اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اختلال ضربان قلب در زنان با ریسک ابتلا به سرطان مرتبط است



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,سرطان

طبق یافته های تحقیقاتی، زنان مبتلا به نامنظمی ضربان قلب یا اختلال ریتم قلبی بسیار در معرض ابتلا به سرطان، به خصوص سرطان روده قرار دارند.

به گزارش مهر، محققان بیمارستان دانشگاه بیسال سوئیس به رابطه قابل توجهی بین فیبریلاسیون دهلیزی و سرطان پی برده اند.

طبق یافته محققان، در بین حدود ۳۵ هزار زن سالم که به مدت تقریبی ۲۰ سال تحت نظر بودند، آنهایی که مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بودند ۶۰ درصد بیشتر مبتلا به سرطان تشخیص داده شدند.

فیبریلاسیون دهلیزی که گاه در پزشکی آ.اف (AF) نیز نامیده می‌شود٬ شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی است که منجر به سکته و سایر مشکلات قلبی می شود.

به گفته دیوید کونن، سرپرست تیم تحقیق، بهترین راه کاهش ریسک فیبریلاسیون دهلیزی یا سرطان، کاهش وزن، ترک سیگار و ورزش کردن است.

وی در این باره می گوید: «اگر این فاکتورهای پرخطر را کاهش دهید، ریسک ابتلا به سرطان هم کاهش خواهد یافت.»

در این مطالعه ۳۵ هزار زن ۴۵ سال به بالا تحت مطالعه قرار گرقتند. هیچ یک از این زنان در ابتدای مطالعه مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر مشکلات قلبی یا سرطان نبودند. این زنان از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۳ از لحاظ ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سرطان تحت نظر بودند.

در طول این مدت، ۴ درصد زنان مبتلا به فیبریلاسون دهلیزی و در حدود ۱۵ درصد مبتلا به سرطان تشخیص داده شدند.

به گفته تیم کونن، فیبریلاسون دهلیزی، فاکتور پرخطر قابل توجهی در ابتلا به سرطان است.

در این تحقیق، محققان توجه بیشتری به سرطان ریه، سینه و روده داشتند. قوی ترین ارتباط بین فیبریلاسون دهلیزی با سرطان روده مشاهده شد.


ویدیو مرتبط :
دکتر لایف- آریتمی، اختلال در ضربان قلب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

زنان بی تحرک در معرض ریسک بالای ابتلا به سرطان رحم هستند



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,سرطان

طبق یک تحقیق جدید، زنانی که زندگی بدون تحرکی دارند بسیار در معرض ابتلا به سرطان گردنه رحم قرار دارند.

به گزارش مهر، به گفته محققان موسسه سرطان راسول پارک نیویورک، تنها ۳۰ دقیقه ورزش در هفته می تواند به شکل قابل توجهی از ریسک ابتلا به سرطان گردنه رحم بکاهد.

کریستین مویسیچ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه یک پیام مهم به همراه دارد: زندگی کاملا فاقد تحرک با احتمال بسیار بالای ابتلا به بیماری های حاد و جدی مرتبط است.»

وی در ادامه می افزاید: «یافته های ما نشان می دهد که هر میزان ورزش می تواند موجب کاهش ابتلا به سرطان گردنه رحم شود.»

این مطالعه شامل ۱۲۸ زن مبتلا به سرطان گردنه رحم و ۵۱۲ زن مشکوک به ابتلا به این سرطان بود، اما در نهایت مشخص شد که مبتلا به این بیماری نیستند.

از بین افراد تشخیص داده شده به سرطان گردنه رحم، ۳۱ درصد از زنان زندگی فاقد تحرکی داشتند. در این مطالعه، عدم فعالیت فیزیکی به معنای ورزش کردن کمتر از چهار بار در ماه تعریف شد.

یافته های تحقیقاتی نشان داد زنان فاقد تحرک فیزیکی ۲.۵ برابر بیش از زنان پرتحرک در معرض ابتلا به سرطان گردنه رحم قرار دارند.