اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

احمدی‌نژاد برای این ممکلت موهبت دردناکی بود، باور کنید



اخبار ,اخبار سیاستی,روحانی,احمدی‌نژاد

اخبار سیاسی - احمدی‌نژاد برای این ممکلت موهبت دردناکی بود، باور کنید

 هرچه می گذرد، بیشتر مطمئن می شوم که دولت محمود احمدی‌نژاد برای ایران موهبتی بود بس بزرگ که متاسفانه در بدترین زمان ممکن اتفاق افتاد.

دو شب پیش، رئیس‌جمهور روحانی برای دومین بار در این کسوت از تلویزیون با مردم حرف زد. گمان نمی کنم کسی باشد که برنامه های عادی تلویزیون خودمان و تلویزیون های ماهواره ای را بی خیال نشده باشد و این گفت و گو را ندیده باشد.

 

هرچند همه انتظار داشتند رئیس‌جمهور یازدهم بیاید فقط بگوید من فلان کردم و دولتم بهمان که البته مقداری هم گفت، اما دکتر روحانی طبق وعده نخستینش، گزارش داد کشور را در چه وضعیتی تحویل گرفته است.

این برای نخستین بار بود که یک رییس جمهور به مردمش گفت «اوضاع خوب نبود،‌ خوب نیست، اما تلاش می کنم خوب شود. اندکی امیدوار باشید، اما انتظار معجزه نداشته باشید.»

همین ۱۲۰ روز پیش که محمود احمدی‌نژاد به تلویزیون رفت و همه منتظر بودند آخرین گفت و گوی یک‌طرفه اش را بشنود، به خاطر بیاورید؛ رئیس جمهور پیشین روزگاری گل و بلبل را برایمان ترسیم کرد

 

که احتمالا غیر از خودش و تعدادی از اطرافیانش، کسی به آن اعتقاد نداشت. اندک اظهارنظرهای وزرای دولت دهم را پس از پایان دوره مدیریتشان که مرور کنید، بعضی به صراحت و عمدتا در لفافه می‌گویند که از مدتها اوضاع خوب نبود. همان‌هایی که کرور کرور گزارش عملکرد مثبت را حتی به دکتر روحانی در دوره انتقالی ارائه کردند.

وقتی سخنان رئیس‌جمهور روحانی را در شامگاه سه‌شنبه ۵ آذر ۹۲ مرور می‌کنم و با دنیایی که چهار ماه پیش احمدی‌نژاد ترسیم کرد، کنار هم می‌گذارم، تنها می‌توانم به یک نتیجه برسم؛ خدا احمدی‌نژاد و دولتش را برای ما فرستاد تا باور کنیم باید جور دیگری مدیریت کرد.

مدیریت احمدی‌نژادی چیزی بیش از مدیریت ایرانی در سال‌های پس از جنگ نبود، البته غلیظ تر. چکیده ای از مدیریت در سالهایی که همه دولت‌ها مستقیم در چشم همه مردم نگاه می کردند و می گفتند اوضاع خوب است، نگران نباشید. اما واقعا اوضاع خوب نبود. تورم ۴۹ درصدی را حتما یادتان هست در ابتدای دهه ۷۰. نفت ۹ دلاری را حتما یادتان هست در ابتدای ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی، کاغذ پاره‌های دوره احمدی‌نژاد هم تا سالها از خاطره‌ها نمی‌رود که جوکی است تاریخی.

