سرگرمی
2 دقیقه پیش | تصاویری که شما را به فکر فرو میبرد (34)یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمیتواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ... |
2 دقیقه پیش | دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماهدیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ... |
عکس: بزرگترین سرقت هنری تاریخ
آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم بزرگترین سرقت آثار هنری را با جمع آوری نزدیک به یک میلیون اثر هنری از سراسر اروپا رقم زد؛ غارتی که قرار بود در سال های بعد موزه نازی ها در شهر «لینتس» اتریش را پر کند.
به گزارش مجله تاریخ فرادید، در سال های جنگ جهانی دوم به دلیل علاقه رهبران آلمان نازی به آثار هنری شمار قابل توجهی از نقاشی، مجسمه، اشیاء عتیقه و قیمتی از سراسر اروپا به سرقت رفته و به آلمان فرستاده میشد. مورخان می گویند این کار پیش از شروع جنگ با مجبور کردن مجموعه داران به فروش آثارشان آغاز شده بود. در آن سال ها آلمان بسیاری از آثار هنرمندان مدرن که یهودی، غیر آلمانی و یا مخالف ایدئولوژی نازییسم بودند را با عنوان آثار "منحط"تشخیص داده و مصادره می کرد. آثار بسیاری از هنرمندان داداییست و سورئالیست که آن سال ها در موزههای آلمان و یا نزد مجموعهداران خصوصی به ویژه مجموعهداران یهودی، نگهداری میشد به همین شکل توسط نازیها جمعآوری و مصادره شد.
از سوی دیگر فرانکلین روزولت رئیس جمهور امریکا در راستای آنچه "حفاظت از میراث فرهنگی" عنوان شده بود مرکزی به همین نام تاسیس کرد تا در طول جنگ نسبت به حفاظت و نگهداری از میراث فرهنگی اقدام کند. 345 مرد و زن کارشناس آثار هنری از 13 کشور جهان موظف بودند در مناطق جنگی آثار هنری را شناسایی و آن را از دستبرد نازی ها دور نگه دارند. در همان سال ها بسیاری از آثار هنری که در پیشروی متفقین از این طریق به دست آنها می افتاد به همین مرکز منتقل میشد.
با پایان جنگ جهانی بسیاری از مخفیگاه های نازی ها که آثار هنری به سرقت رفته در آنجا نگهداری می شد کشف و بسیاری از آثار شناسایی و به صاحبانشان بازگردانده شد؛ اما شمار زیادی همچنان کشف نشده ماند.
یکی از آخرین مخفیگاه های کشف شده از نازی ها دو سال قبل در آپارتمانی در مونیخ شناسایی شد. در این آپارتمان نزدیک به 1500 اثر نقاشی از جمله آثار متعلق به پابلو پیکاسو و ماتیس پیدا شد که در سالهای 1930 و اوایل دهه 40 میلادی توسط نازیها دزیده شده بود.
سربازان امریکایی پند تابلوی نقاشی را تحت نظارت کاپیتان "جیمز رامیرر" یکی از اعضای مرکز "حفاظت میراث فرهنگی" از قلعه "نوی شواین اشتاین" در جنوب "باواریا"خارج میکنند.
سربازان امریکایی بازرسی از کلیسای "الینگن" در آلمان؛ جایی که بسیاری از آثار هنری به سرقت رفته در آنجا نگهداری می شد.
سرباز امریکایی پس از یافتن اثری از "آلبرشت دوور" نقاش و ریاضی دان آلمانی در یک معدن نمک در "مرکرز" آلمان
کشف گنجینه مخفی آثار هنری آلمان توسط سربازان امریکایی در یک معدن نمک در "مرکرز"؛ این گنجینه شامل آثار هنری موزه برلین بود.
نقاشی موسوم به "محفظه" اثر نقاش اکسپرسیونیست "ادوارد مانه" که در میان آثار مخفی در معدن نمک "مرکرز" کشف شد.
یکی از کارکنان مرکز "محافظت از میراث فرهنگی" در میان کتاب ها و نسخ خطی که از نازی ها کشف شده است.
ژنرال دوایت آیزنهاور فرمانده ارشد متفقین در بازدید از آثار هنری کشف شده از آلمان نازی در یک معدن نمک
نقاشی رامبراند که توسط نیروهای "محافظت از میراث فرهنگی" در برلین کشف شده است.
تاج قیمتی "سن استیفن" متعلق به مجارستان که در سال 1945 در اتریش کشف شد و پس از شناسایی به شوروی منتقل شد.
کامیون های حامل بخشی از گنجینه 6 میلیاردی هنر فلورانس که پس از عقب نشینی آلمان از "بولزانو"کشف شد.
پادشاه اسپانیا "فیلیپ چهارم" و افسران مرکز "حفاظت میراث فرهنگی" در بازدید از آثار هنری متعلق به اسپانیا که از آلمان نازی کشف شده است.
ویدیو مرتبط :
بزرگترین سرقت تاریخ کرمان
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
بزرگترین سرقت بانکی تاریخ رقم خورد/ یک میلیارد دلاراز 100 بانک
به گزارش خبرآنلاین ریانیووستی به نقل از کارشناسان امنیت سایبری نوشته است ، هکرها، اقدام به فرستادن ایمیلی حاوی فایلهای Word بود. این فایلها خود حاوی ویروس بودند که از راه آن توانستند وارد حسابهای بانکی شوند. هکرها موفق شدند به این شیوه حدود ۱۰۰ بانک و موسسه مالی را در جهان مورد دستبرد قرار دهند. احتمال دارد این بزرگترین عملیات سرقت بانکی در طول تاریخ باشد.
اکثر بانکهایی که هدف دستبرد سایبری قرار گرفتند، روسی بودند. این سرقت بزرگ بانکها و موسسههای مالی در ژاپن، هلند، سوییس و ایالات متحده را نیز شامل شد.
شرکت امنیت کامپیوتری روسی Kaspersky Lab میگوید که ۱۰۰ بانک در ۳۰ کشور هدف این سرقت قرار گرفتند. این شرکت میافزاید که این عملیات نیازمند صبر زیادی از سوی هکرها بود. آنها از سال ۲۰۱۳ برای این عملیات برنامه ریزی میکردند. این شرکت تاکید میکند که احتمال دارد عملیات سرقت همچنان ادامه داشته باشد.
به گروه هکرهایی که در این عملیات شرکت کردند Carbanak cybergang گفته میشود؛ نامی که از برنامه مورد استفاده در سرقت گرته برداری شده است.
سرگئی لوشکین کارشناس در شرکت Kaspersky Lab میگوید که ضرر مالی وارده به ۱ میلیارد دلار میرسد و هر موسسه هدف قرار گرفته در این حمله سایبری، حدود ۱۰میلیون دلار زیان دیده است.
نام بانکهای مورد حمله اعلام نشده است. لوشیکن میگوید که بانکها خود نیز مقصر هستند «چرا که زیرساختهای سایبری خود را مدرن نکرده اند. متاسفانه بانکها به این مساله توجه چندانی نمیکنند. گاهی نیز فراموش میکنند. از این رو ویروسها به آسانی این برنامههای ضعیف و قدیمی را آلوده میکنند و ممکن است حسابهای بانکی هک شود.»
اخبار حوادث - خبرآنلاین