اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آیا قدرتمندترین ارتش جهان به زانو در می آید؟



 

 

 

بحران اقتصادی , لیبی

 

راهبرد جدید نظامی امریکا بر پایه بحران اقتصادی و تغییر راهبردها تعیین شده است.

جویس نیپر تحلیلگر رادیو کانادا در این باره گفت ارتش عظیم امریکا همواره از جمله افتخارات روسای جمهور امریکا و اختیارات و قدرتهای واقعی هر رئیس جمهوری در امریکا بر پایه فرماندهی این دستگاه قدرتمند نظامی استوار است.

باراک اوباما رئیس جمهور امریکا اعلام کرده است که مبلغ قابل توجهی از بودجه های نظامی کسر می شود و این مسئله در سال انتخاباتی امری بسیار جسورانه تلقی می شود.

هرگز در تاریخ، ارتشی به قدرت ارتش امریکا وجود نداشته است.این دستگاه قدرتمند، سه میلیون سرباز ، یازده ناوهواپیمابر، شصت ناوشکن و سی رزمناو دارد.

بودجه سالانه ان به هفتصدمیلیارد دلار می رسد که این رقم از بودجه نظامی کل اتحادیه اروپا بیشتر است. در سال انتخاباتی جدید باراک اوباما تصمیم به کاری گرفته است که از ذهن همه خارج بود.

او به کاهش هزینه و صرفه جویی در همه بخشها حتی در بخش دفاعی روی اورده است.

بحران بودجه در واشنگتن بالاخره منجر به تصمیمات دردناک درباره این ارتش شد.

به این ترتیب ارتش شاهد کاهش پانصدمیلیارد دلاری بودجه طی ده سال اینده خواهد بود.

رئیس جمهور امریکا تصریح کرد برتری نظامی امریکا همچنان حفظ خواهد ماند.

حضور امریکا در منطقه اسیا و اقیانوس ارام پررنگ تر می شود و هوشیاری ها در منطقه خاورمیانه بیشتر می شود اما فرو رفتن در منجلابهایی نظیر افغانستان و عراق دیگر هرگز تکرار نخواهد شد چرا که هزینه عملیات ضد شورش برای امریکا بسیار سنگین است.

واشنگتن درحال حاضر به دنبال ماموریتهای هدفمند و سریع با نیروی نظامی کمتر در محل با حضور هواپیمای بی سرنشین بیشتر است.

اما مشارکت امریکا در ماموریتهای بین المللی نظیر عملیات ناتو در لیبی زیر سوال نخواهد رفت.

لئون پانتا وزیر دفاع امریکا خاطر نشان کرد این کاهش ها منجر به کاهش امنیت امریکا نخواهد شد. دولت اوباما هنوز جزییات طرح خود را ارائه نکرده اما اراده وی برای تغییر این دستگاه نظامی قدرتمند مشهود است.

درگذشته امریکا امادگی ان را داشت که همزمان دو جنگ را پیش ببرد اما امروزه به علت بحران پنتاگون مجبور است از جاه طلبی های خود دست بکشد.../انتخاب


ویدیو مرتبط :
ارتش آمریکا شکست ناپذیر و قدرتمندترین ارتش در جهان است

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قدرتمندترین زنان جهان معرفی شدند



 

 

قدرتمندترین زنان جهان معرفی شدند

 

جوان‌ترین زن موجود در این فهرست لیدی گاگا، خواننده معروف آمریكایی با تنها 25 سال بوده و پیرترین زن نیز ملكه الیزابت دوم،‌ ملكه بریتانیا با 85 سال سن است.

 

نشریه اقتصادی فوربس در تازه‌ترین گزارش خود به معرفی قدرتمندترین و بانفوذترین زنان جهان پرداخت.

 

به گزارش ایسنا در فهرست منتشر شده از سوی فوربس نام 100 زن قدرتمند و بانفوذ جهان اعلام شده كه این افراد در حوزه‌های مختلفی از سیاست و اقتصاد گرفته تا هنر و مطبوعات فعالیت می‌كنند.

 

در این فهرست آنجلا مركل، صدراعظم آلمان به عنوان قدرتمندترین زن جهان معرفی شده و هیلاری كلینتون، وزیر امور خارجه آمریكا و دیلما روسف، رئیس‌جمهوری برزیل نیز در رده‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

 

جوان‌ترین زن موجود در این فهرست لیدی گاگا، خواننده معرف آمریكایی با تنها 25 سال بوده و پیرترین زن نیز ملكه الیزابت دوم،‌ ملكه بریتانیا با 85 سال سن است.

 

همچنین در این فهرست زنانی از كشورهای آرژانتین، استرالیا، برزیل، چین، كاستاریكا، فرانسه، آلمان؛ هند، اندونزی، اسرائیل، ایتالیا، اردن، لیبریا، میانمار، نیوزلند، نیجریه، عربستان سعودی، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، تایوان، تایلند، تركیه، بریتانیا و آمریكا حضور دارند. 65 نفر از زنان حاضر در این فهرست آمریكایی هستند.

 

زنان حاضر در این فهرست در حوزه‌های میلیاردرها، كسب و كار، هنر و شهرت، رسانه و مطبوعات، فعالیتهای غیرانتفاعی و سیاست تقسیم‌بندی شده‌اند.

 

فهرست قدرتمندترین و بانفوذترین زنان جهان به شرح زیر است:

 

1- آنجلا مركل، صدراعظم آلمان

 

2- هیلاری كلینتون، وزیر امور خارجه آمریكا

 

3- دیلما روسف، رئیس‌جمهوری برزیل

 

4- ایندرا نویی، مدیرعامل شركت پپسی

 

5- شریل ساندبرگ،‌ مدیر اجرایی فیس‌بوك

 

6- ملیندا گیتس، یكی از دو بنیان‌گذار و صاحب كرسی در بنیاد خیریه ملیندا&گیتس

 

7- سونیا گاندی، رئیس حزب كنگره ملی هند

 

8- میشله اوباما، زن اول آمریكا

 

9- كریستین لاگارد، مدیركل صندوق بین‌المللی پول

 

10- ایرنه روزنفلد، مدیرعامل شركت كرافت فودز

 

از دیگر زنان مشهور در این فهرست می‌توان به اپرا وینفری، لیدی گاگا، كریستینا فرناندز، بیونس، جولیا گیلارد، آنگ سان سوچی، آنجلینا جولی، سارا پیلین، كریستین امان‌پور، نانسی پلوسی، الن دجنرس، یینگلاك شیناواترا، جی.كی رولینگ و الن جانسیون سیرلاف اشاره كرد./ایسنا