اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش زندگی ساکن با افزایش سن در کودکان



 اخبار پزشکی ,خبرهای  پزشکی,زندگی ساکن

طبق مطالعات انجام شده در دانشگاه نیوکاسل، کودکان 9 تا 12 سال حتی اگر فعال باشند به زندگی ساکن گرایش دارند.

به‌ گزارش ‌ایسنا‌ به نقل از سایت MNT، بررسی‌ها بر روی 500 کودک 9 ساله و کودکان سه سال بعد نشان داده است که آنها در سن 12 سالگی بیشتر به زندگی ساکن رو می‌آورند و حتی با وجود ورزش و انجام فعالیت باز هم گرایش به زندگی ساکن دارند.

دختران بیشتر از پسران به زندگی ساکن گرایش دارند.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: تحقیقات زیادی بر روی فعالیت فیزیکی تمرکز داشته‌اند، اما درباره زندگی ساکن کمتر بررسی‌های انجام شده است. بررسی‌ها نشان داده است که کودکان با افزایش سن به زندگی ساکن گرایش پیدا می‌کنند و در فصول سرد این اتفاق بیشتر می‌افتد. بهتر است که کودکان تشویق شوند که بیشتر بایستند و راه بروند.

نتایج این تحقیقات در مجله پزشکی جلوگیری کننده منتشر شده است.

 

  اخبار پزشکی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
چه زمانی کودکان مفاهیم افزایش سن و مرگ را درک می کنند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش سن «امید به زندگی» در جهان


آمار و ارقام سلامت جهانی نشان می دهد امید به زندگی بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ به میزان ۵ سال افزایش یافته است که این رقم از دهه ۱۹۶۰ تاکنون بالاترین میزان افزایش را نشان می دهد.

خبرگزاری مهر: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیشترین میزان افزایش امید به زندگی در منطقه آفریقایی سازمان بهداشت جهانی است. در حال حاضر نرخ امید به زندگی در این منطقه با افزایش ۹.۴ سال به ۶۰ سال رسیده است. علت عمده این میزان افزایش، بهبود در میزان بقای کودکان، پیشرفت کنترل مالاریا و دسترسی گسترده به داروهای درمانی ایدز بوده است.

طبق گزارش این سازمان، میانگین نرخ امید به زندگی جهانی برای کودکان متولدشده در سال ۲۰۱۵، ۷۱.۴ سال خواهد بود که برای کودکان دختر ۷۳.۸ سال و برای کودکان پسر ۶۹.۱ سال است. البته آینده هر کودک به محل زندگی او بستگی دارد.

این گزارش نشان می دهد میانگین نرخ امید به زندگی کودکان متولدشده در ۲۹ کشور جهان که عمدتا از کشورهای پردرآمد هستند ۸۰ سال یا بیشتر است، درحالیکه این رقم برای کودکان متولدشده در ۲۲ کشور دیگر که همگی کشورهای شمال آفریقا هستند کمتر از ۶۰ سال است.

با وجودی که میانگین عمر مردم جهان ۸۶.۸ سال است، اما زنان ژاپنی طولانی تر از این مدت عمر می کنند، و مردان سوئیسی در دنیا بیشترین طول عمر با ۸۱.۳ سال را دارا هستند. مردم سیرالئون دارای پایین  ترین نرخ امید به زندگی برای هر دو جنس مرد و زن هستند؛ ۵۰.۸ سال برای زنان و ۴۹.۳ سال برای مردان.