اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش انتقادات داخلی از نتانیاهو به دلیل شکست در موضوع ایران



اخبار,اخبار سیاست خارجی , مذاکرات ایران و 5+1

همزمان با افزایش اخبار خوشبینانه از حصول توافق نهایی هسته ای میان ایران و گروه 1+5، ناکامی نخست وزیر رژیم اسرائیل در ضربه زدن به مذاکرات و جلوگیری از دستیابی طرفین به توافق بیش از پیش آشکار می شود. همین امر سبب شدت گرفتن انتقادات داخلی از نتانیاهو شده که امروز در موضع گیری یکی از سیاستمداران شناخته شده این رژیم بازتاب یافته است.

یائیر لاپید، رهبر حزب «یش آتید» امروز در اظهاراتی ضمن انتقاد از سیاست های بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل، گفته تلاش نتانیاهو علیه مذاکرات هسته ای ایران یک «شکست بزرگ» بوده است. به گفته وی، اکنون تلاش های بین المللی باید صرفاً بر افزایش ساز و کارهای نظارت بر برنامه هسته ای ایران متمرکز شود.

لاپید اظهار داشته رژیم اسرائیل در مذاکرات هسته ای ایران به حاشیه رانده شده و دلیل این امر نیز آن است که سیاست های نتانیاهو سبب شده کاخ سفید وی را از این روند کنار بگذارد. وی گفته: «من نیز از سیاست های اوباما خرسند نیستم؛ اما نتانیاهو از خطر قرمزی عبور کرده که سبب شده کاخ سفید دیگر به رژیم اسرائیل گوش ندهد».

لاپید افزوده: «در یک سال گذشته، ما حتی در صحنه نیز حضور نداشته ایم. ما هیچ نماینده ای در وین نداشتیم. دستگاه اطلاعاتی ما ضربه خورده و در کاخ سفید به روی ما بسته شده است».

از سوی دیگر، یووال اشتینیتز، وزیر انرژی و زیرساخت های رژیم اسرائیل که خود از جمله چهره های فعال برای ضربه زدن به توافق هسته ای ایران بوده نیز اظهار داشته مذاکرات هسته ای جاری در وین، احتمالاً به توافقی منجر خواهد شد که تا فردا تکمیل و اعلام می شود. وی گفته: «آنطور که معلوم است، توافق نهایی شده و فردا به امضا خواهد رسید».

با این حال، اشتینیتز به دلیل حضور در دولت نتانیاهو، از سیاست های وی در موضوع هسته ای ایران دفاع کرده و مدعی شده همین سیاست ها سبب اعمال تحریم ها علیه ایران شده است. وی همچنین مدعی شده دستگاه اطلاعاتی رژیم اسرائیل در متعادل کردن توافق هسته ای مقدماتی با ایران نقش داشته است.

به هر حال، آن گونه که از اظهارات این سیاستمداران اسرائیلی پیداست، توافق هسته ای از دید آن ها نهایی شده و شکست نتانیاهو در سیاست های خود علیه ایران، به طور کامل آشکار و مشخص شده است. این در حالی است که نخست وزیر رژیم اسرائیل همچنان به موضع گیری های خود علیه مذاکرات هسته ای ادامه می دهد و در آخرین مورد، روز گذشته با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز قدس در ایران، به انتقاد از دولت های غربی پرداخت که با کشوری در حال مذاکره هستند که مردمش شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می دهند.

اخبار سیاست خارجی - تابناک

 


ویدیو مرتبط :
هشدار شورای آتلانتیک: شکست سیاست‌های نتانیاهو در مقابل جمهوری اسلامی/ ایران و دوران رئیسی دیگر ایرا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقادات داخلی و تنش خارجی، زمینه شکست نتانیاهو در انتخابات آتی



اخبار,اخبار بین الملل , رژیم صهیونیستی

انتقادات داخلی و تنش‌های بین‌المللی نتانیاهو با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا، وضعیت سیاسی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را در بحران قرار داده به طوری که عده‌ای او را بازنده قطعی انتخابات آتی اسرائیل می‌دانند. 

انتقادات اتباع رژیم صهیونیستی نسبت به سیاست خارجی، عدم امنیت در سرزمین‌های اشغالی و اوضاع نابسامان اقتصادی، نتانیاهو را در آستانه انتخابات پارلمانی اسرائیل با موجی از انتقادات مواجه ساخته است.