افتتاح کردن‌های بی‌حساب و کتاب در دولت سازندگی را که فراموش نکرده‌اید. اگر کمی هم به مغزتان فشار بیاورید حتما یادتان می‌آید در خاطرات مدیران خاتمی آمده است در همان دوره ای که نفت ۹ دلار شد، مدتی گندم در ممکلت وجود نداشت حتی برای دو روز. دقت کنید در خاطرات آمده و نه در همان دوره. حالا چه شده است که رئیس جمهور یازدهم ۱۰۰ روز پس از تحویل گرفتن دولت بی مهابا به مردم می گوید «همان ۱۲ مرداد ۹۲ که دولت را تحویل گرفتم، در یکی از استان ها فقط برای دو روز گندم بود؟»

حالا چه شده است که رئیس‌جمهور روحانی خیلی رک و راست می گوید «تورم ۴۰ درصد بود، الان هم چندان بهتر نیست، فقط جلوی رشدش را گرفتیم»؟ حتی وعده‌اش برای کاهش تورم‌ هم رویایی نیست؛ نهایتا ۲۵ درصد آن هم در پایان سال ۹۳ نه به این زودی‌ها. و بگوید که «نه تنها من، که ۱۶ سال پس از من هم کسی نمی تواند بدهکاری ها و تعهدات دولت گذشته را جبران کند.»

کدام رئیس جمهور در این ۲۴ سال پس از جنگ که کشور در شرایط صلح بوده است و شرایط ویژه ای بر کشور حاکم نبوده، بی پرده به مردم گفته «در همین چند وقت پولی برای حقوق هم نداشتیم»؟ حتی حالا هم اوضاع خوب نیست و بی پروا بگوید مردم هوشیار باشید، یارانه هم قرض می شود از جیب مبارکتان. و البته مردم بدانید که مسکن مهری که برایش صف کشیدید، کلاه گشادی بودی که سر همه‌مان رفت.

یادتان هست که در تمام دولت‌های پنجم تا دهم همه وزرا در هر لحظه آماده دادن خبر خوش بودند؟ خبرها و وعده های خوش اقتصادی دولت یازدهم را با ۲۴ سال گذشته مقایسه کنید. گمان نمی کنم چیزی بیش از هیچ باشند در برابر آن همه وعده و وعیدی که بسیاری پوچ بودند و اتفاق نیفتادند.

گمان می‌کنم این بی‌پروایی رئیس جمهور روحانی از سخن راست و درست گفتن با مردم و درد دل با آنهایی که به او رای داده‌اند و نداده‌اند را باید مدیون محمود احمدی‌نژاد و سبک مدیریتی‌اش باشیم.

شاید اگر در سال ۸۴ محمود احمدی‌نژاد پیروز نمی‌شد، مدیریت ایرانی به زندگی بیمارگونه خود با مسکن‌هایی ادامه می‌داد، اما مدیریت احمدی‌نژادی کاری کرد که همه مدیران دولت‌های پیش از او بفهمند باید جور دیگری با مردم بود و صداقت را بیش از قبل و حتما به مدیریت الصاق کرد.

روحانی و مدیرانش از مریخ نیامده‌اند. فقط در ۸ سال گذشته، گوشه‌ای نشستند، به خودشان استراحت دادند و نگاه کردند مدیران رده پایینی که در تمام سال های پس از انقلاب و جنگ، زیر دستشان با الگوی خودشان تربیت شده‌اند، در کسوت رئیس جمهور، وزیر، معاون وزیر و ... با مملکت و درآمد ۷۵۰ میلیارد دلاری چه می‌کنند.

به نظرم باید از احمدی‌نژاد تشکر کرد که آمد و مدیریت ایرانی را در آستانه مرگ برد تا اتفاق تازه‌تری بیفتد. تا پوست اندازی که نه،‌ سبک دیگری از مدیریت سربربیاورد و ما کمی خدا را شکر کنیم که بالاخره می‌توانیم به مدیرانمان افتخار کنیم، نه اینکه برای فرار از اعصاب‌خردی حرف های یک رئیس‌جمهور، خودمان را به نشنیدن و خواب بزنیم.

اما صد حیف و افسوس که احمدی‌نژاد در دوره‌ای بر مسند ریاست جمهوری نشست که بالاترین درآمد تاریخ ایران نصیبش شد. عین تیم فوتبالی که در بازی آخر مقدماتی جام‌جهانی می‌بازد و نه بازی‌های تدارکاتی.

