اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش حملات هکرهای ایران، چین و کره شمالی علیه امریکا در یکسال اینده



اخبار,خبر های سیاست خارجی,هکرها

 

یک شرکت امنیت سایبری پیش بینی کرد
افزایش حملات هکرهای ایران، چین و کره شمالی علیه امریکا در یکسال اینده

شرکت امنیت سایبری "کراود استریک" در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرده که هکرهای ایرانی علاوه بر منافع امریکا اهداف عربستان سعودی را نیز هدف حمله قرار خواهند داد.

به گزارش خرداد، این شرکت مدعی شده که هکرهای مذکور از سوی دولت های این کشورها مورد حمایت قرار می گیرند و در این باره می نویسد:"پس از افزایش تنش ها و گمانه زنی ها به دنبال هک شدن حساب های کارمندان بخش مدیریت کارکنان دولت آمریکا درسال 2015 میلادی ایالات متحده و چین محبور به سازش درباره مسئله جاسوسی آنلاین شده اند و پیمان نامه صلح دو طرفه را در عرصه سایبری و مسائل مرتبط با اینترنت با یکدیگر امضا کرده اند. با این حال، از دید "کراود استریک" این پیمان تاثیر بسیار اندکی بر کاهش فعالیت های سایبری جین علیه امریکا خواهد داشت. این شرکت در گزارش خود هشدار می دهد:"بعید است که چین به طور کامل فعالیت های تهاجمی سایبری خود را متوقف کند شواهد نشان می دهند که تا سال 2016 میلادی آن کشور مسیر جدیدی را برای رهبری هکرها در پیش خواهد گرفت. به نظر می رسد که تغییر اهداف سایبری چین را نگران خواهد کرد".

این شرکت پیش بینی می کند که انگیزه مهم چین برای حملات سایبری علیه منافع امریکا علاوه بر جاسوسی و کسب اطلاعات با انگیزه های تجاری و اقتصادی صورت گیرد. در گزارش می آید:"شکاف فناوری و رشد چشمگیر اقتصادی به همراه لزوم کنترل مخالفان سیاسی در داخل چین و مانورهای ارضی آن کشور در کشورهای همسایه و مناطق آبی تحت اختلاف همگی عواملی هستند که چین را به تقویت قابلیت های سایبری ترغیب می کنند".

در بخش دیگری از این گزارش درباره فعالیت های سایبری ایران آمده است:"احتمال استفاده از قابلیت های سایبری توسط ایران افزایش می یابد. هم چنین انتظار می رود که این موضوع سبب تقویت توان ایران برای مقابله با دشمنان منطقه ای اش از جمله عربستان سودی و متحدان آن شود. احتمال آن وجود دارد که عملیات جاسوسی سایبری داخلی علیه منافع ملی امریکا از سوی هکرهای ایرانی افزایش یابد".

این گزارش هم چنین هشدار داده که هکرهای ایرانی ممکن است برای دستیابی به اطلاعاتی به منظور پر کردن شکاف های اطلاعاتی در حوزه های استراتژیک سیاسی، اهداف نظامی و جزئیات ماموریت های امریکا اقدامات سایبری تهاجمی را سازماندهی کنند".

بخش دیگری از این گزارش به کره شمالی و شک و تردیدها درباره پیشرفت سایبری آن کشور اختصاص دارد. "کراود استریک" در این باره می نویسد:"در حالی که کره شمالی دست کم از سال 2009 میلادی درگیر از حملات سایبری بوده است و فعالیت هایی از سوی آن کشور شناسایی شده اند شواهد نشان می دهند که در سال 2015 میلادی آن کشور اعتماد به نفس بیش تری برای استفاده از این اهرم عملیاتی پیدا کرده است. به نظر می رسد که در اینده اقدامات تهاجمی کره شمالی برای افزایش موقعیت مالی بیش تر شود".

اخبار سیاست خارجی - خرداد


ویدیو مرتبط :
ناکامی آمریکا در حملات سایبری علیه کره شمالی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آمادگی پنتاگون برای آغاز جنگ سایبری علیه ایران، چین، روسیه و کره شمالی



 

اخبار,اخبار سیاست  خارجی ,حمله سایبری

وزارت دفاع آمریکا در لایحه ای آمادگی خود را برای راه اندازی جنگ سایبری علیه ایران، چین، روسیه و کره شمالی اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشینتگن تایمز، بر اساس لایحه جدید وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) که هفته گذشته به تصویب کنگره رسید، فرماندهی سایبری این کشور آماده راه اندازی جنگ سایبری علیه ایران، چین، روسیه و کره شمالی است. این اقدام به دنبال افزایش حملات سایبری در شبکه های رایانه ای آمریکا رخ داده است. 

در میان تبصره های 1300 صفحه ای "قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا،" نمایندگان مجلس در این لایحه جدید از پنتاگون خواستند تدابیری برای جلوگیری از ادامه حملات سایبری در این کشور اتخاذ کند. در بند 1646 این لایحه آمده است فرماندهی سایبری پنتاگون باید به طور مشخص در مقابله با کشورهایی نظیر ایران، روسیه، چین و کره شمالی آماده باشد.

بر اساس این بند، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و یک مشاور ارشد در امور سایبری باید از طریق بخش تجزیه و تحلیل جنگی "اداره ساختار نیرو، منابع و ارزیابی" اقداماتی را برای بررسی استراتژی ها، فرضیه ها و قابلیت های فرماندهی سایبری آمریکا انجام دهند تا مانع از وقوع حملات سایبری از جانب قدرتهای خارجی از جمله چین، ایران، کره شمالی و روسیه در سالهای 2020 تا 2025 شوند.

از جمله آخرین حملات سایبری آمریکا می توان به هک اطلاعات مربوط به کارمندان فعلی و سابق "دفتر مدیریت پرسنل" این کشور و شرکت "سونی پیکچرز" اشاره کرد. شرکت سونی پیکچرز سال گذشته هدف یک حمله گسترده سایبری قرار گرفت. دولت آمریکا، کره شمالی را مسئول آن دانست.

"پیتر سینگر،" استراتژیست و عضو ارشد اندیشکده "بنیاد آمریکای نوین" در این خصوص اعلام کرد آمریکا آماده راه اندازی یک حمله سایبری است که می تواند کل زیر ساخت ها را فلج کند.


 اخبار سیاست  خارجی  -  باشگاه  خبر نگاران