اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اظهارات نفرت انگیز ولید طلال علیه ایران



ظهارات  ولید طلال علیه ایران, رژیم صهیونیستی


اظهارات نفرت انگیز ولید طلال علیه ایران

 هم زمان با انتشار گزارش های مختلف رسانه ای و دیدگاه کارشناسان بین المللی که عربستان در کنار رژیم صهیونیستی، مخالف توافق بین ایران و گروه 1+5 در مذاکرات ژنو است، ولید بن طلال سعودی، یکی از ثروتمند ترین پول دارهای جهان،  نیز برای باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا دلسوزی کرده و علیه ایران و شیعه سخنانی به زبان رانده است.

این شاهزاده سعودی، ضمن تلاش برای ایجاد اختلاف بین برادران سنی و شیعه، خواستار افزایش فشارهای بین المللی علیه ملت ایران شد.

به گزارش ایرنا، جفری گلدبرگ ستون نویس و روزنامه نگار پایگاه خبری آمریکایی بلومبرگ نوشته است: طلال شاهزاده عربستان سعودی ظاهرا بیشترین بخش از همه ثروت های جهان را در تملک دارد که از جمله بخشی از شرکت نیوز کورپوریشن راپرت مرداک، بخشی از سهام توئیتر و کل سهام هتل وی جرج پاریس، هتل ساووی لندن و یک بوئینگ 747 برای استفاده شخصی را شامل می شود.

گلدبرگ نوشته است: طلال مالک این همه ثروت در حالی که در لابی هتل ˈفور سیزنˈ شیکاگو - که بخش اعظم سهام آن نیز متعلق به بیل گیتس و طلال است - نشسته بود، دیدگاه ارزشمندش را به عنوان یک مذاکره کننده با تجربه در خاور میانه، مبنی بر این که جمهوری اسلامی ˈباراک اوباماˈ رئیس جمهوری آمریکا را تحت سلطه و به بازی گرفته است، در اختیار ما قرار داد.

گلدبرگ افزود: وی با چنان صراحتی این جملات را بر زبان آورد که روی ˈبنیامین نتانیاهوˈ نخست وزیر اسراییل را سفید کرد و مدعی شد که «هیچ اعتمادی نیست به این که دولت اوباما راه درست را در قبال ایران برگزیده است».

ˈاین شاهزاده سعودی گفته است: ما،اسرائیل، عربستان و کشورهای خاور میانه، نسبت به این مسئله بسیار نگرانیم.ˈ

نویسنده افزود: اذعان به وجود اتحادی مخفی با اسرائیل از زبان یک شاهزاده سعودی مسئله کمی نیست. سران عربستان نیز مانند سران اسرائیل نگرانند که اشتیاق بیش از حد اوباما به تمایلات ایران به عنوان کشوری که برنامه هسته ایش آنقدر پیشرفت کرده که برای ساخت یک بمب قابل حمل تنها به فرصتی چند هفته ای نیاز است، اجازه بروز و ظهور دهد.

ولید نیز مانند نتانیاهو، معتقد است ایران در مذاکرات جاری با قدرت های بزرگ جهان، کاهش تحریم ها را به جیب خواهد زد بی آن که نسبت به تعطیل ساختن برنامه هسته ایش متعهد شود.

وی انتقاد کرد که ˈاصلا چرا پیشنهاد لغو تحریم مطرح شد؟ فشار باید ادامه یابد. تحریم ها باعث آغاز مذاکرات شد پس چرا نباید فشارها را حفظ کرد؟ˈ

ولید می گوید اوباما در مخمصه سیاسی قرار گرفته و نیاز به پیروزی های مداوم دارد تا ریاست جمهوری اش را اصلاح کند.

وی افزود: اوباما نسبت به انعقاد توافق با ایران شتاب دارد زیرا انتخابات 2014 در راه است و تا دو ماه آینده کمپین انتخاباتی آغاز می شود.

39 عضو حزبش در مجلس نمایندگان در زمینه لایحه خدمات درمانی راه خود را از او جدا کرده اند. و این برای اوباما هراس آور است.

گلدبرگ در ادامه گزارش خود از این مصاحبه نوشت: ولید بر این باور است که اگر اوباما رئیس جمهوری قدرتمند بود، اراده نه گفتن به توافقی ناقص با ایران را داشت.

