اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آقای روحانی! انتصابات خانوادگی چرا؟



انتصابات خانوادگی در دولت روحانی

آقای روحانی! انتصابات خانوادگی چرا؟

علی غزالی، روزنامه نگار از دو انتصاب دیگر در صفحه ی شخصی خود خبر داده است؛ عبد الحسین فریدون؛ برادرزاده آقای روحانی {مشاور وزیر و مدیر كل دفتر وزارتی وزارت علوم} و علی اصغر مونسان؛ خواهر زاده آقای روحانی؛ {مدیر عامل منطقه آزاد کیش}.

در مدت کوتاه پس از انتخابات، از روی کار آمدن دکتر حسن روحانی همه راضی هستند، چه اصلاح طلبان و چه اصولگرایان، چه داخلی ها و چه خارجی ها؛ اما انتصاب های خانوادگی که چند نمونه ی آن علنی شده می تواند به یکی از نقاط ضعف او تبدیل شود.

به گزارش انصاف نیوز، به عنوان نمونه، علی رغم اینکه برای انتخاب شدن آقای روحانی بسیاری تلاش کرده بودند و در ستاد وی جوانان بسیاری فعالیت می کردند، اما پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، در کمال تعجب شخصی به نام «اسماعیل سماوی» به عنوان مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، سرپرست گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری منصوب شد.

در همان تاریخ یکی از اعضای کمیته ی جوانان ستاد روحانی با گلایه این موضوع را به خبرنگار انصاف نیوز اطلاع داد و گفت که آقای سماوی، خواهر زاده آقای روحانی است و این باعث خواهد شد که جوانان فعال در ستاد وی سرخورده شوند؛ هم به دلیل اینکه شخصی خارج از سیستم ستاد انتخاب شده و هم به دلیل این انتصاب فامیلی.

علی غزالی، روزنامه نگار از دو انتصاب دیگر در صفحه ی شخصی خود خبر داده است؛ عبد الحسین فریدون؛ برادرزاده آقای روحانی {مشاور وزیر و مدیر كل دفتر وزارتی وزارت علوم} و  علی اصغر مونسان؛ خواهر زاده آقای روحانی؛ {مدیر عامل منطقه آزاد کیش}.

حضور «حسین فریدون»، برادر حسن روحانی رییس جمهور، در تیم مذاکره کننده ی هسته ای ایران در نشست وزرای ایران و 5+1 در نیویورک، این سوال را پیش آورده که آقای فریدون با چه عنوان حقوقی در این تیم قرار گرفته است؟

 

تا امروز هیچ حکمی رسمی از سوی رییس جمهور برای حسین فریدون صادر نشده و اگر صادر شده علنی نشده است؛ خود او نیز چندی پیش تاکید کرده بود که سمتی در دولت ندارم. این در حالی است که حسین فریدون در مدت انتخاب حسن روحانی، در بسیاری از مراسم های رسمی برادر خود را همراهی می کند؛ اما نه رسانه ها نیز هر بار از او به عنوان «برادر رییس جمهور» نام برده اند.

 

حسین فریدون، با 8 سال فعالیت به عنوان سفیر ایران در مالزی و نیز سالها فعالیت به عنوان عضو هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل، سابقه ای دیپلماتیک دارد. دلیل تفاوت نام فامیلی حسین فریدون با برادر خود، حسن روحانی این است که برادر بزرگتر نام فامیلی خود را از «فریدون» به «روحانی» تغییر داده است.

 

بر خلاف انتخاب و انتصاب کارشناسی بخش زیادی از وزرا از جمله دکتر جواد ظریف، اما این چند انتصاب فامیلی در کنار انتصاب افرادی دیگر از فامیل آقای روحانی و دیگر مسوولان، که از روی بی تدبیری صورت گرفته، گلایه هایی را در پی داشته و خواهد داشت که باعث ناامیدی از دولت برآمده از یک حرکت ملی بشود./انصاف نیوز

 


ویدیو مرتبط :
دلیل تغییر نام خانوادگی رییس جمهوراز" فریدون"به"روحانی"

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی، درباره 18تیر: آقای قالیباف، گفتید اجازه دهید با دانشجوها گاز انبری برخورد کنیم



روحانی، درباره 18تیر: آقای قالیباف، گفتید اجازه دهید با دانشجوها گاز انبری برخورد کنیم

حسن روحانی و محمدباقر قالیباف درباره مسائل سیاسی مختلف بحث های متفاوتی را مطرح کردند.

 

مناظره سیاسی نامزدهای ریاست جمهوری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ادامه مناظره سیاسی نامزدهای ریاست جمهوری حجت الاسلام حسن روحانی در پاسخ نقدها و نظرات 7 نامزد دیگر گفت: نکته ای که آقای حداد در مورد کدخدا گفتند سوال این بود که مذاکره با آمریکا یا اروپا راحت تر است؟ گفتم آمریکا راحت تر است چون اروپایی ها یک کدخدا دارند و گفتم با کدخدا بهتر است. احتمالا شما خبر سایتهای مغرض را خوانده اید! 

وی ادامه داد: آقای جلیلی گفت بحث ممانعت از جنگ برای سال 82 است و موضوعی که شما گفتید برای سال 84 است و البرادعی می گوید متاسفم که 3 کشور راه چانه زنی را ارائه کرده اند و تندترین جواب را هم ما به آن جواب دادیم نامه را هم به آژانس نوشته بودیم و نباید تاریخ ها بهم بریزد.

