اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افدام جدید «ملک سلمان» در عربستان


پادشاه عربستان طی اقدامی اصلاحاتی را در مجلس شورای این کشور و همچنین پست‌های دولتی انجام داد.

خبرگزاری ایسنا: پادشاه عربستان طی اقدامی اصلاحاتی را در مجلس شورای این کشور و همچنین پست‌های دولتی انجام داد.

سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در راستای این اصلاحات عباس بن محمد هادی، معاون وزیر مسکن و سعد بن محمد بن سعد الحریقی، رئیس دانشگاه الباحه را از سمت‌های خود برکنار کرد.

پادشاه عربستان همچنین هفت اعضای جدید را در مجلس شورای این کشور برای مدت باقی مانده از دوره کنونی تعیین کرد.

همچنین عبدالله بن عبدالکریم بن عبدالعزیز العیسی نیز به عنوان معاون وزارت کشور در امور امنیتی و محمد بن حمد الماضی به عنوان مدیر موسسه ساخت تجهیزات نظامی تعیین شدند.

پادشاه عربستان پیشتر نیز اصلاحاتی را در کابینه این کشور انجام داده بود.


ویدیو مرتبط :
خوش آمد گویی اوباما به ملک سلمان پادشاه عربستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مذاکرات اوباما و ملک سلمان نتیجه نداشت؛ عربستان همچنان با آمریکا بر سر ایران اختلاف دارد



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,مذاکرات آمریکا و عربستان

 

رایس هم بر دستیابی به توافق دوحه میان هم پیمانان آمریکا و حزب الله لبنان نظارت داشته است می افزاید زبیگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی جیمی کارتر ،‌ هفته گذشته در جلسه شنود کنگره به نقل از اسکوکرافت گفت « ایران رو به تحول نهاده و کشور بسیار متمدن و مهمی در تاریخ شده است » و وی هم با اسکوکرافت هم عقیده است.

روزنامه الرای نوشت: آمریکا و عربستان همچنان بر سر ایران اختلاف نظر دارند.

به گزارش انتخاب،‌ در همراهی سه وزیر امورخارجه کنونی و پیشین آمریکا یعنی ،‌جان کری ،‌ جیمز بیکر و کاندولیزا رایس در سفر ‌باراک اوباما رئیس جمهوری این کشور به عربستان عللی مطرح است. اوباما همچنین از برنت اسکوکرافت مشاور امنیت ملی جورج بوش پدر هم خواسته بود به ریاض سفر کند. از ویژگی سه فرد( بیکر ،‌رایس و اسکو کرافت ) یاد شده این است که آنها سیاستهای بازی در قبال کشورهائی ( سوریه وایران ) که دوست و هم پیمان آمریکا نبوده اند داشته اند. برای مثال بیکر تحقیقی را عرضه کرد که موسوم به « بیکر - همیلتون » شد. دراین تحقیق وی خواستار خروج فوری آمریکا از عراق و همکاری با سوریه وایران شده است.

الرای با اشاره به این که رایس هم بر دستیابی به توافق دوحه میان هم پیمانان آمریکا و حزب الله لبنان نظارت داشته است می افزاید زبیگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی جیمی کارتر ،‌ هفته گذشته در جلسه شنود کنگره به نقل از اسکوکرافت گفت « ایران رو به تحول نهاده و کشور بسیار متمدن و مهمی در تاریخ شده است » و وی هم با اسکوکرافت هم عقیده است.

الرای می افزاید اوباما از دوستان قبلی عربستان خواسته است با وی در این سفر همراه شوند تا ریاض مجاب شود که دیدگاهش را مبنی بر فایده سیاست درهای باز در قبال تهران را بپذیرد. این منابع،‌ چندی پیش اعلام کردند اوباما مخالفتی ندارد که اسد به عنوان رئیس جمهوری سوریه باقی بماند و در این چهارچوب از طرح مسکو برای حل سیاسی بحران سوریه حمایت می کند.

از سوی دیگر منابع کاخ سفید درباره دیدار اوباما با پادشاه جدید عربستان گفتند اوباما در این دیدار ‌تاکید کرده است مایل است با ایرانیها به راه حل دیپلماتیک برسد . این منابع افزودند پادشاه عربستان درباره موضوع مذاکرات ابراز نظری نکرده ولی گفته است به عقیده او « ایران نباید به سلاح هسته ای دست یابد».

این منابع درباره سلامتی پادشاه هم گفته اند وی در زمان گفتگو با اوباما بدون هرگونه دست نوشته و کاغذ و دستیار ( به خاطر زوال عقل ) صحبت کرده است. این منابع خاطر نشان کردند اوباما و سلمان وارد جزئیات مذاکرات خود شده اند ولی لحن این منابع بیانگر این بود که اختلاف نظر همچنان بر مواضع دو طرفاز جمله در مسئله ایران حاکم است. به همین خاطر با وجودی که هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا ،‌ریاض را ترک کرده است شماری از مقامات آمریکائی باقی مانده اند تا بیشتر رایزنی کنند.

الرای نوشت این دیدار حداقل در ظاهر و بنا به گفته مقامات دو کشور مثبت بوده است ولی اختلافها کاملا آشکار است و اوباما تلاش کرد در این سفر با توسل به مقامات عالی رتبه دولتهای قبلی آمریکا ،‌ راه حل دیپلماتیک را در قبال ایران ،‌ تنها راه حل مطرح کند و پادشاه عربستان هم در این خصوص سکوت اختیار کرده است و شاید این سکوتش به خاطر آداب مهمان نواز عربی بوده است نه بیشتر.
اخبار سیاست خارجی - انتخاب