میزان حساسیت و نگرانی مقامات صهیونیستی به حدی است که اشتغال سه تن از دیپلمات‌های رژیم صهیونیستی در سوئیس و دو دیپلمات دیگر این رژیم در هند و فرانسه اقدام به انتشار مطلبی انتقادی علیه نخست‌وزیر، وزیر امورخارجه و وزیر اقتصاد اسرائیل در صفحه توئیتر خود نمودند که پس از این اقدام، آویگدور لیبرمن، وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی تصمیم به اخراج این سه نفر گرفت.

این سه دیپلمات اسرائیلی به نام های "ایگال کسفی" سفیر رژیم صهیونیستی در سوئیس، "عصاف مورن" مشاور سفیر در هند و "یارون گامبورگ" دیپلمات اسرائیلی مستقر در فرانسه، در چند هفته اخیر چندین بار مطالبی انتقادی علیه سیاست‌های نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، وزیر امورخارجه و وزیر اقتصاد این رژیم منتشر نمودند که طی آن حکم تعلیق آنان توسط آویگدور لیبرمن اعلام گردید.
 
ایگال کسفی در حساب کاربری خود مطالب انتقادی روزنامه نگاران را در خصوص سفر نتانیاهو به آمریکا و شرکت در کنگره توئیت نموده بود. دو دیپلمات دیگر نظرات شخصی خود را در مورد وزرای خارجه و اقتصاد این رژیم در این محیط به اشتراک گذاشته بودند. گامبورگ در خصوص نفتالی بنت، وزیر اقتصاد رژیم اشغالگر نوشته بود:«وی فردی خشن و ضد ارزش‌های اجتماعی است» پیش از این نیز "رون درمر" سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن به دلیل انتقاداتش از نخست وزیر اسرائیل به شدت توسط آویگدور لیبرمن مورد مؤاخذه قرار گرفته بود.
 
از طرف دیگر پس از جنگ اخیر رژیم صهیوینستی و غزه و به دلیل رفتار وحشیانه و تجاوزگرانه اسرائیل در کشتن کودکان و زنان و به تبع آن به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط برخی کشورهای اروپایی مانند سوئد و نیز تحریم آکادمیک و اقتصادی رژیم صهیونیستی توسط برخی از کشورهای اروپایی، رابطه این رژیم با کشورهای مختلف جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکایی را به شدت تحت تأثیر قرار داده به طوری ککه بنیامین نتانیاهو در یک انزوای بین‌المللی قرار گرفته است.
 
اقدام اخیر کاخ سفیر در ابراز مخالفت با دعوت کنگره آمریکا از نتانیاهو برای سخنرانی سالانه در کنگره نیز در همین راستا قابل تحلیل بوده و حتی باراک اوباما نیز با انجام ملاقات با نتانیاهو در جریان سفر مذکور مخالفت نموده است. حجم انزوای این رژیم به حدی است که یاکوف پری(وزیر سابق فرهنگ و ورزش)، مایکل اورن(سفیر سابق رژیم صهیونیستی در واشنگتن) و عاموس یادلین(رئیس سابق اطلاعات نظامی اسرائیل) نیز از نتانیاهو درخواست نموده‌اند که از سفر به ایالات متحده منصرف شود.
 
بحران مالی رژیم صهیونیستی به حدی می‌باشد که طی چند ماه گذشته مقامات صهیونیستی اقدام به تعطیلی نمایندگی‌های سیاسی و سفارتخانه‌های خود در کشورهای مختلف به علت عدم توان پرداخت حقوق کارکنان نموده و این امر موجب اعتراض گسترده نسبت به وزیر دارایی رژیم صهیوینستی گرید.

 

فشارها و بحران‌های داخلی رژیم صهیوینستی به همراه تنش‌های بین‌المللی موجب شده تا عده زیادی از کارشناسان شانس نتانیاهو برای رسیدن به کرسی قدرت در انتخابات آتی را بسیار اندک پیش‌بینی نموده و راه برون رفت رژیم صهیونیستی از این مخمصه را دشوار تلقی نمایند.

اخبار بین الملل - عصر ایران