اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش طول عمر مبتلایان سرطان سینه با رژیم غذایی کم چرب



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,سرطان سینه

طبق یک مطالعه جدید، زنان مسنی که از رژیم غذایی کم چرب پیروی می کنند در صورت ابتلا به سرطان سینه کمتر در معرض مرگ قرار دارند.

به گزارش مهر، مطالعه تیم محققان موسسه تحقیقاتی بیومدیکال لس آنجلس نشان می دهد نرخ مرگ و میر در افراد مبتلا به سرطان سینه که از رژیم غذایی کم چرب پیروی می کنند کمتر است.

به گفته محققان، یک دهه بعد از تشخیص سرطان سینه، ۸۲ درصد از افرادی که رژیم غذایی کم چرب داشتند زنده مانده بودند، در حالیکه ۷۸ درصد از افراد پیروی کننده از رژیم غذایی پرچرب زنده مانده بودند.

در این تحقیق جدید، محققان به بررسی پیروی زنان از رژیم غذایی کم چرب که بیش از ۲۰ درصد مصرف کالری نبود و رژیم غذایی پرچرب که شامل مصرف بیش از ۳۲ درصد کل کالری بود پرداختند.

دکتر رووآن چلبووسکی، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در طول دوره پیگیری افراد مشخص شد نرخ مرگ و میر در افراد پیروی کننده از رژیم غذایی کم چرب در مقایسه با گروه کنترل یا رژیم غذایی عادی ۲۰ درصد کمتر بود.»

در این مطالعه در حدود ۴۹ هزار زن که همه آنها دوره یائسگی را پشت سرگذاشته بودند از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ تحت نظر قرار گرفته بودند.

 

اخبار پزشکی - مهر


ویدیو مرتبط :
رژیم غذایی مبتلایان به سرطان سینه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طول عمر با کمک رژیم غذایی افزایش می یابد



 

 

 

رژیم غذایی

 

 

گروهی از پژوهشگران ایتالیایی دریافتند که با کمک یک رژیم غذای برپایه سه آمینواسید می توان به افزایش طول عمر کمک کرد.

محققان دانشگاههای پاویا و میلان با آزمایش بر روی موشها به این نتایج دست یافتند در این آزمایش به موشها یک رژیم غذایی غنی از ترکیبی متشکل از سه آمینواسید با زنجیره منشعب به نامهای لوسین، ایزولوسین و والین داده شد.

مطالعات پیشین نشان می داد که آمینواسیدهای با زنجیره منشعب می توانند طول عمر مخمرهای تک سلولی را افزایش دهند.

اکنون نتایج این آزمایشات بر روی مدلهای حیوانی نیز نشان داد موشهایی که با آب غنی از این سه آمینواسید تغذیه شده بودند نسبت به گروه کنترل از سلامت و طول عمر بیشتری برخوردار شدند.

این موشها به طور متوسط ۸۶۹ روز در مقابل ۷۷۴ روز گروه کنترل زندگی کردند بنابراین طول عمر این موشها ۱۲ درصد بیشتر از موشهای گروه کنترل بود.

این اکسیر جوانی مرکب از سه آمینواسیدی است که برای تولید پروتئینی به نام eNOS مورد استفاده قرار می گیرند این پروتئین در سنتز اکسید نیتریک نقش مهمی ایفا می کند.

این اکسید منجر به افزایش تولید میتوکندریها در ماهیچه های اطرف اسکلت و ماهیچه های قلب می شود.

میتوکندریها بخشهایی از سلولهای بدن هستند که در تولید انرژی نقش دارند و در واقع نیروگاههای انرژی سلول به شمار می روند.

این محققان نشان دادند ژن طول عمر که SIRT-۱ نام دارد و ژنهای سیستم دفاعی بدن در موشهایی که با این رژیم تغذیه شده بودند بیشترین فعالیت را داشتند.

این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "این اولین بار است که ما نشان دادیم مخلوطی از آمینواسیدها می تواند در پستانداران منجر به افزایش طول عمر شود.

نتایج این تحقیقات می تواند راهی جدید به سوی درمان بیماریهای مرتبط با پیری از طریق مواد خوراکی را باز کند."..../تحلیل:مهر