اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آیت‌الله هاشمی: انتظار می‌رود دیگر از تریبون مجلس شاهد هتاکی‌ها، ودروغ‌گویی‌ها نباشیم / امیدواریم استانداران کشور از جمله اصفهان با شجاعت نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خلق مجلسی معتدل و زنده را حاصل حضور مردم در صحنه توصیف کرد.

به گزارش انتخاب، امروز در چهارمین روز کاری سال جدید، وزیر کشور، قائم مقام وزیر به همراه تنی چند از معاونین، وزیر اطلاعات و معاونین ایشان، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، جمعی از استانداران، اعضای مجمع متخصصین ایران و کانون همبستگی اساتید، نخبگان و دانشگاهیان کشور، تنی چند از مسؤولان و فرمانداری کاشان به همراه اقشار مختلف مردم در ادامه دیدارهای نوروزی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این دیدارها با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و به عنوان شعار امسال نیز انتخاب شده است، باید درون زا و برون‌نگر باشد، گفت: بر اساس این سیاست باید از استعدادها، نیروی انسانی و امکانات موجود کشور به منظور رونق تولید داخلی و خودکفایی حداکثر استفاده انجام شود و با بهره‌مندی از سرمایه‌ خارجی و تکنولوژی‌های پیشرفته دنیا و رصد و تعامل بازارهای جهانی، اقتصاد را پویا و صادرات را افزایش دهیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، درون زایی و برون‌نگری را از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی و مکمل یکدیگر برشمرد و افزود: این دو در کنار یکدیگر سبب تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شوند، اگر درون زا نباشیم، وابسته می‌شویم و بدون سیاست برون‌نگرا نیز، تعامل، تجارت و صادراتی نخواهیم داشت.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خویش در دیدار وزیر، قائم مقام و معاونین وزارت کشور به برگزاری مطلوب و آرام انتخابات هفتم اسفند ماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، به اسلام، کشور و مردم در مجامع جهانی و بین‌المللی اعتباری دوباره بخشید و باعث شادی و امیدواری بیشتر مردم شد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مردم از روند برگزاری و همچنین نتیجه انتخابات راضی هستند، گفت: نتایج انتخابات اخیر نشان داد که مردم به لیست‌ها به طور کامل رأی دادند و این امر نشانگر این است که مردم به خوبی درک کرده‌اند که انتخابات انفرادی جواب نمی‌دهد و نمی‌توان تصمیمات اساسی گرفت و این شیوه در بیشتر نقاط دنیا مرسوم است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، خاطر نشان کرد: استقامت، حفظ استقلال و عدم تأثیرپذیری از فشارها و بی‌طرفی وزارت کشور در انتخابات از نقاط قوت آن بود و ناظران انتخابات باید طرفدار عدالت و در قبال اعلام نظرها و آبروی افراد پاسخگو باشند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خلق مجلسی معتدل و زنده را حاصل حضور مردم در صحنه توصیف کرد و افزود: انتظار می‌رود دیگر از تریبون مجلس شاهد هتاکی‌ها، دروغ‌گویی‌ها و سوء استفاده‌هایی که با عدالت اسلامی و موازین شرعی و انسانی سازگار نیست، نباشیم و نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی باید به تصویب قوانین مفید و کارگشای مشکلات مختلف مردم بپردازند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: با هوشیاری مردم به نتایج خوبی در انتخابات دست یافتیم و من توفیق پیدا کردم در بخشی از این حماسه مردمی حضور ناچیزی داشته باشم.

وی به حضور چشمگیر زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: زنان تحصیلکرده با نشان دادن سطح توانایی‌ها خود، روز به روز جایگاه خود در کشور را ارتقا می‌دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه آینده کشور با آگاهی مردم تأمین است، گفت: امیدوارم روزی موفق به اجرای کامل عدالت اسلامی در کشور شویم و این روز چندان دور نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از مسؤولان شهرستان کاشان با اشاره به نقش و جایگاه استان اصفهان در کشور به برخی مشکلات و مسائل مطرح شده توسط مسؤولان این شهرستان اشاره کرد و گفت: امیدواریم استانداران سراسر کشور از جمله اصفهان با شجاعت و درایت نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.