سعودی ها نیز درست مانند اسرائیلی ها، معتقدند با توافقی ناقص ایران ناگزیر به تعطیلی تاسیسات هسته ای و جمع کردن سانتریفیوژها و به تبع آن معکوس کردن روند برنامه هسته ایش نخواهد بود.

در ادامه گزارش بلومبرگ آمده است: این شاهزاده سعودی ضمن محکوم کردن نرمش اوباما پس از آن که ثابت شد سوریه به عنوان نماینده ایران از سلاح های شیمیایی علیه شهروندانش استفاده کرده است، ادامه داد اوباما خط قرمز تعیین کرد و این خط قرمز نقض شد، اما اوباما تردید کرد.

وی در اظهاراتش با هدف اثبات این که اوباما در اعتماد به سوریه در زمینه انتقال تمامی سلاح های شیمیایی اش اشتباه می کند، گفت: فکر می کنید سلاح های شیمیایی به صورت صد درصد از سوریه خارج می شود؟ حتی اگر اسد هم اجازه دهد خارج شود، آن هایی که قبلا این سلاح ها را تولید کرده اند، باز هم این کار را تکرار خواهند کرد.

ولید در ادامه افزود همان وقت که اوباما در مورد سوریه تزلزل نشان داد، کشورهای عربی به این نتیجه رسیدند که او در مقابل ایران هم مقاومت نمی کند.

وی همچنین معتقد است که احتمالا در نهایت این رهبری ایران خواهد بود که ورق را به نفع خود بر می گرداند و مصالحه ای که از نظرش به طرز غیر قابل قبولی سختگیرانه باشد را رد می کند، همان پیشنهادی که دشمنان اسرائیلی و عرب ایران آن را به طرز غیر قابل قبولی سهل گیرانه می دانند.

ولید در پاسخ به این سوال که ˈدر صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات که به نظر او قطعا ناموفق خواهد بود، آیا کشورهای عربی از حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران حمایت خواهند کرد؟ˈ گفت: این کشورها در انظار عمومی با این اقدام مخالفت خواهند کرد اما در خفا عاشق آن هستند.

این شاهزاده سعودی در اشاره به ˈافکار عمومی عربˈ گفت: سنی ها با این اقدام موافقند. زیرا مسلمانان سنی به شدت با مسلمانان شیعه مخالفند و با ایران ضدیت بسیار دارند.

وی در پاسخ به این سوال که ˈآن ها بیشتر از ایران متنفرند یا اسرائیل؟ˈ گفت: به لحاظ تاریخی، ایران تهدیدی بزرگ است. امپراتوری ایران همواره با امپراتوری اعراب مسلمان مخالف بوده است، به ویژه با سنی ها.

تهدید از جانب ایران احساس می شود نه از جانب اسرائیل. این امپراتوری بزرگ بر کل منطقه فرمانروایی داشته است. بگذارید به شما چیزی بگویم، عوامل ایران در بحرین، عراق، سوریه و حزب الله لبنان و حتی حماس که یک گروه سنی فعال در غزه است وجود دارند.

آن ها در این مناطق نفوذ کرده اند. عبدالله پادشاه اردن در این زمینه حرف خوبی زده است، او گفت هلال شیعی ایران، در عراق، سوریه، لبنان و سپس به فلسطین و حماس امتداد می یابد.

ولید که بخش بیشتر زمان مصاحبه را صرف انتقاد از اوباما کرد، همچنین انتقاداتی را متوجه متحد یهودی عربستان سعودی نمود و افزود: اگر نتانیاهو به پیشرفت روند صلح با فلسطین کمک کند، در حقیقت ایران را به حاشیه رانده است.

به اعتقاد او، ˈبرای تضعیف موضع ایران در جهان عرب، باید صلح با فلسطین را برقرار کرد. این کار به خارج راندن ایران از مسئله کمک می کند. (با برقراری سازش) حزب الله از میدان خارج نمی شود بلکه ضعیف خواهد شد.
/ایرنا


ویدیو مرتبط :
اظهارات اسقف اعظم آشوریهای ایران بر علیه جورج بوش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جدیدترین اظهارات وزیر خارجه آمریکا علیه ایران



 

 

جدیدترین اظهارات وزیر خارجه آمریکا علیه ایران

وزیر امور خارجه آمریکا گفت کشورش تلاش می کند از نیروهای دموکراتیک در ایران حمایت کند اما به شیوه ای که این نیروها را تضعیف نکند یا آنها در معرض خطر قرار نگیرند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری ها، هیلاری کلینتون در شورای روابط خارجی آمریکا در واشنگتن مدعی شد: معتقدم کوچکترین شک و تردیدی وجود ندارد که ایران به دیکتاتوری نظامی با پوشش دینی ایدئولوژیک و فریبنده تبدیل می شود.

