اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اتهام قتل برق برای متهم شماره یک قتل آب کشور!



اخبار,اخباراجتماعی ,برق کشور

در بیش از 20 درصد استان‌های کشور مصرف برق در بخش کشاورزی بیش از مصرف در بخش صنعت است و افزایش مصرف برق این حوزه نسبت به سال های گذشته بیانگر بهره وری پایین انرژی است که باید راهکارهای مدیریتی ویژه ای در این زمینه اتخاذ شود.

بخش کشاورزی درحالی بیش از 16 درصد از مصرف برق کشور را به خود اختصاص داده است که این بخش در تقسیم بندی ها سومین بخش پرمصرف کشور به حساب می آید.

براساس اعلام سازمان بهره وری انرژی ایران، بخش کشاورزی در سال گذشته بالغ بر 35353 میلیون کیلووات ساعت برق مصرف کرد که نسبت به سال پیش از آن 2250 میلیون کیلووات ساعت افزایش نشان می دهد.

مقایسه مصرف انرژی الکتریکی در بخش کشاورزی در طی سالهای 80 الی 88 نشان می دهد این شاخص از 122 مگاوت ساعت در سال 80 به ازای هر مشترک، به بیش از 140 مگاوات ساعت به ازای هر مشترک در سال 88 افزایش یافته است.

این تقسیم بندی در کنار آمار مصرف برق سایر بخشها، نشانگر آن است که بخش کشاورزی نیازمند اصلاحاتی در روند برق مصرفی خود است و به گفته شیرودی کارشناس ارشد برق دفتر نمایندگی سابا بر اساس آمار انرژی کشور در بخش کشاورزی مطابق با ترازنامه انرژی سال 91 ، مصرف انرژی الکتریکی بخش کشاورزی حدود 15درصد از مصرف کل انرژی برق کشور را شامل می‌شود.

وی معتقد است که برای کاهش مصرف انرژی تعویض الکتروپمپ‌های شافت و غلافی با الکتروپمپ‌های شناور و انتخاب مناسب الکتروپمپ‌های شناور متناسب با شرایط آبدهی و ارتفاع چاه، می تواند مناسب باشد ، همچنین انتخاب روش آبیاری صحیح باعث افزایش راندمان آبیاری از 35 درصد در زمان حاضر به حدود 90 درصد و در نتیجه افزایش کیفیت و میزان محصول، کاهش هزینه‌های جانبی و درنهایت کاهش مصرف انرژی برق می‌شود.

به گفته کارشناسان بهره گیری از موتورپمپ های با راندمان بالا، استفاده از برق در ساعت های کم باری، کشت محصولات متناسب به اقلیم منطقه که در نهایت باعث کاهش مصرف آب و مصرف برق موتورپمپ ها نیز خواهد شد، از جمله راهکارهایی است که می تواند میزان مصرف برق بخش کشاورزی و در عین حال هزینه های این بخش را کاهش دهد.

از سوی دیگر با توجه به اینکه بخش عمده ای از تجهیزات نصب شده بر چاه ها دارای راندمان بسیار پائینی است می توان گفت که اصلاح و افزایش راندمان تجهیزات نصب شده موجود بر چاه‌های کشاورزی نیز دیگر راهکار کاهش مصرف انرژی در این بخش است.

علاوه بر این نیز حذف سیستم شفت و غلافتی و استفاده از پمپ های شناور واستفاده از پمپ ها و موتورهای با راندمان بالاتر و استاندارد از جمله راهکارهای افزایش راندمان تجهیزات کشاورزی است.

به طور کلی می توان گفت چنانچه اصلاح راندمان تجهیزات صورت پذیرد و با فرض اینکه طرح بر 50 درصد از چاه‌های موجود اجرا شود، با بهبود راندمان هر حلقه به میزان 20 درصد مجموعاً شاهد کاهش دیماند مصرفی و کاهش انرژی مصرفی به میزانهای 150 مگاوات و 800 میلیون کیلووات ساعت خواهیم بود.


  اخبار اجتماعی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
بازداشت زنی به اتهام قتل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سکوت متهم در برابر اتهام قتل شریک



 سکوت متهم در برابر اتهام قتل شریک

  مردی که متهم است شریکش را در تصادف ساختگی به قتل رسانده، وقتی در جایگاه متهم ایستاد حاضر نشد از خودش دفاع کند و در برابر سوالات قضات سکوت کرد.

 به گزارش شرق، نماینده دادستان در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده که صبح دیروز در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، گفت: متهم که صدرا نام دارد و از تاریخ 26 تیر سال قبل بازداشت شده متهم است مردی به نام رحیم را که دوست و شریک کاری او بود، به قتل رسانده است. این قتل در جریان تصادف ساختگی اتفاق افتاد.  نماینده دادستان درباره دلایلی که برای متهم‌کردن صدرا داشت، گفت: صدرا و رحیم بعد از مدتی شراکت و کار، با هم اختلاف پیدا کردند و خصومت داشتند.

