اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آمادگی ایران برای تامین انرژی اروپا


معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران از نظر برخورداری از منابع نفت و گاز در جایگاه نخست جهان قرار دارد، گفت: ایران برنامه های وسیعی برای سرمایه گذاری در بخش انرژی دارد و آمادگی دارد بخشی از انرژی مورد نیاز اتحادیه اروپا را تامین کند.

خبرگزاری ایسنا: معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران از نظر برخورداری از منابع نفت و گاز در جایگاه نخست جهان قرار دارد، گفت: ایران برنامه های وسیعی برای سرمایه گذاری در بخش انرژی دارد و آمادگی دارد بخشی از انرژی مورد نیاز اتحادیه اروپا را تامین کند.

اسحاق جهانگیری عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار «ایوایلو مسکوفسکی» وزیر حمل و نقل بلغارستان، از اتحادیه اروپا بعنوان یکی از شرکای مهم تجاری برای ایران در گذشته یاد کرد و اظهار داشت: در سالهای تحریم، بخش زیادی از مبادلات تجاری میان ایران و اروپا کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه ایران در میان کشورهای اتحادیه اروپا رابطه ای دیرینه با بلغارستان داشته است، تصریح کرد: هم اکنون با لغو تحریم های ایران، فرصتی مهیا شده است که روابط تهران- صوفیه به نقطه قبل بازگردد و شاهد توسعه مناسبات میان دو کشور باشیم.

جهانگیری یکی از ماموریتهای اصلی کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور را شناسایی موانع و بررسی فرصت های جدید برای توسعه همکاری ها دانست و اظهار امیدواری کرد در این کمیسیون توافقات مثبت و سازنده ای میان دو کشور منعقد شود و دو ملت از نتایج آن بهره مند شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به فرصت ها و مزایای منحصر به فرد ایران نظیر برخورداری از امنیت و آرامش، جمعیت 80 میلیونی، منابع معدنی فراوان، نیروی جوان تحصیلکرده و بازار بزرگ کشور گفت: ایران از ظرفیت های مهمی برخوردار است که می تواند برای کشورهای اروپایی و از جمله بلغارستان، جذابیت زیادی برای سرمایه گذاری و همکاری مشترک داشته باشد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: ایران آمادگی دارد در زمینه های مختلف مانند حمل و نقل، کشاورزی، انرژی و صنعت با بلغارستان همکاری جدی داشته باشد و لازم است موانع پیش روی توسعه روابط نظیر مشکلات و موانع بانکی مرتفع شود.

وی افزود: موانع بانکی یکی از مهمترین مشکلات پیش روی توسعه همکاری میان ایران و کشورهای اروپایی است و اتحادیه اروپا باید سرعت عمل بیشتری برای حل مسائل بانکی میان دو طرف داشته باشد تا فرصت سرمایه گذاری و همکاری فراهم شود.

جهانگیری خاطرنشان کرد: تهران و صوفیه می توانند علاوه توسعه روابط در زمینه های اقتصادی و تجاری، همکاری های خود را در بخش فرهنگی و علمی نیز ارتقاء دهند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نخست وزیر بلغارستان و دعوت دکتر ظریف از وی برای سفر به تهران، گفت: رفت و آمد و رایزنی مستمر مقامات دو کشور می تواند زمینه ساز توسعه مناسبات در بخش های مختلف باشد.

وزیر حمل و نقل بلغارستان نیز در این دیدار با اشاره به ملاقات های خود با برخی وزرای ایرانی گفت: در مذاکرات انجام شده، بسیاری از مسائل و موانع پیش روی همکاری های میان دو کشور را بررسی کردیم و لازم است که این مسائل را با سرعت و در آینده نزدیک حل کنیم تا شرایط برای همکاری و سرمایه گذاری فراهم شود.

ایوایلو مسکوفسکی یکی از موانع فراروی گسترش همکاری های دو کشور را مسائل بانکی عنوان کرد و افزود: بدون حل مسائل بانکی، شرایط برای توسعه همکاری های تجاری میان دو کشور فراهم نخواهد شد.

