اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اقدام نظامی جدید آمریکا علیه کره شمالی


آمریکا در ادامه تنش با کره شمالی، یک فروند ناوشکن رهگیر موشک را به سمت شبه جزیره کره در در آب‌های اقیانوس آرام حرکت داده است.

تابناک: آمریکا در ادامه تنش با کره شمالی، یک فروند ناوشکن رهگیر موشک را به سمت شبه جزیره کره در در آب‌های اقیانوس آرام حرکت داده است.

یک مقام ارتش امریکا که خواست نامش فاش نشود، روز دوشنبه (اول آوریل، 12 فروردین) اعلام کرد، نیروی دریایی امریکا به منظور دفاع در برابر هرگونه حمله احتمالی موشکی کره شمالی، ناوشکن «یو اس اس فیتز جرالد» USS Fitzgerald را به ساحل شمال غرب شبه جزیره کره اعزام کرده است.

خبرگزاری فرانسه نوشت، به گفته این منبع امریکایی، ناوشکن یو اس اس فیتز جرالد که در چارچوب رزمایش اخیر با کره جنوبی راهی این کشور شده بود، به جای بازگشت به پایگاه خود در یک بندر ژاپن به ساحل جنوب غربی شبه جزیره کره جنوبی تغییر مسیر داد.

این مقام امریکایی، تغییر مسیر یو اس اس فیتزگرالد را نوعی «حرکت احتیاطی» دانست که از امکان استفاده از «گزینه‌های دفاع موشکی گسترده‌تر در صورت لزوم» حکایت دارد.

پرس.تی.وی. همچنین گزارش داد آمریکا همچنین روز یک‌شنبه (31 مارس، 11 فروردین)، هم‌زمان با افزایش تنش در شبه جزیره کره، دو فروند جت جنگنده رادارگریز اف 22 را به عنوان بخشی از تمرین‌های نظامی با کره جنوبی، به این کشور جنوب آسیا فرستاد.

این مقام تصریح کرد، امریکا پیش‌تر، در پی اقدام کره شمالی در پرتاب یک موشک دوربرد در ماه دسامبر، حضور خود را در نزدیکی آبهای کره کاهش داده بود.

پیونگ یانگ، روز شنبه (30 مارس، 10 فروردین) اعلام کرد، با کره جنوبی در یک «وضعیت جنگی» قرار دارد.

کره شمالی همچنین هشدار داد، هرگونه اقدام تحریک آمیز سئول و واشنگتن ممکن است به جنگ هسته‌ای تمام‌عیار منجر شود.

پیونگ یانگ روز ‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «از اینک، روابط بین دو کره وارد وضعیت جنگی می‌شود و تمام مسایل بین دو کشور باید بر اساس قواعد دوران جنگ مدیریت شوند.»

در بیانیه مشترک دولت، احزاب سیاسی و دیگر سازمان‌های کره شمالی آمده است: « وضعیت طولانی‌مدت شبه‌جزیره کره که نه در حالت جنگ قرار داشته و نه در حالت صلح، سرانجام پایان یافته است.»

پیونگ یانگ همچنین به سئول و واشنگتن هشدار داد در صورت هرگونه حمله پیش‌گیرانه، درگیری ناشی از آن «به یک جنگ محلی محدود نخواهد شد، بلکه به جنگی تمام عیار، یک جنگ هسته‌ای» تبدیل خواهد شد.

کره شمالی، هفته گذشته اعلام کرد، ارتش این کشور باید برای حمله به «همه پایگاه‌های نظامی در منطقه آسیا-اقیانوسیه، از جمله کشور امریکا، هاوایی و گوام» و کره جنوبی، آماده شود.

این بیانیه در حالی صادر شد که چند روز قبل از آن، کره جنوبی و امریکا در واکنش به آن‌چه اقدامات تحریک‌آمیز سطح پایین پیونگ یانگ نامیدند، پیمان نظامی جدید امضا کردند.

سئول و واشنگتن، 11 مارس 2013 میلادی، به رغم هشدارهای کره شمالی، رزمایش سالانه خود را به مدت یک هفته در نزدیکی شبه جزیره کره آغاز کردند. حدود 10 هزار نیروی نظامی کره جنوبی و حدود 3000 نیروی نظامی امریکا در این رزمایش مشترک مشارکت داشتند.

آمریکا از زمان جنگ کره در سال های 1950 تا 1953 میلادی، در کره جنوبی نیرو مستقر کرده است و در حال حاضر 28 هزار و 500 نیرو در این کشور دارد.

پیمان ترک مخاصمه در شبه جزیره کره بعد از جنگ 1953-1950 میان شمال و جنوب امضا شد؛ این قرارداد موقتی بود، اما هیچ‌گاه به یک قرارداد صلح تبدیل نشد؛ جنگ کره که در سال 1953 پایان یافت، رسما شبه جزیره کره را به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم کرد.