روحانی تاکید کرد: از آقای قالیباف خیلی تعجب میکنم! درست است باید رقابت کنیم ولی نه اینجوری. آقای قالیباف! دلم نمیخواست بگم؛ آنجا بحث این بود شما میگفتید دانشجویان بیایند ما برنامه گازانبری داریم. ما می گفتیم راه این است که مجوز بدهیم و دستگیر کنیم. من راجع چند کلانتری به شما گزارش دادم. شما چی گفتید؟! نمیخواهم بازگوکنم.

وی افزود: گفتید کل آدم های سالم من این تعداد است. برنگردید به بحث های آن زمان، این سینه من پر است از مسائل فراوان. حرف برای گفتن زیاد داریم. بگذارید رقابتمان سالم و درست باشد. شورای عالی امنیت ملی هم مدافع اقوام بوده به این شورا اتهام نزنید! از ابتدای زندگی سیاسی مسیرم روشن است هیچوقت پادگانی فکر و عمل نکردم. جزو افرادی هستم که حقوق  خواندم، من سرهنگ نیستم! حقوقدان هستم. حواسمان باشد چگونه حرف میزنیم. هرچه اطلاعات لازم باشد در ذهنم دارم که بگویم. همیشه روبروی افراطیون ایستادم و طرفدار آزادی بیان و مخالف افراط و تفریط بوده‌ام. چرا اینطوری بحث میکنید؟ اگر بنا به این باشد که حرف زیاد برای گفتن داریم.

قالیباف در پاسخ به روحانی گفت: در رابطه با اقوام من گفتم در رابطه با آزادی باید یکنواخت بود و نگفتم دیدگاه شما اینگونه است ولی امروز اقوام مختلف در حوزه امنیت ملی حقوقشان تحقق پیدا نکرده است. بنده این بحث را نگفتم.

روحانی نیز گفت: ما در این زمینه مصوبه گذراندیم.

قالیباف در پاسخ به روحانی گفت: آقای عارف جلسه قبل گفت بهترین رابطه و ارتباط بین پلیس و دانشجو در زمان بنده بوده است. حرکت گاز انبری نبوده است و دولت اصلاحات این را تایید می کند و بنده در مقابل لباس شخصی ها استادم. حرف بنده این است که دفتر تحکیم وحدت اجازه دهیم تا کار خود را کند. شما گفتید دردسر است دو روز بعد تمام می شود.

روحانی نیز گفت: این بود؟! گفتم اگر می خواهیم گاز انبری کار کنیم این کار را نکنیم. من نیت خوانی بلد نیستم.

قالیباف نیز در پاسخ مجدد به روحانی گفت: نماینده رسمی تحکیم بعد از آن جلسه که با اصرار من موافقت شد به آن گفتم قانون احزاب به شما اجازه میدهد سخنران و محل را اعلام کن من امنیتش را تامین میکنم. من شما را بعنوان فرد معتدل می شناسم. ولی شما فکر میکنید ما پادگانی هستیم. ما افتخار رزمندگی و دفاع از کشور داریم. ما گاز انبری عمل نکردیم اتفاقا ایستادیم و از دانشجویان دفاع کردیم.

غرضی نیز در سخنانی گفت: این بحث ها به مردم کمک می کند؟ این مسائل به درد مردم نمی خورد. امکان ندارد از این بحث ها کسی سود ببرد. باید برنامه ها را ارائه کنیم و هیچ فردی برنامه فیزیکی نمی دهد و همه برنامه های عرفانی و ادبیاتی می دهند.

روحانی اعلام کرد: به ملت بزرگوار می گویم من شیوه تخریب را نمی پسندم و حاضر نیستم رقیبم را تخریب کنم و حاضر نیستم اسناد سری را اینجا افشا کنم و اینجا جملات را بالا و پایین کنم همانطور که آقای قالیباف گفتند و من نگفتم و بحث من پلیس نیست و شیوه قالیباف است.

روحانی درباره اظهارات رضایی گفت: آقای رضایی طوری می گویند که نظرات دقیق داشتند و اجرا نشد. در جنگ کفتید شورای امنیت بهتر از شورای حکام است و چرا روحانی جلوی رفتن پرونده به شورای امنیت را گرفته است. اولین جلسه سری را کدام سایت افشا کرد؟ نگذارید خیلی از حرف ها که نباید گفته شود را بگوییم. باید رقابت سالم داشته باشیم. با این لحن که این غلط و آن نیز غلط بوده است به نتیجه نمی رسیم. امروز هم باید این پرونده که ظالمانه به شورای امنیت رفته به شورای حکام باز گردد.

رضایی در پاسخ به روحانی گفت: حرف اساسی من این بود که می خواهیم اطلاعاتی به مردم بدهیم که برای سرنوشت خودشان تصمیم بگیرند. معنای این حرف این است که اگر یکی از شما رئیس جمهور شوید می خواهید با وضع قدیم کشور را اداره کنید؟ شما می گویید آن مذاکرات منجر به این شد که جنگ مشود و حرکت های روحانی و جلیلی را کنترل می کند. اگر روحانی بخواهد با این عصبانیت سکان کشور را به دست بگیرد خدا باید به خیر کند.

روحانی در واکنش به محسن رضایی که او را عصبانی خوانده بود گفت: من عصبانی و ناراحت نشدم البته با صدای رسا باید جواب می دادم./خبرآنلاین