اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اظهارات واعظی در مورد وضعیت اینترنت ایران



اخبار,اخبار اجتماعی,وضعیت اینترنت ایران

 

اخبار اجتماعی - واعظی: در حوزه اینترنت بسیار عقب هستیم

محمود واعظی در دیدار نوروزی با فعالان بخش خصوصی با مقایسه وضعیت اینترنت ایران گفت: در حوزه اینترنت و آنچه به مردم ارایه می شود بسیار عقب هستیم و این عقب ماندگی هم در حوزه پهنای باند، هم دسترسی و هم سرعت است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با اعضای شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور وضعیت زیرساخت اینترنت در کشور را نامطلوب دانسته و بر همکاری بخش خصوصی برای خارج شدن از این وضعیت تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی در دیدار نوروزی با فعالان بخش خصوصی با مقایسه وضعیت اینترنت ایران گفت: در حوزه اینترنت و آنچه به مردم ارایه می شود بسیار عقب هستیم و این عقب ماندگی هم در حوزه پهنای باند، هم دسترسی و هم سرعت است.

او با اشاره به اینکه امسال پروانه نسل سوم تلفن همراه ارایه خواهد شد ادامه داد: اشتباهی در مقطعی روی داد مبنی بر اینکه تلفن همراه را از تلفن ثابت جدا کردند در حالی که تلفن همراه زاییده تلفن ثابت است و باید بخشی از سود تلفن همراه در بخش تلفن ثابت سرمایه گذاری شود.

وی این تفکر را که با سرمایه گذاری دولت می توان به مردم خدمت کرد، اشتباه دانسته و افزود: دولت تنها باید در زمینه زیرساخت حضور داشته باشد زیرا این حوزه نه برای بخش خصوصی صرفه اقتصادی داشته و نه آنها وارد این حوزه می شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه دولت به بخش خصوصی اعتماد دارد گفت: تا آنجا که امکان دارد از بخش خصوصی حمایت کرده تا فعال شود و کل امور را در دست بگیرد؛ زیرا غیر از این راهی وجود ندارد.

او ادامه داد: پروژه‌های مختلفی تعریف و بودجه‌هایی نیز برای آن درنظر گرفته شده تا علاوه بر فراهم آوردن زیرساختهای مناسب زمینه خروج از شرایط کنونی نیز مهیا شود؛ زیرا شرایط کنونی مطلوب نیست.

به گفته او با همکاری بخش خصوصی می توان جلوی شبه دولتی‌ها را گرفت و باید کاری کرد که رقابت بین بخش خصوصی به صورت سالم پیش برود.

واعظی افزود: باید نقاط مشترک میان دولت و بخش خصوصی را پیدا کرده تا همه به سود برسند و حاصل کار نیز خدمت به مردم باشد.

او با اشاره به نحوه تعیین معاونان خود گفت: یکی از مولفه‌های تعیین معاونان حامی بخش خصوصی بودن آنها بوده است زیرا اعتقاد بر آن است که کارها در دست بخش خصوصی باشد.

همچنین در ادامه این دیدار کاظم آیت‌اللهی - رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای - نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و امیدواری نسبت به تداوم دیدار میان دولت بخش خصوصی گفت: به طور حتم در حوزه کاربرد محتوا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با داشتن پتانسیل‌های فراوان می تواند این بستر را فراهم کند.

امیرحسین سعیدی نائینی نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه سازمان نظام صنفی رایانه ای گفت: در حال حاضر نزدیک به 10 هزار عضو وجود دارد که تمامی وقت این اعضا در راستای تحقق اهداف سندچشم انداز و سپس اهداف صنفی است.

او ادامه داد: شاید تجربه کافی میان همکاری بخش خصوصی و دولتی وجود ندارد اما تجربه نشان داده که در دولت هشتم همکاری میان دولت و بخش خصوصی منجر به نتایج مثبتی شد.

در پایان نیز اعضای شورای مرکزی درخواست کردند که دولت به بخش خصوصی اعتماد کند، زیرا یکی از وظایف دولت، توانمند کردن بخش خصوصی است.

اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
حقایقی از وضعیت نابسامان اینترنت ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اظهارات واعظی درباره ناامن بودن اینترنت ایران



اخبار ,اخبار اجتماعی ,امنیت اینترنت کشور

 

اخبار اجتماعی - واعظی: اینترنت کشور قطعا امن است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: قطعا اینترنت کشور دارای امنیت لازم و مناسب است.

محمود واعظی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اظهاراتی مبنی بر ناامن بودن اینترنت ایران صورت گرفته عنوان کرد: نمی توان این اظهارنظرها را منتسب به شورای عالی فضای مجازی دانست چرا که یکی از اعضای این شورا حتی بدون این که نام خود را اعلام کند مصاحبه‌ای کرده و در قالب آن مصاحبه مطالبی را مطرح کرده است که اصلا درست نیست.

وی ادامه داد:‌ این اظهارات مربوط به زمانی می‌شود که بنده وزیر نبوده‌ام اما به هر حال همکاران ما و وزرای قبلی که در وزارت ارتباطات زحمت کشیده‌اند فعالیت‌های متعددی داشتند و این درست نیست که حالا یکی پیدا شود و بگوید اینترنت ایران امنیت ندارد.

این عضو حقوقی شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر این‌که قطعا اینترنت کشور دارای امنیت لازم است، اظهار کرد:‌ آنهایی که پیش از این هم در این وزارتخانه کار می کردند به شیوه علمی کار کرده‌اند، حال ممکن است لازم بوده باشد که توسعه بیشتری در بخش‌های مختلف ایجاد می‌کردند که به دلایلی مانند نبود امکانات یا حتی این که سیاست‌های ابلاغ شده به آن‌ها این چنین نبوده این توسعه در حد مورد نیاز انجام نشده باشد.

واعظی ادامه داد: در میان صحبتهای صورت گرفته برخی اظهارات هم به امنیت شبکه ملی اطلاعات بازمی گردد که واقعا نمی توان برای شبکه ای که هنوز راه اندازی نشده اظهارنظر کرد. اکنون طراحی‌های مربوط به این شبکه صورت گرفته، مدل مفهومی آن آماده است و کارها طبق برنامه پیش می رود و بر همین اساس قرار است تا پایان سال 94 این شبکه راه اندازی شود.

به گزارش ایسنا، چندی پیش برخی رسانه‌ها در قالب مصاحبه‌ای با یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی که بدون ذکر نام این عضو انجام شده بود، مطالب مختلفی درباره شبکه ملی اطلاعات و امنیت اینترنت در ایران مطرح کرده بودند.

اخبار اجتماعی - ایسنا