در ابتدای این دیدار، امیری، قائم مقام وزیر کشور با تبریک سال نو و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به ارائه گزارش مبسوطی از نحوه برگزاری انتخابات در سطح کشور و امنیت حاکم در روز برگزاری آن، گفت: حضور باشکوه و گسترده مردم در انتخابات بیانگر نقش بی‌نظیر شما در ایجاد علاقه و امید به مردم در پاسداری و صیانت از آراء آنها بود.

وی افزود: رهنمودها و حمایت‌های شما از دولت و کارگزاران نظام مایه دلگرمی ما بوده و آینده روشنی را برای دولت و ملت ایران به ارمغان خواهد آورد.

الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس جمهور با تشکر و قدردانی از زحمات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در تنظیم و تدوین سیاست‌های کلی در مجمع تقاضا کرد تا با توجه به بررسی سیاست‌های کلی قانون‌گذاری در مجمع حیطه‌های قانون‌گذاری مشخص و شفا‌ف‌سازی در قوانین و تسهیل در قوانین مربوطه به سرمایه‌گذاری‌های خارجی صورت پذیرد.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید نیز با اشاره به همکاری این صندوق با شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حمایت از کارآفرینان، گفت: مکانیزمی را که مجمع تشخیص برای صندوق توسعه ملی پیش‌بینی کرد، بسیار آینده‌نگر و استراتژیک است.

مومنیان فرماندار کاشان و مالکی سفیر سابق ایران در افغانستان هم در این دیدارها به بیان اقدامات و فعالیت‌های اجرایی به عمل آمده در شهرستان کاشان و مسائل منطقه‌ای به ویژه افغانستان و فعال‌تر شدن گروه‌های تروریستی در منطقه ارائه داد.

سایر دیدار کنندگان نیز با ارائه گزارشی از حوزه فعالیت‌های خود، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را عنصر تعادل و تعامل در نظام دانستند و اظهار داشتند که پس از انتخابات مسئولیت‌های شما بیش از پیش افزایش یافته است.

اخبار سیاسی - انتخاب

 


ویدیو مرتبط :
خاطره گویی آقای بشارتی وزیر کشور دولت آیت الله هاشمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به کسب رای اول مجلس خبرگان رهبری در کشور



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی, رفسنجانی

از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرسیدم حالاکه رای اول مجلس خبرگان رهبری – نه تنها در استان تهران بلکه در مقیاس کشوری – به شما اختصاص یافته، فکر می‌کنید با مخالفانتان و کسانی که برای رای نیاوردن یا کاهش یافتن آراء مردم به شما در این انتخابات هر کاری که از دستشان بر می‌آمد علیه شما انجام دادند چه برخوردی باید کرد؟

به گزارش آنا، این جمله‌ای است که حجت‌الاسلام مسیح مهاجری، مدیر مسوول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان «شجاع مظلوم» نوشته است.


او می‌نویسد:
«از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرسیدم حالاکه رای اول مجلس خبرگان رهبری – نه تنها در استان تهران بلکه در مقیاس کشوری – به شما اختصاص یافته، فکر می‌کنید با مخالفانتان و کسانی که برای رای نیاوردن یا کاهش یافتن آراء مردم به شما در این انتخابات هر کاری که از دستشان بر می‌آمد علیه شما انجام دادند چه برخوردی باید کرد؟


گفت: رقابت‌ها تمام شده و اکنون دوران همکاری برای خدمت به مردم و اعتلای کشور و نظام و پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی است.


