اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

استاندار تهران هشدار داد: تخریب مزارعی که با فاضلاب کشت می‌شوند



کشت مزارع با فاضلاب ,آبیاری با فاضلاب

استاندار تهران هشدار داد: تخریب مزارعی که با فاضلاب کشت می‌شوند

استاندار تهران با هشدار به مزارعی که از طریق فاضلاب صیفی‌جات را آبیاری می‌کنند، گفت: با مصوبه شورای تامین و وزارت بهداشت مزارعی که آب فاضلاب آبیاری شوند، تخریب می‌شوند.

سیدحسین هاشمی در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران گفت: هر هفته دستگاه‌های مختلف گزارش عملکرد خود را در شورای برنامه‌ریزی استان عنوان می‌کنند که این هفته جهاد کشاورزی استان گزارش عملکرد خود را ارائه داد وهفته آینده راه و شهرسازی و اداره کار استان عملکرد خود را در قالب گزارش‌هایی ارائه خواهند داد.

وی با بیان این‌که بودجه سال 93 در حال تدوین است، گفت: دستگاه‌های مختلف در جلسات شورای برنامه‌ریزی مشکلات و برنامه‌های خود را ارائه می‌کنند تا بودجه به صورت عادلانه بین دستگاه‌ها تقسیم شود.

وی تاکید کرد:با توجه به جمعیت و گستردگی که تهران دارد باید بودجه تهران افزایش پیدا کند تا ساماندهی و مدیریت بهتری بر شهر داشته باشیم.

وی درباره مصوبه امروز شورای برنامه‌ریزی استان گفت: با توجه به این که گزارش‌هایی مبنی بر کشت صیفی‌جات در جنوب تهران با آب فاضلاب صورت گرفته و این به شدت برای شهروندان مضر است لذا براساس مصوبه شورای تامین و تایید وزارت بهداشت هر کجا زمین زراعی با فاضلاب کشت شود، تخریب می‌شود.

وی تاکید کرد:‌مسائل بهداشتی و عوارض ناشی از مصرف صیفی‌جاتی که به این نحو کشت و برداشت می‌شوند، بسیار خطرناک و مضر است.

هاشمی درباره تقسیم تهران گفت: این کار نیاز به بررسی کارشناسی دارد.

وی درباره انتقال تهران نیز گفت: انتقال پایتخت مساله نیست که به این سادگی باشد و برای این جابجایی هزاران مشکل وجود دارد.

وی تصریح کرد:‌ بحث انتقال تهران نیاز به کار کارشناسی دقیق و تایید دولت دارد هر چند که نمایندگان حق دارند درباره آن اظهارنظر کنند اما این کار نیاز به دقت و کار کارشناسی زیادی دارد.

استاندار تهران درباره آلودگی هوای تهران نیز گفت: سیاست‌های مربوط به آلودگی هوا همانند گذشته است و هر ساله شاهد وارونگی هوا در تهران هستیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعطیلی مدارس در روزهای آلوده نیز گفت: نباید مردم را نگران کنیم.

وی از انتخاب فرماندارن در آینده نزدیک خبر داد و گفت :‌به زودی فرمانداران شهرستان‌های استان تهران منصوب و معرفی می‌شوند.

استاندار تهران همچنین از تشکیل جلسه مشترک بین شهرداری، شورای اسلامی شهر تهران و معاونین استانداری خبر داد و گفت: به زودی با تشکیل این جلسه موضوعات و مشکلات شهر تهران بررسی می‌شود تا بتوانیم تصمیم بهتری برای حل این مشکلات اتخاذ کنیم. /ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
بازدید استاندار از شرکت کشت و صنعت گل قطره فارس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران: سامانه آبی "شرق تهران" در مرز هشدار قرار گرفت/ قیمت آب هم گران شد



علت گران شدن قیمت آب , گران شدن قیمت آب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران: سامانه آبی "شرق تهران" در مرز هشدار قرار گرفت/ قیمت آب هم گران شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از نیاز 50 میلیون مترمکعب آبی سامانه شرق تهران خبر داد و گفت: این سامانه در صورت عدم صرفه جویی در مرز هشدار قرار خواهد گرفت.

محمد پرورش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: وضعیت بارندگی استان تهران درسال آبی گذشته 417 میلی متر بوده که این رقم در امسال به 283 میلی متر رسیده که کاهش 32 درصدی بارندگی را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه شرایط آبی استان تهران چندان مناسب نیست افزود: کل آب پشت سدها در سال آبی 91 به 650 میلیون مترمکعب بوده درحالی که درسال آبی گذشته این رقم 400 میلیون مترمکعب بوده است.
 