اخبار سیاسی - خبر آنلاین

 


ویدیو مرتبط :
احمدی نژاد ! باور نمیکنم ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

باهنر: وقتی دم خروس فعالیت‌های انتخاباتی احمدی‌نژاد را می‌بینیم برخی حرف‌های او را باور نمی‌کنیم



باهنر: وقتی دم خروس فعالیت‌های انتخاباتی احمدی‌نژاد را می‌بینیم برخی حرف‌های او را باور نمی‌کنیم

محمدرضا باهنر نایب رئیس جبهه پیروان می گوید وقتی دم خروس فعالیت‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور را می‌بینیم برخی حرف‌های وی را باور نمی‌کنیم. روشن است که احمدی‌نژاد برای انتخابات برنامه‌ریزی جدی دارد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش نامه، محمد‌رضا باهنر عضو شورای مرکزی جبهه پیروان در همایش صبح امروز پنجشنبه جبهه پیروان که در سالن شهدای موتلفه برگزار شد، اظهار داشت: تحلیل ما این است که انتخابات پیش رو سه قطبی است. یک قطب اصلاح‌طلبان هستند اما همانطور که از سوی مقامات رسمی هم اعلام شده سران فتنه در انتخابات آتی هیچ جایگاهی ندارند چرا که آنها در سال 88 و در وقایعی همچون روز قدس و روز عاشورا حرمت‌شکنی کرده و با نشان دادن چراغ سبز به استکبار به امام و امت حمله کردند.

عضو شورای مرکزی جبهه پیروان با اشاره به خنثی شدن فتنه 88 در حماسه 9 دی گفت: بیعتی که در 9 دی آفریده شد به عنوان یک یوم‌الله مستمر در نظام باقی می‌ماند.

وی در خصوص بازگشت اصلاح‌طلبان تاکید کرد: آنها اگر توبه و عذرخواهی کنند شاید مردم اجازه دهند که آنها بتواند به عنوان یک شهروند در کشور زندگی کنند.

اهم صحبت‌های باهنر را به نقل از فارس بخوانید؛

•  راه برای اصلاح‌طلبانی که در چهارچوب قانون اساسی بخواهند فعالیت سیاسی داشته باشند باز است، آنها در عین حال باید موضع خود را در قبال سران فتنه مشخص کنند و این امر شرط لازم برای حضور آنهاست. شرط کافی برای حضور اصلاح‌طلبان تعریف دقیق از اصلاح‌طلبی است. آنها از واژه‌های مبهم زیاد استفاده می‌کنند کمااینکه بحث جامعه مدنی از مدینه‌النبی تا حکومت لائیک تعبیر شد.

• اصلاح‌طلب اگر به عنوان واژه قرآنی مطرح است همه ما آرزو می‌کنیم اصلا‌ح‌طلب باشیم چراکه از نگاه اسلامی ما اصولگرای غیراصلاح‌طلب و بالعکس نداریم. برخی اصلاح‌طلبان معتقدند که حکومت‌های ایدئولوژیک قادر به تامین منابع ملی نیستند و برخی از آنها به همین دلیل با حکم امام درباره سلمان رشدی مشکل داشتند.امام فرمود که در اسلام هیچ حکم غیرسیاسی وجود ندارد.

• قطب دوم در انتخابات ریاست جمهوری فعالیت‌های رئیس جمهور است. رئیس جمهور اگرچه می‌گوید که برای انتخابات کاری نمی‌کنم اما وقتی دم خروس را می‌بینیم این امر را باور نمی‌کنیم و روشن است که احمدی نژاد برای انتخابات برنامه جدی دارد.• اشکالی ندارد که رئیس‌جمهور به عنوان یک فرد سیاسی فعالیت انتخاباتی داشته باشد و این حق اوست اما خط قرمز در این خصوص عدم استفاده از امکانات دولتی است.