پرسیدم: یکی از علمای قم بعد از آنکه نام شما را در صدر لیست رای آوردگان مجلس خبرگان رهبری دید، با ارسال یک پیامک از من خواست این دو آیه قرآنی را برای شما بخوانم: «سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار» (سوره رعد آیه 34) و «واصبر وما صبرک الابالله و لاتحزن علیهم ولاتک فی ضیق ممایمکرون» (سوره نحل آیه 127)، به ایشان از قول شما چه بگویم؟

گفت: «ان‌الله یدافع عن الذین آمنوا...» (سوره حج آیه 38).


هم این بار و هم بعد از انتخابات خبرگان چهارم و هم بعد از رد صلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری 1392 و بعد از آنکه با یک جمله آقای هاشمی رفسنجانی معادلات تغییر کرد و آقای روحانی رئیس‌جمهور شد، آیت‌الله را عامل واقعی به این آیه شریفه دیدم که «لکی لاتا‌سوا علی ما فاتکم ولاتفرحوا بماآتاکم (سوره حدید آیه 23). همواره یکسان، صبور، با وقار، متحمل و امیدوار به فضل الهی. تمکین به قانون، احترام به حریم‌ها و حرمت‌ها، دلسوزی برای نظام و انقلاب و کشور و تلاش برای تقویت ولایت فقیه و شخص رهبری، از ویژگی‌های این استوانه نظام در سختی‌ها و پیروزی‌ها و نشیب‌ها و فرازهاست.


پرسیدم: یکی از علمای قم بعد از آنکه نام شما را در صدر لیست رای آوردگان مجلس خبرگان رهبری دید، با ارسال یک پیامک از من خواست این دو آیه قرآنی را برای شما بخوانم: «سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار» (سوره رعد آیه 34) و «واصبر وما صبرک الابالله و لاتحزن علیهم ولاتک فی ضیق ممایمکرون» (سوره نحل آیه 127)، به ایشان از قول شما چه بگویم؟ گفت: «ان‌الله یدافع عن الذین آمنوا...» 


دیروز که نتیجه نهائی انتخابات خبرگان رهبری اعلام شد و دیدیم که آقای هاشمی رفسنجانی در صدر قراردارد، بسیاری از مردم به همدیگر تبریک گفتند ولی در میان دوستان کسی را ندیدم که از حذف این یا آن کاندیدا خوشحالی کرده باشد. مبنای آن تبریک و این عدم خوشحالی اینست که هیچ یک از نیروهای متعهد به انقلاب راضی نیستند به بزرگان خدشه‌ای وارد شود. نهایت آرزوی همه ما اینست که پیشگامان انقلاب در کنار همدیگر برای خدمت به مردم و تقویت نظام جمهوری اسلامی تلاش کنند و در سایه وحدت و همبستگی هر روز مشکلی از مشکلات مردم ایران و امت اسلامی را حل نمایند و راه الگو شدن این نظام حکومتی برای تمام ملت‌ها و کشورهای جهان را هموار سازند. این، یک آرزوی دست نیافتنی نیست و قطعاً با همدلی و همزبانی نیروهای انقلابی و در صدر همه، بزرگان و پیشگامان نهضت اسلامی، دست یافتنی است.


اگر همه به این نکته فکر کنند که بعد از قرن‌ها مبارزه و فداکاری و تقدیم آن همه شهید و تحمل آن همه سختی‌ها سرانجام خدا بر ملت ایران منت گذاشت و این نظام حکومتی مردمی و اسلامی را به این ملت هدیه کرده که دارای اساس و بنیانی مستحکم است و اگر به درستی از آن استفاده شود می‌تواند مسیر تاریخ را تغییر دهد و انسان‌ها را به سعادت واقعی برساند، شاید به جای درگیری و نزاع و تضعیف همدیگر، راه تعامل و تعاضد را انتخاب کنند و به خاطر قدرت چند روزه دنیا که به هیچکس وفا نمی‌کند اینهمه مجادله نکنند. مهم‌تر آنکه دنیا همواره آینه عبرت است و همین انتخابات هفتم اسفند به روشنی نشان داد که هشدارهای قرآنی درباره دل بستن به زرق و برق دنیا و قدرت چند روزه آن، کاملاً واقعی است و نباید از آن غفلت کرد به ویژه آنکه در این کارگاه بزرگ، دست قدرت خدا همیشه فعال است و برخلاف پیش‌بینی‌های مادی، با تصرف در قلب‌ها کاری می‌کند کارستان.