پرورش اظهار داشت: سامانه آبی شرق تهران با کمبود 50 میلیون مترمکعب آب روبروست.

وی با بیان اینکه سد لتیان و لار عمده آب این سامانه را تأمین می کند، افزود: هفته گذشته آب سد لتیان تنها 29 میلیون مترمکعب گزارش شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: سامانه شرق 195 میلیون مترمکعب آب نیاز دارد که از این میزان 73 میلیون مترمکعب آب از طریق آب های زیرزمینی و 127 میلیون مترمکعب آن نیز از سدهای لار و لتیان تأمین می شود.

پرورش افزود: این سامانه 4 میلیون نفر مشترک دارد و تنها بحث مدیریت مصرف آب که می تواند این سامانه را از کمبود آب موجود دور نگه دارد.

*** شهروندان سامانه شرق در مصرف صرفه جویی کنند
وی با بیان اینکه برای رفع این مشکل مردم سامانه شرق باید 20 درصد در مصرف آب صرفه جویی کند اظهار داشت: این سامانه شرق خیابان ولیعصر را شامل می شود و مشترکین این محدوده باید برای رفع این کمبود آب سه ماه پاییز را با صرفه جویی سر کنند.

وی اظهار داشت: برای تأمین آب سال 93 برنامه ریزی برای حق 60 حلقه چاه داریم.

وی با بیان اینکه انتقال آب از سد ماملو به سامانه شرق تهران درصورت تأمین منابع مالی مشکل این محدوده را حل می کند افزود: تاپایان سال در این مناطق 40 میلیون متر مکعب آب باید صرفه جویی شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرد: 90 درصد مشترکین ما مسکونی و تنها 10 درصد غیرمسکونی است و هدف ما در رفع مشکل این سامانه مدیریت انشعابات خاص و پرمصرف است.

پرورش اظهار داشت: برای حل این مشکل ابتدا به سراغ انشعابات مسکونی و مردم نخواهیم رفت.

وی در پاسخ به سوال درخصوص جیره بنده آب در شرایط موجود گفت جیره بندی آب با شبکه آبی تهران همخوانی ندارد و اثراتش منفی است و در بدترین حالت فشار شبکه را کم خواهیم کرد و شبکه خالی از آب نخواهیم گذاشت.

وی ادامه داد: سامانه غرب نیازمند 218 میلیون مترمکعب آب در شش ماهه دوم سال است افزود: این میزان را از آب های سطحی و زیرزمینی برداشت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در سامانه غرب در سه ماهه پاییز مشکلی نخواهیم داشت اما وضعیت سد طالقان نسبت به گذشته کمی افول داشته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه حل مشکل کم آبی کاهش صرفه جویی در مصرف آب است.

***قیمت آب از برق و گاز هم جلو زد
در تازه‌ترین قبض آب صادر شده توسط وزارت نیرو ( 7 مهرماه 92) ، بندهای جدید اضافه شده که نرخ مصرف آب مشترکان شهری را با افزایش مواجه کرده است.

بررسی‌ها حاكی از آن است که وزارت نیرو، هر مترمکعب آب مصرفی مشترکان شهری را در سکوت کامل خبری، به ازای هر مترمکعب 100 ریال در قالب "بند 76 قانون بودجه" گران‌تر کرده است.

در همین حال، جالب تر آن‌که وزارت نیرو بدون هیچ گونه اطلاع رسانی، مابه‌التفاوت این افزایش قیمت در نیمه اول سال را یکدفعه در قبض مشترکان در قالب بندی به نام "مانده قبلی" محاسبه کرده است.

در بند 76 قانون بودجه سال 92 کل کشور آمده است: "وزارت نیرو از طریق شرکت های آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب‌ بهای ‌شهری به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب مبلغ یکصد (100) ‌ریال از مشترکین آب دریافت و به خزانه‌ داری کل کشور واریز نماید. 100 درصد وجوه دریافتی تا سقف سیصد و نود میلیارد (390.000.000.000) ریال از محل حساب مذکور صرفا جهت آبرسانی شرب روستایی اختصاص می‌یابد.

 

اعتبار مذکور براساس شاخص کمبود آب شرب سالم بین استان های کشور در مقاطع 3 ماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع می‌شود تا پس از مبادله موافقتنامه بین معاونت برنامه‌ ریزی استانداری‌‌ ها و شرکت های آب و فاضلاب روستایی استان ها هزینه شود. اعتبار مذکور حسب وصولی‌ ها 100 درصد تخصیص‌ یافته و وجوه فوق به‌ عنوان درآمد شرکت ذیربط محسوب نشده و مشمول مالیات نمی‌ شود."/باشگاه خبرنگاران