 

متهم روز حادثه بعد از اینکه رحیم را از خودرواش پیاده کرد ابتدا دنده‌عقب رفت و بعد باشدت به رحیم ‌کوبید. متهم در بازجویی‌های اولیه به این قتل اعتراف کرده و جزییات آن را شرح داده‌ است. هرچند متهم بعد از مدتی با توجه به آموزه‌های مجرمان دیگر در زندان، جرم خود را انکار کرد اما با توجه به اعترافات مقرون به واقع اولیه و گزارش افسر راهنمایی و رانندگی که در محل حضور داشت، به‌عنوان نماینده دادستان درخواست صدور حکم قانونی را دارم. 

 

در ادامه اولیای‌دم مقتول درخواست کردند صدرا به قصاص محکوم شود. سپس وکیل آنها در جایگاه حاضر شد. او گفت: رحیم و صدرا هریک به میزان 50درصد در آرایشگاهی شریک بودند و باهم کار می‌کردند تا اینکه رحیم متوجه ‌شد صدرا معتاد شده‌ است. او صدرا را چندبار در مراکز ترک اعتیاد بستری و تلاش کرد به او کمک کند اما این کارها بی‌فایده ‌بود.

 

در نهایت آگهی استخدام آرایشگر داد، وقتی صدرا متوجه این موضوع ‌شد از رحیم ‌خواست آگهی را پیگیری نکند چون خود او به‌زودی به سرکار برمی‌گردد. اختلاف بین این دو شدت ‌گرفت تا اینکه صدرا بعد از پیاده‌کردن رحیم از ماشین ابتدا دنده‌عقب گرفت و سپس باسرعت زیاد به رحیم ‌کوبید و باعث مرگ او شد. متهم در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرده و سلامت روانی او نیز تایید شده‌ است و من درخواست صدور حکم بر اساس خواسته موکلانم دارم. 

 

سپس متهم در جایگاه حاضر شد. وقتی قاضی اصغرزاده -رییس دادگاه- از او خواست خودش را معرفی کند متهم مشخصاتی را گفت که در پرونده نبود. او در برابر سوالات قاضی درباره مشخصات شخصی‌اش سکوت کرد.

 

در این هنگام قاضی اصغرزاده گفت: با توجه به اینکه تو در تمام این سال‌ها سالم زندگی کردی همسر و فرزند داشتی و می‌توانستی کار آرایشگری بکنی و پزشکی قانونی هم بارها سلامت روان تو را تایید کرده ‌است بنابراین به نظر می‌رسد قصد تمارض ‌داری و با توجه به شوری که با همکاران مستشار در این پرونده انجام دادیم ادامه رسیدگی به پرونده میسر است.

 

برایت بهتر است واقعیت را بگویی و برایمان توضیح بدهی چه اتفاقی افتاده ‌است. راه نجات این نیست که سکوت کنی و خودت را به بیماری بزنی باید از اولیای دم درخواست بخشش کنی.  با این حال متهم همچنان به سوالات پاسخ نداد.گ

 

بنابراین قضات از وکیل او خواستند تا در جایگاه حاضر شود وی ضمن تسلیت به اولیای‌دم گفت: «چون خودم پدرم را از دست داده‌ام می‌دانم شما چه رنجی را تحمل می‌کنید اما یک‌درصد هم احتمال بدهید که گفته‌های متهم در مورد غیرعمدی بودن تصادف درست باشد.» 

 

او در دفاع از موکلش گفت: صدرا به خاطر تالماتی که دارد نمی‌تواند صحبت کند. صدرا و مقتول باهم رابطه بسیار خوبی داشتند و رحیم مانند پدر از او حمایت می‌کرد. متاسفانه صدرا به دلیل جدایی پدر و مادرش و مشکلاتی که بعدها در زندگی مشترک خودش به وجود آمد و منجر به طلاق از همسرش شد، به سمت اعتیاد رفت و به مواد آلوده شد.

 

رحیم سعی کرد به او کمک کند و همه چیز خوب پیش می‌رفت. حتی آنها شب قبل از حادثه با هم به یک مجلس عروسی رفته‌ بودند. روز حادثه نیز به دلیل اینکه موکلم در حال ترک بوده و داروی متادون استفاده کرده بود، حالت عادی نداشت ضمن اینکه افسر اعلام کرده صدرا ابتدا به تیر چراغ‌برق و جایی دیگر و سپس به مقتول برخورد کرده‌ است. او قصد دور زدن داشت که این اتفاق افتاد.  بنابراین گزارش بعد از پایان جلسه رسیدگی، هیات قضات وارد شور شدند./شرق