به جزئیات آنچه مخالفان با آقای هاشمی رفسنجانی در ماه‌ها و به ویژه هفته‌ها و روزهای قبل از انتخابات هفتم اسفند کردند وارد نمی‌شوم ولی اشاره به سیل تهمت‌ها، دروغ‌ها، توسل به بوق انگلیسی و مفتی دربار سعودی و استفاده از امکانات بیت المال برای از چشم مردم انداختن این عالم مجاهد و انقلابی را لازم می‌دانم، نه برای بازگشت به دوران رقابت بلکه فقط با این هدف که یادآور شوم عالم محضر خداست و بالاتر از محاسبات مادی ما محاسبه دیگری وجود دارد که اگر از آن غفلت کنیم چوب این غفلت را خواهیم خورد. به همین دلیل، باید از آنچه انتخابات هفتم اسفند به همه گوشزد کرد عبرت بگیریم و باور کنیم که «یدالله فوق ایدیهم».


این درس، فقط برای کسانی که در انتخابات هفتم اسفند بداخلاقی کردند و چوب آن را خوردند نیست. کسانی که احساس پیروزی می‌کنند نیز باید به این واقعیت توجه کنند که اگر قدر نعمت را ندانند خدا آن را از آنها می‌گیرد. آنها نباید مغرور شوند و حتی بیش از رقبای خود باید به این واقعیت که عالم محضر خداست توجه داشته باشند و خود را به خدمت به مردم و تقویت بنیان‌های اخلاقی و آرمان‌های انقلابی متعهد بدانند. این، راهی است که امام خمینی پیش پای ما قرار داده است، راهی که عزت و اقتدار ما در پیمودن آنست.


صاحب این قلم اگر به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ارادت دارد به دلیل اینست که در معاشرت‌ها دریافته است که او عالم را محضر خدا می‌داند، در نشیب و فرازها از خدا غافل نمی‌شود، جواب بداخلاقی‌های بدخواهان را با بداخلاقی نمی‌دهد و بسیار شجاع است و در نهایت مظلومیت در کوران حوادث تند با احساس تکلیف وارد قلب حادثه می‌شود. یک نمونه از این شجاعت مظلومانه اینکه در هنگامه سونامی تهاجم‌های سنگین روزهای قبل از انتخابات هفتم اسفند که به اومی شد، با انتشار بیانیه‌ای تاریخی خطاب به مردم اعلام کرد: «با توکل بر خدای لایزال، اعتقاد به مبانی اسلام، تاکید بر اصول اسلامی، تعالیم اهل بیت(ع) و با اعتماد کامل به صداقت انتخاب افکار عمومی، پس از سال‌ها مسئولیت‌های انتخابی و انتصابی، یک بار دیگر - و شاید آخرین بار – خود را در معرض آرای شما مردم بزرگوار می‌گذارم تا هم وزن عملکرد و هم میزان درستی و نادرستی مواضع خود را در ترازوی اندیشه‌های عام بسنجم و هم اگر رای لازم و قانونی را برای ورود به مجلس خبرگان رهبری به دست آوردم، براساس تکالیفی که قانون اساسی به صراحت از نمایندگان این مجلس خواسته، انجام وظیفه نمایم.»


تردیدی ندارم که در صدر فهرست آراء خبرگان قرار گرفتن آقای هاشمی رفسنجانی، پاسخ مناسب خدا به مظلومیت او بود و عمل به وعده قرآنی «انّ ‌الله یدافع عن الذین آمنوا»

 

 اخبار سیاسی  - آنا