اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

احداث بزرگ‌ترین شهرك صنعتی دنیا


سرپرست شركت شهرك‌های صنعتی آذربایجان غربی گفت: بزرگ‌ترین شهرك صنعتی مشترك دنیا، بین دو كشور ایران و تركیه در آذربایجان غربی احداث می‌شود.

امیر شهسوار امروز در ارومیه اظهار داشت: احداث بزرگ‌ترین شهرك صنعتی دنیا در آذربایجان غربی با سرمایه‌گذاری مشترك بین دو كشور ایران و تركیه انجام می‌شود.

وی با اشاره به وجود برخی مسائل قانونی در احداث این شهرك صنعتی، تصریح كرد: احداث این شهرك صنعتی مشترك برخی مسائل قانونی دارد كه نیاز است این مسائل قانونی مراحل خود را طی كند.

این مسئول با اشاره به مكان‌یابی این شهرك صنعتی افزود: مكان‌یابی شهرك صنعتی مشترك بین ایران و تركیه قطعی نشده ولی زمین در نظر گرفته شده در منطقه آزاد تجاری ماكو است.
شهسوار با بیان اینكه این شهرك در صورت احداث بزرگ‌ترین شهرك صنعتی دنیا خواهد بود، خاطرنشان كرد: بیشتر از 100 هزار هكتار زمین برای احداث این شهرك صنعتی مشترك در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینكه احداث بزرگترین شهرك صنعتی ماكو مراحل قانونی خود را طی می‌كند، گفت: در این راستا بحث حقوقی و شكل سرمایه‌گذاری برای احداث شهرك صنعتی مشترك بین ایران و تركیه باید نهایی شود.

این مسئول با بیان اینكه باید این شهرك صنعتی به شكل عدد هشت انگلیسی باشد، اظهار داشت: در مكان‌یابی هر صنعتی مشترك بین ایران و تركیه تلاش شده مكانی انتخاب شود كه قسمتی از این شهرك در ایران و قسمت دیگر در تركیه باشد.

شهسوار با اشاره به اینكه در صورت احداث این شهرك سومین شهرك مشترك دنیا خواهد بود، تصریح كرد: نمونه مشابه شهرك صنعتی مشترك در سایر كشورهای دنیا بین كشورهای آمریكا و مكزیك، برزیل و آرژانتین است و ایران و تركیه سومین كشورهایی هستند كه دارای شهرك صنعتی مشترك می‌شوند.

وی با تاكید بر تسریع در این زمینه اعلام كرد: در تلاش برای نهایی شدن مكان‌یابی این شهرك صنعتی در سال 90 هستیم.

سرپرست شركت شهرك‌های صنعتی آذربایجان غربی گفت: در صورتی كه مسائل حقوقی در زمینه مكان‌یابی این شهرك رفع شود دیگر مقدمات احداث این شهرك فراهم می‌شود.

شهرك صنعتی مشترك ایران و تركیه به منظور دستیابی به اهداف تعیین شده برای افزایش میزان مبادلات تجاری بین این دو كشور در مرز مشترك بین ایران و تركیه احداث می‌شود و سازمان صنایع كوچك و شهرك‌های صنعتی ایران متولی احداث این شهرك است.

منبع: فارس


ویدیو مرتبط :
بزرگ ترین ماشین آلاته صنعتی دنیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روزی که استاد بزرگ آواز ایران به دنیا آمد + عکس



روزی که استاد بزرگ آواز ایران به دنیا آمد + عکس

 

موسیقی - پانزده اردیبشهت ماه سالروز تولد غلامحسین بنان، استاد آواز ایران است.

به گزارش خبرآنلاین، استاد غلامحسین بنان 15 اردیبهشت 1290، در خانواده‌ای هنرمند به دنیا آمد و به دلیل گرایش پدر و مادرش به خوانندگی و نوازندگی در شش سالگی به خوانندگی و نوازندگی ارگ و پیانو پرداخت و در این راه از راهنمایی‌های مادرش که پیانو را بسیار خوب می‌نواخت بهره‌ها گرفت. همچنین اولین استاد او در آواز،  پدرش بود.

 

 

غلامحسین بنان, عکس غلامحسین بنان, استاد آواز ایران

 

نمایی از ارکستر رادیو به رهبری روح اله خاقی و خوانندگی غلام حسین بنان

 

بنان فعالیت هنری خود را به صورت رسمی از سال 1321  آغاز کرد. صدای او در همان سال، همراه با همکاری عده‌ای از هنرمندان دیگر از رادیو تهران به گوش مردم ایران رسید و دیری نگذشت که نام بنان زبانزد همه شد. روح‌الله خالقی او را در ارکستر انجمن موسیقی شرکت داد و با ارکستر شماره یک نیز همکاری را شروع کرد و از بدو شروع برنامه «گلهای رنگارنگ» بنا به دعوت استاد داود پیرنیا همکاری داشت.

 

 

غلامحسین بنان, عکس غلامحسین بنان, استاد آواز ایران

 

محمدرضا شجریان در کنار غلامحسین بنان

 


بنان در طول فعالیت هنری خود، حدود 350 اهنگ را اجرا کرد و آنچه که امتیاز مسلم صدای او را پدید می‌آورد، زیر و بم‌ها و تحریرات صدای او است که مخصوص به خودش می‌باشد. بنان نه تنها در آواز قدیمی و کلاسیک ایران استاد بود، بلکه در نغمات جدید و مدرن ایران نیز تسلط کامل داشت. تصنیف زیبا و روح پرور «الهه ناز» او بهترین معرف این ادعا می‌باشد.

 

 

غلامحسین بنان, عکس غلامحسین بنان, استاد آواز ایران

 

مرحوم پرویز مشکاتیان و محمدرضا شجریان در کنار غلام حسین بنان

 


بنان را می‌توان به حق بزرگترین اجرا کننده آهنگ‌های سبک وزیری-خالقی دانست. او همچنین در کنار ادیب خوانساری از بهترین اجرا کنندگان آثار صبا و محجوبی محسوب می‌شود.

 

غلامحسین بنان, عکس غلامحسین بنان, استاد آواز ایران

 

 

غلامحسین بنان  اسفندماه 1364، در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت و بر خلاف وصیتش که مایل بود در گورستان ظهیرالدوله به خاک سپرده شود، در امام زاده طاهر کرج به خاک سپرده شد. او مدت‌ها از بیماری دستگاه گوارش و افسردگی رنج می‌برد.