سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

گربه ها شب ها کجا می روند؟


اگر اجازه می دهید گربه تان بیرون برود و فکر می کنید همان اطراف خانه می ماند، دوباره فکر کنید. تحقیقات اخیر که با استفاده از ردیاب های GPS انجام شده حرکت گربه های خانگی را نشان داده و نتایج آن صاحبان گربه ها را شگفت زده کرده است.

صبح بخیر: اگر اجازه می دهید گربه تان بیرون برود و فکر می کنید همان اطراف خانه می ماند، دوباره فکر کنید. تحقیقات اخیر که با استفاده از ردیاب های GPS انجام شده حرکت گربه های خانگی را نشان داده و نتایج آن صاحبان گربه ها را شگفت زده کرده است.

وقتی با صاحبان گربه ها صحبت می کنید بیشتر آنها می گویند: «گربه من فقط کنار تخت من می خوابد و جایی نمی رود.» اما با تحقیقات اخیر مشخص شده که آنها سه کیلومتر از خانه دور می شوند. آنها با دیدن مسیرهای جالب حرکت گربه هاشان که در تصاویر زیر می بینید حیرت زده شدند. 

گربه ها شب ها کجا می روند؟

گربه ها شب ها کجا می روند؟

گربه ها شب ها کجا می روند؟

گربه ها شب ها کجا می روند؟

گربه ها شب ها کجا می روند؟

گربه ها شب ها کجا می روند؟


ویدیو مرتبط :
گربه ها نصفه شب کجا می روند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا پشه‌ها شب‌ها به میهمانی می‌روند؟



پشه های آنوفل ,ناقل اصلی مالاریا

چرا  شب‌ها به میهمانی می‌روند؟

پژوهش‌های صورت گرفته توسط محققان دانشگاه نوتردام نشان می‌دهد، پشه های آنوفل ناقل اصلی مالاریا در آفریقا، بوی بدن میزبان را در هنگام شب بهتر احساس می‌کنند.

به گزارش (ایسنا)، این مطالعه یک رویکرد یکپارچه برای بررسی توانایی پشه ها در استشمام بوها در طول شبانه روز و شامل روش های پروتئوم، حسی فیزیولوژیکی و رفتاری محسوب می‌شود.

محققان دپارتمان علوم زیستی موسسه Eck به سرپرستی «جیلیس دافیلد» در تحقیقات خود، نقش خانواده عمده ای از پروتئین های حسی پشه موسوم به OBPs را که در تنظیم روزانه حساسیت بویایی دخالت دارند، مورد بررسی قرار دادند.

به نظر می رسد پروتئین های OBPs در شاخک و دهان حشره به متمرکز کردن مولکول های بو دار و انتقال آنها به گیرنده های بویایی کمک می کند.

در این مطالعه فراوانی ریتم روزانه پروتئین OBPs نشان داده می شود که بالاترین غلظت در اندام های حسی پشه در هنگام شب ایجاد می شود.

این کشف می تواند مسیر را برای توسعه روش های موثر محافظتی در مقابل حشرات ناقل بیماری ها هموار کند.

نتایج این مطالعه در مجله Nature‌ منتشر شده است. /ایسنا