثير ميگذارد تا آنها نتوانند راه برگشت را پيدا كنند اين موضوع شواهد علمي ندارد ولي نتايج يك مطالعه در دانشگاه لاندا نشان داده است زماني كه امواج موبايل در فضا وجود دارد زنبوران به كندو بر نمي گردند. دكتر جوچن كوه، تحقيق و ثابت كرد كه اين مي تواند عاملي باشد كه زنبوران از بين بروند.دانشمندان ريزش ناگهاني زنبوران كلني ها رابعنوان رويدادي كه زنبوران ناپديد مي شوند ناميدند .معمولا فقط ملكه ها، تخم ها وزنبوران كارگر نابالغ جزو آخرين سري هستند كه كندو را ترك مي كنند.زنبوران ناپديد شده هرگز پيدا نميشوند و اينكه همه آنها دور ازكندو مرده وياگم شده اند يك نظريه است. تحقيقات در آلمان نشان داد كه رفتار زنبوران نزديك خطوط برق فرق مي كند.دومين نظريه عجيب اين است كه مرگ كلني ها ،يا با ترك كندو به مناطق نزديك و يا در اثر هجوم انگلها ،حيوانات وحشي و ساير زنبوراني كه بطور طبيعي به خاطر عسل و گرده ها به كندو حمله ميكنند اتفاق ميافتد. در منطقه غرب امريكا بيش از60 در صد و در شرق امريكا 70 در صد زنبوران گرده افشان ازبين رفته است. بنظر مي رسد اين حادثه از پاييز گذشته شروع و تا حال به نيمي از ايالت آمريكا ضربه زده است . ريزش زنبوران از آلمان تا پايين يونان گسترش پيدا كرده است و هيچ كس مطمئن نيست كه چه اتفاقي افتاده است .

 

 

بهر حال ارائه نظريه هايي چون مرگ زنبوران بوسيله كنه ها ،آفت كشهاا،اثر گلخانه اي و محصولات اصلاح شده تاييد شده اند ولي اثر امواج موبايل در اين آسيب ها هنوز بطور كامل تاييد نشده است. سوأ لات زيادي بدون جواب مي ماند و تحقيقات بيشتري لازم است تا علت دقيق مشخص گردد.