• امیدواریم ایشان به علت عدم دقت برخی از مباحث را مطرح کرده باشد چرا که حرفی که اصلاح‌طلبان تند و تیز نیز بر آن تاکید دارند آزاد‌ بودن انتخابات است. اخیرا در صحبت‌های رئیس‌جمهور چنین نکاتی مبنی بر اینکه این چه حقی است که افراد بر رای مردم اثر می‌گذارند دیده می‌شود. اگر منظور وی انتقاد به نظارت استصوابی باشد ما در این مسئله از اول انقلاب با توده‌ای‌ها و نهضت آزادی‌ها مشکل‌ داشتیم اما بالاخره صلاحیت افراد را باید عده‌ای تشخیص دهند.

• احمدی نژاد باید دقت کند که حلقه بسته‌ای بین حرف‌های او، فتنه‌گران و خارجی‌ها درباره انتخابات آزاد صورت نگیرد چرا که از اصلاح‌طلبان و سرانه فتنه توقعی نیست اما رئیس‌جمهور باید دقت کند که در انتخابات یازدهم این مباحث مطرح نشود.• درخصوص مطرح شدن برخی از مباحث اقتصادی از سوی رییس جمهور، ممکن است احمدی نژاد بگوید که من به انتخابات نظر ندارم اما ما وقتی پرشور شدن یارانه‌ها و سهام عدالت را در کنار برخی جملاتی همچون اینکه ملت در انتخابات آینده کل انرژی خود را تخلیه کرده و کار را یکسره می‌کند برداشت دیگری داریم.

• قطب سوم در انتخابات ریاست جمهوری قطب اصولگرایی است.  با این شرایط ما امیدوار هستیم که انتخابات شاداب و با طراوتی داشته باشیم اما باید ضوابط اخلاقی را بیشتر رعایت کرد.

• همانگونه که آقای عسگراولادی گفت نامزدهای ریاست جمهوری  15 نفر هستند که تا 25 نفر نیز می‌رسند و در کل می‌توان 40 نفر را نام برد اما مشاهیری که در جبهه اصولگرایی وجود دارند آقایان قالیباف، ولایتی، حداد عادل، متکی، پورمحمدی، آل اسحاق و افراد دیگری نیز مطرح هستند اما کسی که کاملاً احساس تکلیف شرعی می‌کند که نیاید باهنر است.

• درباره نامزدهای اصلاح‌طلبان نیز، آقای عارف مطرح هستند. آقای جهانگیری، شریعتمداری و آقای سعید‌ی‌کیا که البته اینها جزء اصولگرایان نیز به شمار می‌روند.

• در خصوص نامزدهای مطرح در دولت نیز بحث روی مشایی جدی است اما صحبت‌هایی از آقای نیکزاد و الهام که اخیرا پست‌های زیادی به آنها داده می‌شود هم هست.

• درباره مجموعه 2+1 که متشکل از آقایان ولایتی، حداد عادل و قالیباف است، این مجموعه نزد آیات اعظام رفته‌اند و آنها نیز استقبال کرده‌اند اما باید تجمیع را وسیع‌تر کنند و 5_ 6 نفر نیز اضافه شوند تا در نهایت به تفاهم و به یک تیم برسند. از این رو 1+2 گروه خوبی است اما همه اصولگرایی این 3 نفر نیستند.

• ارائه برنامه جامع و تیم کارآمد مهمترین رویکرد دولت آینده است. در حال حاضر مهمترین مشکل ما کارآمدی است.

• ما امیدی نداریم که همه اصولگرایان به یک نفر برسند اما امیدواریم حداکثر 2 کاندیدا با دو گرایش بیشتر حضور نداشته باشند.

• جبهه پیروان هنوز وارد بحث مصادیق نشده و در حال رایزنی است. همانطورکه آقای عسگر‌اولادی به کمیته 3 نفره گفته که باید 4 و 5 نفر دیگر به این تیم اضافه شود تا جامع‌تر باشد. درباره مطرح بودن افرادی همچون حداد، ولایتی، قالیباف و پورمحمدی هم  در حال حاضر هیچ یک از تشکل‌های جبهه به جمع‌بندی نرسیده است./نامه نیوز