سرگرمی
2 دقیقه پیش | تصاویری که شما را به فکر فرو میبرد (34)یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمیتواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ... |
2 دقیقه پیش | دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماهدیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ... |
چقدر طول می کشد از وسط زمین رد شویم؟
شاید هرگز مایل نباشد از وسط کره زمین بگذرید، اما سوالی در این خصوص وجود دارد. اگر زمین را از وسط سوراخ کنیم چقدر طول میکشد که از بالای آن بپریم و به پایین برسیم؟ پاسخ این سوال ۴۲ دقیقه است.
البته باید بدین نکته نیز توجه داشت که در این سوال، برای اینکه شرایط سادهتر شود، سوراخ را از قطب شمال تا قطب جنوب فرض کردهایم و البته فضای داخل سوراخ نیز بدون هوا در نظر گرفته شده است. در ادامه میتوانید تمام این تئوری را به صورت ویدیویی مشاهده کنید.
ویدیو مرتبط :
چقدر طول می کشد تا در آپارات عضو شویم؟
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
سن حقیقی کره زمین چقدر است؟
كشفی جدید توسط محقق دانشگاه فناوری میشیگان با ارسال یك موج شوك به دنیای علم زمین، هسته داخلی زمین را پیرتر از تصورات پیشین نشان داده است.
الكسی اسمیرنوف، استادیار ژئوفیزیك به همراه دانشمندانی از دانشگاههای روچستر و ییل دریافتهاند كه هسته درونی زمین حداقل 1.2 میلیارد سال از محاسبات پیشین پیرتر است.
پیش از این، اسمیرنوف در حل معمای چگونگی شكلگیری سازههای بزرگ بازالتی در سیبری كه آن نیز یك پژوهش جنجالی محسوب میشد، همكاری كرد بود.
اسمیرنوف از دادههای دیرینه مغناطیسی برای تحقیقات خود استفاده كرده و به اندازهگیری میدانهای مغناطیسی در قدیمیترین سنگهای زمین پرداخت.
وی با نمونهگیری از سنگهای اطراف جهان توانست سن هسته داخلی زمین را برآورد كند كه به ادعای این دانشمند، به آغاز صفحات تكتونیكی نیز مرتبط است.
این استاد دانشگاه میشیگان اظهار كرد: در فرایند فرورانش صفحه، یكی از صفحات به زیر دیگری فرو رفته و به سمت هسته زمین سرازیر میشود. هنگامی كه این ماده صفحه سرد در ابتدای امر به مرز هسته مایع میرسد، ممكن است باعث آغاز شكلگیری و رشد هسته داخلی جامد آن شود.
وی همچنین رانش قارهیی را نیز كه در طول زمان در مناطقی مانند هند اتفاق افتاده در این مطالعه احتساب كرده است.
این فرایند ژئوداینامیك كه رفتار میدان مغناطیسی را نیز تغییر میدهد، به ادعای اسمیرنوف بسیار قبلتر از آنچه تاكنون تصور میشد، اتفاق افتاده است.