ویدیو مرتبط :
اوباما:علیه کره شمالی از نیروی نظامی بهره خواهیم برد!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اقدام احتمالی آمریکا علیه کره شمالی


استقرار سپر دفاع موشکی «تاد» آمریکا که به بهانه مهار فعالیت های موشکی و هسته ای کره شمالی صورت می گیرد، به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران باعث شروع مسابقه تسلیحاتی جدید در آسیای شمال شرقی و شبه جزیره کره خواهد شد.

خبرگزاری میزان: استقرار سپر دفاع موشکی «تاد» آمریکا که به بهانه مهار فعالیت های موشکی و هسته ای کره شمالی صورت می گیرد، به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران باعث شروع مسابقه تسلیحاتی جدید در آسیای شمال شرقی و شبه جزیره کره خواهد شد.

وزارت دفاع کره جنوبی روز جمعه با صدور بیانیه ای، انجام این گفت وگوها را تایید و هدف از این مذاکرات را دستیابی به توافق در خصوص چگونگی آرایش این سامانه دفاع موشکی در خاک کره عنوان کرد.

وزارت دفاع کره افزوده است که پیشتر دو کشور سندی درباره ایجاد کار گروهی در خصوص تعیین زمان و مکان دقیق برای استقرار این سامانه آمریکایی و همچنین بررسی جزییات مربوط به هزینه ها و تقسیم بندی آنها بین دو کشور امضا کرده اند.

این کار گروه نمایندگان و کارکنانی در اختیار دارد که بر اساس دستور کار، برنامه استقرار این سامانه را تنظیم می کنند و باید گزارش کار خود را به نشست های ذی ربط دو کشور ارائه دهند.
از سوی کره جنوبی ژنرال «جانگ کیونگ سو» مدیرکل امور سیاسی وزارت دفاع این کشور در این نشست رسمی حضور دارد و ریاست هیات آمریکایی نیز بر عهده «رابرت هدلاند» از فرماندهان ارتش آمریکا در کره است.

روزنامه «چاینا دیلی» چین نوشت که تا پایان وقت امروز (جمعه) قرار است نتیجه اولین نشست کارگروه مشترک دو کشور نیز در اداره مرکزی وزارت دفاع کره جنوبی تشکیل شود.

دو کشور در این باره بحث خواهند کرد که سامانه موشکی آمریکایی «تاد» که در کره مستقر می شود توسط خود آمریکایی ها نیز هدایت و کنترل شود و همزمان قابلیت های موشکی دو کشور با همکاری مشترک ارتقا یابد.

قرار است در جریان اجلاس کارگروه کره و آمریکا، مکان های مختلفی برای آرایش این سامانه مورد بررسی قرار گرفته و همزمان میزان هزینه هایی که هر دو کشور باید تقبل کنند مورد بحث باشد.
برنامه استقرار این سامانه موشکی زمانی مطرح شد که در فاصله زمانی دو ماه کره شمالی یک آزمایش هسته ای انجام داد و یک راکت دوربرد ماهوار ه بر پرتاب کرد.

کره و آمریکا می گویند که هر دو آزمایش صورت گرفته ناقض مقررات شورای امنیت سازمان ملل و به دنبال آن تصمیم به آرایش سامانه موشکی «تاد» گرفته اند.

پنتاگون استقرار سامانه دفاع موشکی در شرق آسیا را در گذشته مطرح کرده بود و قرار بود این اقدام با همکاری سه جانبه توکیو، سئول و واشنگتن و برای ایجاد امنیت در منطقه صورت گیرد که با مخالفت چین، روسیه و کره شمالی متوقف شد.

چین در اعتراض به این برنامه اعلام کرده که استقرار این سامانه موشکی اقدام علیه منافع پکن می باشد و این موضوع توازن در منطقه را بر هم می زند.

روسیه نیز یکی از مخالفان استقرار این سامانه موشکی در خاک کره جنوبی است و بارها اعلام کرد که اجرای طرح یاد شده، شمال شرق آسیا و شبه جزیره کره را به سمت بی ثباتی سوق می دهد.

سامانه دفاع ضد موشکی «تاد» امکان انهدام موشک های دشمن در ارتفاعات بالا را فراهم می سازد. «تاد» سامانه موشکی ضد بالستیک است که در شرکت «لاکهید مارتین» آمریکا ساخته شده است.

موشک این سامانه کلاهک حمل نمی کند بلکه با انرژی جنبشی خود، موشک دشمن را نابود می سازد.

برد رادار این سامانه هزار کیلومتر، برد عملیاتی موشک 200 کیلومتر، سقف پرواز آن 150 کیلومتر و سرعت آن 10 هزار و 80 کیلومتر در ساعت عنوان شده است.