وی ایجاد یک کریدور حمل و نقل میان دو کشور را گامی مهم و سازنده در توسعه روابط ارزیابی کرد و اظهار داشت: ایران می تواند دروازه ای میان اروپا و خاورمیانه باشد و وجود این کریدور می تواند بستر مناسبی برای توسعه مناسبات و ارتقاء سطح همکاری های میان دو کشور باشد.

وزیر حمل و نقل بلغارستان گفت: از لحاظ سنتی و تاریخی روابط مستحکمی میان مردم دو کشور حاکم بوده است و امیدوارم مردم دو کشور شاهد توسعه روابط همانند گذشته باشند.


ویدیو مرتبط :
تامین انرژی منازل با استفاده از انرژی جزر و مد اقیانوس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف انرژی برای تولید شكر در ایران ۳ برابر اروپا است



 

 

در حالی كه در كشورهای اروپایی برای تبدیل هر ۱۰۰ تن چغندر به شكر ۱۷ تا ۲۰ تن انرژی بخار مصرف می شود، در ایران سه برابر این میزان یعنی ۶۰ تا ۷۰ تن بخار مصرف می شود كه ۶۰ درصد كل هزینه كارخانه های قند را تشكیل می دهد.

خلیل بهزاد - مدیر عامل مركز صنایع قند ایران در گفت وگو با خبرنگار كشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این كه صنعت قند با مشكل مصرف انرژی مواجه است، گفت: با توجه به این كه ماشین آلات این صنعت فرسوده است، آب و انرژی بالایی برای تبدیل چغندر قند به شكر مصرف می كنند كه باید این میزان مصرف كاهش یابد.

وی افزود: طی سال های گذشته ۱۳ متر مكعب آب به ازای هر تن چغندر در كارخانه ها مصرف می شد كه هم اكنون به یك و نیم متر مكعب كاهش یافته است اما بازهم باید این میزان مصرف با بهره گیری از نیروهای متخصص و به كارگیری علم در تولید كاهش یابد. همچنین از هر ۱۰۰ تن چغندر ۱۰ تن شكر تولید می شد كه با حضور متخصصان در كارخانه ها امیزان استحصال به ۱۶ تن رسیده و ۱۵۰ میلیارد تومان راندمان برای كارخانه ها ایجاد كرده است.

بهزاد اظهار كرد: با واقعی شدن قیمت سوخت با مشكل افزایش شدید هزینه سوخت و انرژی مواجه شده ایم كه ضروری است متخصصان بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع قند را تربیت كرده و به كار گیریم.

مدیرعامل مركز صنایع قند ایران گفت: با استفاده از علم و تكنولوژی می توان مصرف سوخت را كاهش داد مشروط بر این كه مجوز تربیت نیروی متخصص داده شود.

وی افزود: وزارتخانه های مربوطه باید مجوز پرورش نیرو برای كاهش مصرف انرژی را بدهند در حالی كه فقط نیروی متخصص تولید قند تربیت می شود اما صنایع قند صنایعی هستند كه نیازمند متخصصان ویژه و متفاوت از دیگر صنایع است.

به گفته بهزاد ۶۰ درصد كل هزینه كارخانه های قند هزینه سوخت و انرژی است.

وی تاكید كرد: برای نوسازی كارخانه ها نیز نیروی خوب و متخصص لازم است اما اجازه آموزش و تربیت نیروی متخصص نوسازی صنایع داده نمی شود.

به گفته مدیرعامل مركز صنایع قند ایران در حالی كه كشورمان سالانه ۷۹۱ هزار تن ملاس برای تولید اتانول، الكل، خمیرمایه و اسید سیتریك نیاز دارد، در سال ۸۷ حدود ۲۹۱ هزار تن ملاس تولید شده كه در سال های بعدی رو به كاهش بوده است و با كمبود ملاس مواجه هستیم كه از طریق واردات جبران می شود.

وی اظهار كرد: با كاهش سطح زیر كشت چغندر قند تولید ملاس (آخرین پساب كارخانه قند) نیز كاهش یافته است..... / خبرگزارى ایسنا