وی افزود: معتقدم این اصلا همان آرمان انقلاب ایران برای ایجاد جمهوری ایرانی، برای ایجاد جمهوری اسلامی ایران نبود لذا می دانم که میزان زیادی از اعتراض و فعالیت ها در داخل ایران وجود دارد که به دنبال حمایت از آن هستیم. همزمان نمی خواهیم آنها را در معرض خطر قرار دهیم یا تضعیف کنیم تا آمریکا بار دیگر به کشوری تبدیل شود که به جای اینکه از تلاش های ملی داخلی حمایت کند، خود به اقدامی دست بزند.

وزیر امور خارجه آمریکا که دیروز چهارشنبه سخن می گفت، ادامه داد: تجمع اندوهناکی از حوادث و اتفاقات در ایران وجود دارد و معتقدم که در نهایت خود ملت به این وضعیت جواب خواهد داد ولی نمی توانم چارچوب زمانی آن را تعیین کنم.  ما می خواهیم به این روند کمک کنیم.

کلینتون تاکید کرد: حکومت فعلی ایران در حال تبدیل این کشور به ایالت سپاه پاسداران به همراه جمعی از رهبران سیاسی و دینی است. حکومت ایران تلاش می کند ثبات کشورهای منطقه را به هم بزند. این همان نبود که انقلاب ایران به دنبال آن بود.

وی افزود: تحریم ها و فشارها وسایلی برای رسیدن راه حل گفت وگویی با ایران است. ایران در مسیر انزوای خود، حرکت می کند و آخرین اقدام در این زمینه منع تهران از سفر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از روسیه و چین به  ایران بود.

وزیر امور خارجه آمریکا تصریح کرد: روابط با چین و روسیه را از طریق دیپلماسی مستقیم، تقویت و توافقی گسترده ای را ایجاد کردیم. در صورتی که ایران به تعهدات خود عمل کند از آن در جمع جامعه بین الملل استقبال خواهد شد و در همین چارچوب اگر ایران بخواهد به کله شقی خود ادامه دهد، باید حساب پس دهد.

کلینتون افزود: ایران در حال درک واقعیت تاثیر تحریم های شورای امنیت و تحریم های یکجانبه استرالیا، آمریکا، اتحادیه اروپا ، کانادا ، نروژ و ژاپن است. تحریم ها و فشارها علیه ایران، هدف نیست بلکه وسیله اعمال فشار برای دست یابی به راه حل از طریق گفت وگوست. این راه حلی است که آمریکا و شرکایش به آن متعهد هستند و منتظریم تا ببینیم ایران چه تصمیمی خواهد گرفت.

کلینتون همچنین ابراز امیدواری کرد سران ایران در مواضع خود، نه تنها در زمینه سلاح هسته ای بلکه درباره صادرات تروریسم  تجدید نظر کند. صادرات تروریسم ایران نه فقط در مناطق شناخته شده ای با حزب الله لبنان و حماس صورت می گیرد بلکه در تلاش این کشور برای بی ثباتی بسیاری از کشورها نیز وجود دارد. ایران سعی می کند در این کشورها از فعالیت های تروریستی حمایت و پشتیبانی مالی کند. دامنه این فعالیت های ایران حتی به آرژانتین نیز رسیده است.

وی تصریح کرد: واشنگتن فشارهای بین المللی را علیه ایران ادامه می دهد تا تهران به گفت وگوهای جدی درباره برنامه هسته ای اش رو آورد.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: سیاست ما حمایت از آزادی و حقوق بشر در داخل ایران است . در همین زمینه به اظهار نظر علنی پرداختیم. همچنین در این باره تلاش کردیم تا ایرانی ها را به وسایل ویژه، وسایل فناوری که برای ارتباط با یکدیگر و اعلام نظرات خود نیازمند آن هستند مجهز کنیم.

وی افزود: شیوه مقابله آمریکا با چالش ایران، الگویی برای رهبری آمریکاست. شیوه آمریکا، هماهنگی با کشورهای هم پیمان و فعالیت در چارچوب سازمان ملل متحد و باز گذاشتن باب گفت و گو با تهران است...../تحلیل:عصرایران